Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzekeres Piroska 7500 Ft / 45 perc

Szekeres Piroska angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: angol tanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser

Foglalkozás: magántanár

Bemutatkozás

A Torontói Egyetem angol tanári és a GBF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával tanítok általános és üzleti angolt magántanárként.

Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.

~~~~~

Általánosan hasznosítható tanácsok és átfogó magyarázatok a lényegre vonatkozóan. A gyermekkor elmúltával ezek adják a gyors fejlődés kulcsát az angol tanuláshoz minden fontos területen. (Nyelvtan, kiejtés, szókincs, szövegértés, írás és beszéd.) Magam is tapasztaltam ezt, amikor felnőtt fejjel komolyan kezdtem foglalkozni az angol nyelvvel, és torontói tanáraim kulcsmegoldásokat nyújtó tanácsai, magyarázatai végre jó útra tereltek az angol tanulmányaim során.
Részben e tapasztalatomat szem előtt tartva igyekszem segíteni tanulóim fejlődését az eredményesség jegyében.

A hatékonyság és speciális célok (például vizsgára készülés) figyelembe vétele mellett azzal szeretek foglalkozni órán - a téma, a tananyag, a feladatok jellege és a technikai eszközök tekintetében -, amiben tanulóim leginkább kedvüket lelik.

Igény szerint örömmel alkalmazok olyan a tolmácstanári munkám során elsajátított módszereket is, melyek új kapukat nyithatnak az angolul tanulók számára a beszédkészség fejlesztése terén.

A házi feladatot órán kívül nézem át, egyben mellékelem hozzá a meglátásaimat, tanácsaimat a nyelvtan, szókincs, tartalom, valamint az írástechnika terén (a célok tekintetében), ami benne van az óradíjban.

Állásinterjúra, illetve érettségi, TELC, EURO, Társalkodó, Origo, ECL, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, BGE és Zöld Út vizsgákra készítem fel diákjaimat általában.

Konszekutív tolmácsolástechnika fejlesztésben is segédkezem adott áron hétköznap 10 és 14 óra között.


45 perc 9000 Ft, és ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, a 6. alkalom ingyenes számára. Így átlagosan 7500 Ft lehet a 45 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)

60 perc 10000 Ft - 12000 Ft
90 perc 15000 Ft - 18000 Ft

~~~~~

Szintentartó társalgási órákat is tartok a tanulóim által kedvelt témákban.

Ez esetben 45 perc 7500 Ft, és ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, a 6. alkalom ingyenes számára. Így átlagosan 6250 Ft lehet a 45 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)

60 perc 8350 Ft - 10000 Ft

~~~~~

Mobilszámom: 20 - 482 - 2270
Emailcímem: szekeres.piro@gmail.com

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, az Esztergomi úton, a Dráva utca és az Árpád-híd között

Online oktatást vállal.

Egyéb

9 évig élt anyanyelvi környezetben.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tolmács technika, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: értékesítési, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, kereskedelmi, marketing, pénzügyi, számviteli, üzleti, légikísérő

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, ECL, Origó, LanguageCert, társalKODÓ, telc, IELTS, TOEFL

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BGE gazdasági kommunikáció, BGE üzleti, EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.