Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzekeres Piroska 12000 Ft / 90 perc

Szekeres Piroska angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: angol tanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser

Foglalkozás: magántanár

Bemutatkozás

A Torontói Egyetem angol tanári és a GBF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával tanítok általános és üzleti angolt magántanárként.

Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.

~~~~~

Általánosan hasznosítható tanácsok és átfogó magyarázatok a lényegre vonatkozóan. A gyermekkor elmúltával ezek adják a gyors fejlődés kulcsát az angol tanuláshoz minden fontos területen. (Nyelvtan, kiejtés, szókincsfejlesztés, szövegértés, írás és beszéd.)
Felnőtt fejjel kezdtem komolyan foglalkozni az angol nyelvvel, így különösen sokat jelentettek torontói tanáraim kulcsmegoldásokat nyújtó tanácsai, magyarázatai, melyek végre jó útra tereltek angol tanulmányaim során.
Részben e tapasztalatomat szem előtt tartva igyekszem segíteni tanulóim fejlődését az eredményesség jegyében.

A hatékonyság és speciális célok (például vizsgára készülés) figyelembe vétele mellett azzal szeretek foglalkozni órán - a téma, a tananyag, a feladatok jellege és a technikai eszközök tekintetében -, amiben tanulóim leginkább kedvüket lelik.

Igény szerint örömmel alkalmazok olyan a tolmácstanári munkám során elsajátított módszereket, melyek új kapukat nyithatnak az angolul tanulók számára a beszédkészség fejlesztése terén.

Érettségi, TELC, EURO, Társalkodó, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel diákjaimat általában.

~~~~~

Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára, így 12000 Ft helyett átlagosan 10000 Ft lehet a 90 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)

90 perc 10000 - 12000 Ft

Konszekutív tolmácsolástechnika fejlesztésben is segédkezem adott áron hétköznap 10 és 14 óra között.

Mobilszámom: 20 - 482 - 2270
Emailcímem: szekeres.piro@gmail.com

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, az Esztergomi úton, a Dráva utca és az Árpád-híd között

Online oktatást vállal.

Egyéb

9 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Szaknyelv: gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, pénzügyi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.