Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTóth Teréz 4000 Ft / 45 perc

Tóth Teréz angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: tanár

Weboldal: https://www.linkedin.com/in/tereztoth6977954b

Bemutatkozás

Angol nyelv oktatási tapasztalatomat elsősorban nagy magyarországi multinacionális vállalatok dolgozói körében szereztem. Egyénre szabott, a szervezet igényeit és céljait követő nyelvoktatás a szakterületem, amelynek során azonnal alkalmazható tudást, kommunikációs biztonságot szerezhet a hallgató a középhaladó szinttől a felsőfokig. Kiemelt tudásterületek: prezentáció és tárgyalás, telekonferencia valamint esszé és beszámoló készítés, önéletrajz és levélírás készség-szintű elsajátítása. Általános és üzleti nyelvvizsgákra felkészítek (CAE, Business Certificates, Zöld Út, Euro, Euro Pro).

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Tárgyalásra felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kondor Bettina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyjából 1 éven keresztül terveztem, hogy munkahelyet kellene váltanom, de tudtam, hogy ha egy sokkal jobb munkát szeretnék arra úgy kell készülnöm, hogy már az állásinterjúk is angolul fognak folyni. De az angol tudásom miatt nem mertem jelentkezni egyetlen egy állásra sem, mert éreztem, hogy nem tudnék végig vinni egy szakmai interjút angolul. Majd megkerestem Terit, elmondtam, hogy szeretném, ha felkészítene és hogy olyan tudást szerezzek, amivel le tudom győzni a interjúkkal kapcsolatos félelmeimet. Egy olyan kurzust állított össze melyben rengeteg általános interjú kérdést végig vettünk és a beszédkészségemet olyan szintre fejlesztettük, hogy hála neki azóta új munkahelyen dolgozom egy olyan pozícióban, ahol az angol nyelv használata napi szintű és elengedhetetlen. Teritől nem csak az angol tudásom fejlesztését kaptam, hanem ösztönzést és biztatást is, ami nélkül még mindig a régi munkámban lennék.

Csécsi Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Teréz segítségét üzleti angolom fejlesztésekor vettem igénybe először, kezdeti felmérést követően személyre szabott, célirányos készségfejlesztő feladatokat kaptam. Szakmai tapasztalata és nyelvtani iránymutatásai miatt kifejezetten ajánlom, ha szeretnél (üzleti) angolban fejlődni. Jelenleg CAE üzleti nyelvvizsgára készülök, órákat elsősorban online veszek.