Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzuhányi Kamilla 8000 Ft / 90 perc

Szuhányi Kamilla angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06 30 5010 490

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: Angol Tanár és szociál pedagógia

Foglalkozás: tanár

Bemutatkozás

Hi there!
Dinamikus órák jól felkészült tanártól, gyors eredmény kicsiknek nagyoknak.
Ne habozz!
Amit elvárok: elkötelezettség a nyelvtanulás iránt.
Hasznos nyelvtudás garantált!

Szülők figyelem! Küldje gyermekét nyári áttekintőre, nyelvtani összefoglalóra, beszédfejlesztésre! Heti 3 alkalom három hétig, hogy felfedezzék lehet könnyen is "angolozni". Mert tanulni öröm:)

Oktatás helyszíne

Otthon 10. kerület
Margó T. 18. kerület, 136E busszal két megállónyira a KÖKI-től. 30/6230982
Házhoz megy 10. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 90 perc / fő
3 fő részére 5000 Ft / 90 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Berecz Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2017 április 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül 9 hónapot dolgoztunk együtt. A cél a középfokú nyelvvizsga megszerzése volt. Nekem nagyon nehezen ment a korábbi években az angol tanulás, részben fel is adtam már, de Kamilla gyorsan felismerte mire is van szükségem, és elérte, hogy végre élvezzem a tanulást és ne legyen olyan görcsös és sikerélmény mentes, mint a korábbi alkalmakkor. Az órák hangulata nagyon jó volt. A feladatok, kihívások nagyon változatosak. Ahol lehetett ott játékos és szórakoztató, de a szöveges feladatok között nagyon sok olvasmányos feladat is volt, amelyek olvasása magával ragadta a fantáziát, mert épp olyan témáról írt, ami egyébként is foglalkoztat. A magyarázatai változatosak, és mindig törekedett arra, hogy az ismeret elsajátítás folyamata alatt ne maradjanak "sötét foltok". Általában minden héten egyeztettünk, hogy a következő héten mikor és hány alkalommal találkozzunk, ebben is mindig nagyon rugalmas volt, munka mellett ideális. Valamint nem csak tanított, hanem a módszereivel megpróbálta az önálló ismeret elsajátítást is megtanítani, ami rendkívül hasznos lehet a jövőben. Bátran ajánlom mindenkinek.

Sári Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2016 december 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Közel egy éven keresztül tanított Kamilla. Ez idő alatt az összes óra jó hangulatban és változatosan telt. Órái sose voltak unalmasak vagy montonok. Nem félt használni a modern technika lehetőségeit. Rengeteg önbizalmat adott nekem, így most már egyáltalán nincsenek bennem gátak, ha meg kell szólalnom angolul. Emellett sikerült bejutnom egy amerikai céghez, ami az ő segítsége nélkül nem sikerülhetett volna.

Szabó Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2016 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már közel 4 éve tanulok Kamillával. Az órák hangulatosak, azokat lelkesedéssel, az igényeimhez igazítva tartja. Minden esetben megtalálja a közös hangot, tudja mire van szükségem a nyelv elsajátításánál. Egy-egy kérdés, nyelvtani probléma, új tananyag megértéséhez adott magyarázata, példákkal való alátámasztása során kreatív, spontán, így könnyen érthető és hosszútávon megjegyezhető. Türelmes, problémamegoldó, motiváló, aki kihozza belőlem a maximumot.