Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzenka Nikolett 5000 Ft / 60 perc

Szenka Nikolett angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: Anglisztika alapszakos bölcsész

Foglalkozás: Angol nyelvoktató

Bemutatkozás

Lelkes, fiatal angoltanárként gyermekek nyelvoktatását és korrepetálását vállalom, bárhol is tartsanak nyelvtanulásuk útján. Az én világomban főszerepet kap a könnyed tanulás, a játék és a jókedv. Célom pedig minden esetben az, hogy a gyermekek biztonságos környezetben ismerhessék és szerethessék meg a nyelvtanulást.

Anglisztika alapszakon szereztem meg első diplomámat 2019-ben az ELTE BTK-n, majd ugyanitt kezdtem meg folyamatban lévő tanulmányaimat angol nyelvoktató szakon. Azonban angol magántanítást már 2015 óta vállalok. Az azóta eltelt években volt szerencsém az elsős gyerkőcöktől egészen a nyugdíjas diákokig minden korosztályt oktatni. A tanított nyelvi szintek spektruma is éppen ennyire szerteágazó volt ezen időszakban, hiszen a kezdőtől az akadémiai jellegű felsőfokú nyelvig minden szint oktatásába belekóstoltam már. 2019 őszén egy gyermek-nyelviskolában helyezkedtem el, ahol a tanév elteltével sem áll meg az élet, hiszen az oktatást napközis és ottalvós gyermektáborokban folytatjuk. 2021-től pedig már egyéni vállalkozóként tanítok nyelviskolákban, valamint magántanárként.

Két évnyi gyermek-nyelvtanfolyam és gyermektáboroztatás után voksomat a gyermekek élményszerű nyelvoktatása mellett tettem le. Úgy vélem, elképesztően fontos, hogy a nyelvtudást ne csak stabilan megalapozzuk, de el is ültessük a nyelvtanulás szeretetét már egészen fiatal korban. Éppen ezért óráim során először a biztonságos környezet kialakításán dolgozunk, majd igyekszünk minél precízebben elsajátítani a tananyagot a lehető legtöbb játék segítségével. Mindezt persze a gyermekekkel közösen. Ezen a ponton pedig már magától tud megszületni a tanulás öröme, ami a gyerekek szájából valahogy így hangzik: „Már vége is az órának?” vagy „Ne már, jövő héten tényleg nem lesz óra?” vagy akár „Ebből nem lehet még egy kör?”.
Mottóm: „A legkisebbeknél kell a legjobban csinálni, hiszen ez alapozza meg a nyelvtanulással kapcsolatos érzéseiket egy életre.”

Díjak:
Személyes óra (oktatónál – 11. kerület, Gellért-hegy): 5000 Ft/60 min
Személyes óra (diáknál – Budapesten): 6000 Ft/60 min
Online óra (előre egyeztetett platformon): 4500 Ft/60 min
Az első „próbaalkalom” ingyenes, amikor is az ismerkedésen, a szintfelmérésen, ill. az igények és kérések összehangolásán van a hangsúly. Így az első hivatalos órán már a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjuk megkezdeni a közös munkát.

Elérhető időpontok:

Hétfő: 12:00-14:00
Péntek: 13:00-14:30

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Gellért-hegy

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.