Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzombati Julianna 5000 Ft / 60 perc

Szombati Julianna angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: angol nyelvtanári diploma

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 41 éves

Bemutatkozás

Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, korrepetálást, munkahelyi helyzetekre, interjúra, külföldi munkára, érettségire és nyelvvizsgákra felkészítést. Nincs reménytelen eset, csak még nem találta meg a megfelelő módszert, ebben tudok segíteni.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 6500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, ECL, Origó, telc, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kiss Kamilla értékelése

Értékelés időpontja: 2020 április 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

„Nincs reménytelen eset, csak még nem találta meg a megfelelő módszert” – ez volt az, ami miatt Julcsit választottam, ezzel pedig megismertem a kedvenc tanárnőmet, aki nem mellesleg egy csodás, inspiráló ember. Pontosan olyan a hozzáállása, amit ez a mondat is tükröz: felkészült, nyitott, türelmes, megbízható, támogató és nem utolsósorban nagyon kreatív. Öröm a tanulás együtt, amit őszintén ajánlok mindenkinek, akinek valódi (nyelv)tudásra van szüksége.

Szabó Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2016 október 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Julcsi valóban nagyon felkészült, kreatív tanár. Rettentően nagy türelemmel bír. Abszolút pozitív gondolkodású, folyamatosan támogatja az embert, hogy bátran használja a tudást. Beszédre helyezi a hangsúlyt, apránként adagolja a nyelvtant. Talán mondhatom, hogy úgy lehet tanulni tőle, mintahogy a gyerekek tanulnak. Rengeteget tanultam tőle és még fogok is, jelenleg is járok hozzá. Aki angolul szeretne tanulni vagy a tudását megerősíteni, fejleszteni akarja azoknak bátran ajánlom, hogy jelentkezzen Julcsinál! Have fun! :)

Szabó Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2016 március 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én a Julcsiban egy nagyon kedves, életvidám és lelkes embert ismertem meg. Ami sokat segített abban, hogy elhiggyem, hogy számomra sem lehetetlen nyelvet tanulni. Mindig azt gondoltam magamról, hogy ez nekem sosem fog menni. De ez megváltozott az órákon szerzett pozitív tapasztalatok miatt. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, mert mindig lelkes és mindig újabb és újabb tananyagokat, segédleteket hoz az órákra. A más-más megközelítésekkel sokkal jobban beépíti a tudást. És ami még nagyon fontos volt számomra, hogy az én tempomhoz és igényeimhez alakította a tanmenetet. Nagyon hálás vagyok neki a sok közös munkáért, ami jó móka is volt egyben.