Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTorday László 4500 Ft / 60 perc

Torday László angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: Egyetem Angol nyelvtanári szak

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Kor: 51 éves

Bemutatkozás

1998 óta oktatom az angol nyelvet minden korosztálynak. 1998-ban szereztem meg az angol nyelvtanári diplomámat. Tanítottam közép iskolában, főiskolákon, egyetemen, nyelviskolákban, különböző cégeknél, szinte minden igényt kielégítve a kezdő szinttől a haladó szaknyelvig, fordítói szintekig. Folyamatosan foglalkoztam magán diákokkal is, akár korrepetálás, akár nyelvvizsga megszerzése, állásinterjúra, vagy külföldi munka végzés felkészítése céljából. Az angol nyelv egyben az egyik hobbim is. Még mindig szeretem tanulni de legfőképpen tanítani. Óráim természetesen személyre szabottak, igénynek és képességnek megfelelően. Nem vagyunk egyformák ehhez igazodni kell. Valakinek a kommunikáció, valakinek a nyelvtan megértése, rendszerezése fontos és van akinek mindkettő, esetleg valami más. Óráim erősen kommunikáció centrikusak, de alkalmazkodom az igényekhez. Ha magas szinten kívánod elsajátítani a nyelvet és mindezt magyar fejjel akarod magadévá tenni és megérteni, akkor jó helyen jársz, erről biztosíthatlak. Akár teljesen kezdő vagy, akár újrakezdő, vagy haladó. 12 éves kortól vállalok diákokat . És még egy fontos dolog! Csak akkor keress meg ha tudod hogy mit akarsz. Én minden tőlem telhetőt megteszek hogy a célodhoz juttassalak, a siker biztos ha komolyan vesszük egymást. Ha te ezt nem veszed komolyan és csak ímmel-ámmal csinálod akkor nem engem keresel. Tudd hogy mit akarsz! A panaszkodók és kifogáskeresők sosem lehetnek nyertesek. DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY!!! "YODA" :)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 5 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, DExam, Euroexam, Pannon, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.