Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzikora Rita

Szikora Rita angol tanár

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Telefon: +36 70 278 34 94

Oktatási tapasztalat: 17 év

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/webangolcom/

Weboldal: https://www.webangol.com/

Bemutatkozás

Miért hallgass rám, ha angol nyelvtanulásról van szó? Nyelvvizsgára, érettségire, külföldre készülsz? Ha a nyelvhasználat a célod, jó helyen vagy most! Több éves tapasztalatom szerint az angol nyelv elsajátítása az élmény alapú tanuláson keresztül lehetséges: a nyelvi készségek fejlesztésén, az értett nyelvi elemek használatán keresztül, nyelvtani szabályok, szavak magolása, illetve fordítás nélkül, mert azok nem fejlesztenek semmilyen készséget és hátráltatják a tanulást. A tanulók nagy része csak szenved ezekkel, mert absztrakttá válik a nyelv és így nem sajátítja el. Te ne elégedj meg ezzel! A nyelvórák a készségek fejlesztéséről kellenek, hogy szóljanak magolás, fordítás nélkül, kizárólag a nyelvhasználaton keresztül. A nyelvet tanulva és nem a nyelvről tanulva, ahogy az általában van. A négy alap készség: hallás utáni megértés, beszéd, olvasás, írás fejlesztése, ezeken keresztül pedig az automatizmus kialakítása a természetes tanuláson keresztül. Továbbá akkor hatékony és élvezetes egy angol nyelvtanfolyam, ha 100%-ban angolul folyik. Nálam a tanulás órán történik és nem az órán kívül, szinteknek megfelelő tananyagokkal, a célnyelven: angolul. Otthonra pedig olyan feladatokat (hanganyagok, olvasmányok, írásbeli feladatok) adok, amit órán mélyen begyakoroltunk a négy alapkészség helyes sorrendje szerint. Ha érdekesen, izgalmasan akarsz angol nyelvet tanulni nyelvtani szabályok, szavak magolása és fordítás nélkül, a részletekért vedd fel velem a kapcsolatot itt: https://www.webangol.com/.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.