Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSznida Edina 5500 Ft / 60 perc

Sznida Edina angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Weboldal: https://shapemarketer.com/hu/uzleti-angol-nyelvoktatas-online/

Bemutatkozás

Kedves tanulni vágyók! 

Üzleti angol nyelvleckéket tartok Skype-on, hogy akár az otthonod kényelméből is tanulhass!

Én Edina vagyok, TEFL képesítéssel rendelkezem. Az angol nyelvtanári képzést Írországban végeztem. BA diplomámat nemzetközi tanulmányokból, MA diplomámat pedig Nemzetközi Üzletfejlesztésből szereztem.

4 évet dolgoztam Írországban értékesítési tanácsadóként, jelenleg pedig saját vállalkozásomat vezetem Máltán az Online marketing területén.

Örömmel osztom meg széleskörű üzleti angol nyelvtudásomat magyar diákokkal, vállalkozásokkal, felnőtt tanulókkal. Az üzleti angolt nem csak elméletben tanultam, rengeteg éve már a hétköznapjaim része munkámnak köszönhetően.

Beszédközpontú angol nyelvleckéket tartok, ahol saját ritmusod szerint tanulhatsz és személyreszabott tematikát állítok Neked össze. Többet tanulhatsz, mint csupán nyelvtan és szókincs! Segítek Neked az interjúkra való felkészülésben, előkerülnek a legfrissebb hírek és trendek és a saját területednek megfelelő angollal fogunk foglalkozni.

Az óradíjról számlát biztosítok.

Keress bátran, örömmel segítek!  

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.