Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Sándor 3500 Ft / 45 perc

Szabó Sándor angol tanár

Hol tanít: Csolnok

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06205483623

Oktatási tapasztalat: 17 év

Végzettség: Angol nyelv- és irodalom, bölcsész és tanár, MA

Foglalkozás: Nyelvtanár

Kor: 41 éves

Bemutatkozás

2003 óta foglalkozom hivatásszerűen nyelvoktatással. Tanítottam angolt általános- és középiskolásoknak, később főleg felnőtteknek, az egyetemistától a nagyszülőkig, de mindig voltak diák tanítványaim is. Van tapasztalatom iskolai anyag korrepetálásában, érettségire, nyelvvizsgára felkészítésben (ORIGO és az azóta Language Cert néven futó egykori City&Guilds rendszerben vizsgáztattam is évekig), vállalatoknál szakmai angol tanításában, de sokan járnak hozzám azért is, hogy szinten tartsák a már megszerzett és napi munkájukhoz szükséges nyelvtudásukat. Az online órákkal is korán foglalkoznom kellett. Eleinte idegenkedtem tőle, de azóta mind nyelviskolai, mind magánszervezésben tanítottam, tanítok, és kifejezetten megszeretettem.

Az őszinte kommunikáció híve vagyok: meg szoktam mondani, ha valaki az adott szintjéhez képest irreális célokkal és határidőkkel keres meg, de azt is, ha valaki már készen áll egy vizsgaszintre, csak nem bízik magában – még akkor is, ha akár hónapokig járna még hozzám, az üzlet nem minden :) . Mivel nem én tanulom a nyelvet, az óráim középpontjában mindig a diák / hallgató áll, az egyéni képességeket igyekszem használni, erőforrásokat, motivációs forrásokat megtalálni, a tananyagot, tanítási stílust az elérni kívánt célhoz igazítani. Nem vagyok beszédes típus, ezért általában mindenkiből kihúzom azt, hogy kommunikatív nyelvhasználó legyen. Inkább ő beszéljen, mint én; szeretem figyelni, ahogy egyre jobbá válik benne.

A Károli BTK angol szakán diplomáztam (MA), mellette a fent említett vizsgarendszerek vizsgáztatói / interlocutori képzéseit végeztem el. Egyéni vállalkozóként minden alkalomról e-számlát állítok ki.

Oktatás helyszíne

Otthon Csolnok

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: egyházi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.