Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Ákos 2400 Ft / 45 perc

Szabó Ákos angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36202268075

Oktatási tapasztalat: 5 év

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy online órák keretében, a leghatékonyabb, saját magam által fejlesztett tanulási módszereket alkalmazva.

A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :)Miért ÉRDEMES hozzám járnod?

- Hozzáférsz majd egy olyan egyedi, anyanyelvi videókon és szövegeken alapuló tanulási módszerhez, amely minden eddiginél nagyobb segítséget nyújthat, nem csak a szókincs és a nyelvtan tanulásában, hanem a nyelv működésének megértésében is.

- A legfontosabb fegyver a rendszeresség, ezt várom el és ezt is nyújtom az óráimon.

- Számlaképes vagyok, azaz minden befizetésedről számlát kapsz (nem opcionális), illetve a pénzügyeket elektronikusan, átlátható és egyszerű módon rendezzük havonta egyszer.

- Holisztikus szemléletet alkalmazok, azaz minden nyelvi készségedet fejleszteni szeretném (írás + olvasás + hallás + beszédkészség), hacsak mást nem kérsz.

- Ingyenesen használhatsz tankönyveket, rövidített olvasmányokat, társasjátékokat, szókártyákat és egyéb tanulást segítő eszközöket.

- Ingyenesen használhatsz nyelvvizsga felkészítő könyveket.

- Ingyenesen hozzáférhetsz több száz hanganyaghoz.

- Ingyenesen használhatsz szótanuló programokat és online szókártya csomagokat.

- Ingyenesen kijavítom a leveledet, fogalmazásodat és egyéb irományodat.

+ ha személyesen jössz:

- Ingyenes parkolás a ház előtt és egész jó tömegközlekedés.

- Ingyen tea, kávé, víz. :)


Technikai infók:

Hány perces egy óra?

Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik.


Hol?

Az Örs Vezér tértől mindössze néhány percre, vagy online.


Mennyibe kerül egy óra?

Hétköznap 15:00 és 22:00 között, valamint szombaton 6:00 és 18:00 között 2700 Ft-ba kerül a 45 perces óra, a 60, illetve 90 perces órák ára az idővel arányosan változik.

Hétköznap 6:00 és 14:00 között kedvezményes, 2400 Ft-os áron tartok 45 percet (a 60 és 90 perces órák ára itt is arányosan változik).Jelentkezz az alábbi e-mail címen vagy próbálj meg elérni telefonon és írd meg, hogy milyen szinten vagy, és mikor érsz rá angolozni.

e-mail: szabo.akos92@gmail.com
+36202268075

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.