Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTakácsy Anna 5000 Ft / 90 perc

Takácsy Anna angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: ELTE BA, CELTA

Foglalkozás: Tanár

Weboldal: www.angolstudio.hu

Bemutatkozás

Szia!

Anna vagyok és öt éve dolgozom nyelvtanárként. Tanítottam és éltem már Angliában, Skóciában és Olaszországban. A módszertanom alapját a Cambridge-i CELTA képzésem adja. Az órák alapja a beszéd, a nyelvtant is úgy gyakoroljuk és természetesen mindezt csak angolul!
Volt szerencsém szuper nyelviskolákban dolgozni és nem egy helyen láttam hogy mennyire jól működnek a számítógépes programok, így úgy döntöttem, hogy én is beépítem az óráimba.

Az órák tehát így épülnek fel: 60 + 30 perc. Minden óra után fél órát tudsz gyakorolni különböző szoftverek segítségével. Ezekkel tudsz még nyelvtanozni, javítani a szövegértédeseden és természetesen a hallásértéseden. Rengeteg izgalmas program vár a teljesen kezdőtől a C2-es szintig.

Több részletről olvashatsz itt: www.angolstudio.hu

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület, Dob utca

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Senior (50+) oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.