Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTóth Bence 4000 Ft / 60 perc

Tóth Bence angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Kor: 33 éves

Bemutatkozás

Tanultál már korábban angolul, esetleg nyelvvizsgád is van, de úgy érzed, nem elég biztos a nyelvtudásod? Tanulmányaid vagy munkád kapcsán fontos lenne számodra a folyékony angoltudás? Ismered a különféle nyelvtani szabályokat, de nem vagy biztos benne, hogyan használd azokat a gyakorlatban? Ha a fentiek alapján magadra ismertél, én szívesen segítek a fejlődésben.

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézetében végeztem, illetve nemrég TEFL angol tanári képesítést is szereztem. Jelenleg főállású angol oktatóként tevékenykedek, 6 éves tapasztalattal rendelkezem az egyéni és csoportos oktatás terén. Dolgoztam már együtt anyanyelvi oktatókkal, illetve jelenleg is számos külföldi tanítványnak segítek az angol tanulásban.
Fő célom, hogy a nálam tanulók könnyedén és hatékonyan beszéljenek angolul akár a munkahelyükön, akár iskolai keretek között, vagy bármilyen ezt igénylő élethelyzetben.

Főként beszédcentrikus órákat tartok változatos, személyre szabott témakörök és mindennapi szituációk alapján, és az órák célja, hogy egy-egy témakörön belül előkerüljenek a gyakori szavak, szófordulatok, amiket aztán hatékonyan beépíthetsz a szókincsedbe. Ez a fajta kötetlen beszélgetés a nyelvtani szerkezetek elsajátítását is egyszerűbbé teszi, mert az órák során rengeteg lehetőséged nyílik ezeket használni, gyakorolni.
Az általános társalgási órák mellett az utóbbi években sokaknak segítettem sikeresen felkészülni nyelvvizsgára, érettségi vizsgára, illetve állásinterjúra, így ilyen és hasonló kéréseiddel is bátran fordulhatsz hozzám :) Sok sikert a nyelvtanuláshoz!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Saját tananyag, Személyre szabott oktatás

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, LanguageCert, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.