Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzikora Rita

Szikora Rita angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/webangolcom/

Weboldal: https://www.webangol.com/

Bemutatkozás

Pár hét alatt felpörgetheted az angolod, magolásmentesen!

Most ez van: Kínlódsz, görcsölsz a nyelvtanulással, nem maradnak meg a szavak a fejedben, nincsenek meg az alapok mert csak magolsz és magolsz, közben fordítasz, nem mersz beszélni, kívülállóként érzed magad. Minden tanfolyamot ugyanolyannak érzel.

Ez lesz: Magabiztos nyelvhasználó vagy, 3 hónappal gyorsabban tanulsz meg angolul beszélni mint az átlagos tanuló, gördülékenyen kommunikálsz bárhol, sikeres nyelvvizsgád van, eredeti nyelven nézel filmeket.
Ez a tanulás akkor való neked, ha e sorokat olvasva te is csak erre tudsz gondolni: „Nekem pont most, pont így, pont ez kell”. Vedd fel velem a kapcsolatot a weboldalon keresztül most részletes tájékoztatásért: https://webangol.com/. Fontos hogy a honlapon, vagy a rita@webangol.com címen keresztül vedd fel velem a kapcsolatot, mert ott gyorsabban tudok válaszolni, szinte azonnal választ kapsz: https://webangol.com/.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.