Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Fruzsina 4000 Ft / 50 perc

Szabó Fruzsina angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 9 év

Végzettség: English Studies/Anglisztika

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Online is oktatok (Skype-on keresztül)!
Szeretettel várom a kedves tanulókat Kispesten, nyugodt környezetben, változatos és játékos feladatokkal, személyre szabható általam kidolgozott modulokkal, és lehetőséggel minden nyelvvizsga feladat típus gyakorlására, amit a jól felszerelt, csendes környezet tesz lehetővé.

Személyre szabott, minőségi oktatást kínálok tapasztalt magántanárként. Üzleti angol szakirányú diplomával, nyelvtanári és fordítói tapasztalattal rendelkezem, évek óta tanítok változatos igényű és korú tanulókat.
Munkahelyi kommunikáció fejlesztést, kisgyerekek, nagyobb diákok korrepetálását, érettségire vagy felvételire felkészítését, felnőttek külföldi munkára vagy nyelvvizsgára való hatékony felkészítését egyaránt vállalom.

A járványra való tekintettel a kijárási korlátozás alatt csak online tartok oktatást!

"A legjobb tanárok azok, akik inspirálni tudják a tanítványaikat a tananyag iránt érzett szenvedélyükkel." /Neil deGrasse Tyson/

Oktatás helyszíne

Otthon 19. kerület, Az M3 Határ úti megállójától 5 perc

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Szaknyelv
Szaknyelv: informatikai, pénzügyi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kiss Márta értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fruzsi egy nagyon vidám és szorakoztató tanár, de emellett igen felkészűlt, segítőkész és ösztönző. Órái mindig tartalmasak, színesek és barátságosak. Az órákon sokszor fel sem tűnik, hogy tanulunk, mégis az eredmények kézzelfoghatóak. Fruzsi minden oldalról megtámogatja az angol tanulásom, ezzel ösztönöz az angolúl gondolkodásra. A beszédet játékosan és kihívásokkal egyaránt segíti, ami által már 1-2 óra után van kedve a tanulónak beszélni. A hiányosságokat jól veszi észre és hatékony módszerekkel, tapasztaltan segíti. Egyénre szabottan tanít és minden igényedet figyelembe veszi, türelme végtelen. Gondosan felépített tematikát követ melynek eredménye sikeres vizsga lehet. Nyugodt szívvel ajánlom mind kezdőknek, mind haladóknak.

Karsai Zita értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, segítőkész, türelmes, beszédcentrikus tanár. Az órák mindig remek hangulatban telnek. Szívesen ajánlom.

László Orsolya értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Vélemènyem szerint nagyszerű angol tanár Fruzsi! Sokat köszönhetek neki! Felkészül az órákra, segítőkész és jó hangulatban telnek az órák. Fél éve vagyok a tanítványa és jelentősen fejlődött az angol tudásom! Csak ajánlani tudom mindenkinek!