Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSümegi Alexandra 3000 Ft / 60 perc

Sümegi Alexandra angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Felnőtt

Telefon: +36309976156

Bemutatkozás

Számlaképes, másodéves vagyok az ELTE Amerikanisztika mesterképzésén, korábban Anglisztika alapképzést végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen kitűnő eredménnyel. Emellett belekóstoltam más nyelvekbe is (holland, orosz), így pontosan tudom milyen nehézségei vagy buktatói lehetnek a nyelvtanulásnak, vagy egy vizsgára való felkészülésnek. Jártam már különtanárnál, nyelvvizsgára való felkészítő tanfolyamon, illetve egyetemi nyelvfejlesztő kurzusokon is, tehát biztosítani tudom a tanulóimnak az eredményes felkészülést érettségire, emelt szintű érettségire vagy nyelvvizsgára is.
Igyekszem személyre szabott órákat tartani, minden tanuló igényeire ráhangolódni, plusz anyagokat biztosítani ha egy bizonyos területen elakad.
Óráimat a Corvin pláza mellett saját helyszínen tartom, de van lehetőség online oktatásra is.

Oktatás helyszíne

Otthon 8. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.