Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTőgyi Péter 5000 Ft / 60 perc

Tőgyi Péter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06305259486

Oktatási tapasztalat: 9 év

Végzettség: Nemzetközi Kapcsolatok Szakértő

Foglalkozás: Angolnyelv-oktató

Kor: 35 éves

Weboldal: www.togyipeter.hu

Bemutatkozás

35 éves, Nemzetközi Kapocslatok szakon végzett, főállású, számlaképes angolnyelv-oktató vagyok. A diploma és a felsőfokú nyelvvizsga megszerzése után két évet töltöttem Írországban, a nyelv tökéletesítése végett. 2011 óta tanítok cégeknél, valamint magántanítványaimat készítem fel a közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgákra.

Oktatói pályám során olyan ismert cégek munkatársaival dolgoztam együtt, mint például az Electrolux, Nézőpont Intézet vagy Randstad Hungary. 2017-ben a C&A kereskedelmi Kft. 4 fő oktatásával bízott meg, majd azóta ez a szám az évek alatt 9 főre emelkedett és a közös együttműködés még jelenleg is tart.

A nyelvtani alapokat sajátos módszerrel tanítom, könyveket elsősorban szókincs-fejlesztéshez és hallott szövegértés gyakorlásához alkalmazok. Célom a szóbeli kommunikáció elkezdése és ösztönzése amilyen hamar csak lehet, mivel véleményem szerint a mai nyelviskolák és egyéb oktatási intézmények kevés figyelmet szentelnek a beszédre és a kellő magabiztosság elsajátítására.

További információkért és referenciákért látogass el honlapomra: www.togyipeter.hu

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, Tomori köz
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: gazdasági, kereskedelmi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.