Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Ákos 2400 Ft / 45 perc

Szabó Ákos angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36202268075

Oktatási tapasztalat: 3 év

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked csoportos vagy egyéni órák keretében, XXI. századi tanulási módszereket alkalmazva.

A közös munka során egyéni tanulási tervet alakítok ki számodra és minden szükséges segédanyagot biztosítok ehhez, illetve arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :)

Az egyéni, 45 perces óra díja 2400 Ft, a 60 és 90 perces órák díja ezzel arányosan 3200, illetve 4800 Ft.

Jelentkezéshez küldd el nekem a ráérésedet, illetve azt, hogy milyen szintre szeretnél eljutni a szabo.akos92@gmail.com -ra, vagy hívj a +36202268075-ös számon!

Ha csak több információt szeretnél megtudni az oktatásról, küldj nekem egy emailt "angol érdeklődés" tárggyal, néhány órán belül egy részletes tájékoztatást fogsz kapni válaszként.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 1400 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 1000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.