Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzegfű Zsófia 3600 Ft / 60 perc

Szegfű Zsófia angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: BA - Üzleti kommunikáció

Bemutatkozás

Rólam pár szóban:
Londonban, vagyis anyanyelvi környezetben éltem és dolgoztam két évig, de már kiköltözésem előtt is vállaltam diákok felkészítését nyelvvizsgára, vagy segítettem felzárkózni az órai tananyagból.
Miután hazaköltöztem, úgy döntöttem, továbbra is folytatom ezt, mivel egyrészt nagyon szeretem csinálni, másrészt azt gondolom, hogy Magyarországon nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a nyelvoktatásra, pedig 2021-ben ez elsődleges fontosságú kellene, hogy legyen.

Hogyan zajlik nálam egy óra?
Az első óra mindig INGYENES. Nevezzük ezt inkább szintfelmérésnek, ismerkedésnek. :)
Szeretem személyre szabni az órákat. Ha valakinek a nyelvtanban vannak hiányosságai, azt gyakoroljuk, ha a kiejtésén kell javítani azt oldjuk meg, ha pedig a szókincsét kell gyarapítani, akkor azon munkálkodunk.
Házi feladatra mindenképp számítson nálam a tanítvány. Nem azért, mert szeretek gonoszkodni :) , hanem mert szükségesnek tartom. Így jobban rögzül és én is látom a fejlődést vagy épp a fejlődés hiányát.
Ha elvállalok egy tanítványt, számíthat rám bármikor. Gondolok itt arra, hogy ha esetleg felmerül benne egy kérdés, órán kívül is megtalál.

Bármilyen korcsoportot vállalok. Úgy gondolom, nem lehet elég korán elkezdeni egy idegen nyelvet, illetve, hogy sohasem késő nekiveselkedni.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, marketing, média és kommunikáció

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.