Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Ákos 1950 Ft / 45 perc

Szabó Ákos angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36202268075

Oktatási tapasztalat: 3 év

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked csoportos vagy egyéni órák keretében, a létező legjobb tanulási módszereket alkalmazva.

A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok Neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :)

Mennyibe kerül?
Hétköznap délelőtt 8 és 15 óra között mindössze 1950 Ft / 45 perc, hétköznap 15 és 21 óra között, illetve szombaton egész nap 2400 Ft / 45 perc.

Hány perces egy óra?
Választhatsz 45, 60, 90 és 120 perces órák közül, ezek ára az időtartammal arányosan változik, tehát például egy 60 perces óra hétköznap délelőtt 2600 Ft.

Hol?
Az Örs Vezér tértől mindössze néhány percre.

Ha ez nem lenne elég, idén januárban, februárban és márciusban ingyenes próbaórát is biztosítok.

Jelentkezz emailen, telefonon, vagy sms-ben, írd meg, hogy milyen szinten vagy, és hova szeretnél eljutni, illetve, hogy mikor érsz rá angolozni.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.