Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTemesi Patrícia 3500 Ft / 60 perc

Temesi Patrícia angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06304145669

Oktatási tapasztalat: 23 év

Bemutatkozás

Diplomás, nagy tapasztalattal rendelkező nyelvtanár várja a tanulni vágyókat Budapesten, a VIII. kerületben. Hiszek abban, hogy oldott, jó hangulatban tartott órákon a közös munkánk is hatékonyabb, hiszen a magabiztos tudás átadása mellett az is célom, hogy szeresd az angolt.

Én magam anyanyelvi szintű felsőfokú nyelvvizsgát tettem Cambridge-ben, majd pedagógus lettem, a nyelvet pedig két évtizede tanítom kezdőtől felsőfokig minden szinten. Hívj bizalommal! :)

Oktatás helyszíne

Otthon 8. kerület, József körút

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kiss József értékelése

Értékelés időpontja: 2018 március 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Órái minőségébe rengeteg időt és energiát fektet, a diák felkészültségi szintjéhez maximálisan igazodik. Az anyagot áramvonalasan és érthetően építi fel, érdekes témákon keresztül tanít, ami megkönnyíti mind a nyelvtan, mind a szavak tanulását. Otthoni gyakorlásra/házi feladatnak kiadott nyomtatványait gondosan válogatja meg, a beadott feladatokat odafigyeléssel javítja, ahogy a hibás megoldásokra, úgy a kiemelkedően jókra is felfigyel. Megfelelően nagy hangsúlyt fektet az ismétlésre az anyag megfelelő bevésődése érdekében. Órái jó hangulatban, nyugodt környezetben telnek. Kérdésekre mindig részletesen és érthetően válaszol. A nyelvet nagyon jól ismeri, bármilyen szinten képes oktatni, csak ajánlani tudom.