Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKUdvardy Balázs 7000 Ft / 60 perc

Udvardy Balázs angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: Nyelvtanár, konferenciatolmács

Foglalkozás: Nyelvtanár, konferenciatolmács

Kor: 40 éves

Weboldal: gastroadventures.hu

Bemutatkozás

Hatékony, jó hangulatú online nyelvórák, érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra, valamint külföldi munkavállalásra felkészítés 10+ év szakmai tapasztalattal. Az online oktatásban a legfejlettebb hardware-szoftver technológiával rendelkezem. Folyamatosan képzem én is magam és látogatom Angliát, Spanyolországot és egyéb spanyol területeket is, ezáltal kulturális betekintést is nyújtok az adott országgal kapcsolatban. Tananyagot ingyen biztosítok többféle forrásból.

Köznyelvi és üzleti témában oktatok angolt, spanyolt és magyar mint idegen nyelvet minden szinten. Vállalok egyéni és csoportos oktatást is.

Több nyelviskolánál (Coventry House, Novoschool nyelviskola, Atalanta Oktatási Kft.) is tanítok. Két évet éltem Angliában (2009-2011), itt végeztem el egy hatékony oktatás módszertani kurzust, az un. TEFL képzést.

2019-ben angol-spanyol konferenciatolmács diplomát is szereztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

Akár a brit, akár az amerikai kiejtés szerint is tanítok angolt. A tanulás során nagy hangsúlyt fektetek a kiejtésre, a fonetikára, a nyelv ritmusára.

Nyelvóráimat az egyéni igényeknek megfelelően állítom össze, hogy mindenki céljának megfelelő nyelvoktatásban részesüljön. Mindhárom nyelv esetén részletes betekintést nyújtok a nyelv sajátos működésébe.

Középfokú szinttől az órákon rendszeresen dolgozunk fel a BBC-ről kiegészítő szövegeket és hanganyagokat, hogy a legfrissebb nyelvi fordulatokkal is tisztában legyenek a tanulók.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tolmács technika

Szaknyelv: betegápolási, fogorvosi/dental, gasztronómiai, orvosi, üzleti, fodrász

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, telc, IELTS

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kis Nándor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy multihoz kerülve kerestem olyan angoltanárt, aki megtanít magabiztosan kommunikálni vállalati környezetben és a mindennapokban egyaránt. Balázs fantasztikus tanárom volt ebben, beszédközpontú órái igazán hasznosak voltak, gyorsan jött is a változás. Magabiztosabbá váltam, kibővült a szókincsem és helyesebb kifejezéseket kezdtem el használni, amit a cégnél is észrevettek. Emellett az órák is nagyon jó hangulatban teltek, Balázs igazán figyelmes és vidám személyisége nagyban megkönnyítette a tanulást. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki fejlődni akar, akármilyen szinten is álljon.

Bugarin-Horváth Luca értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 30
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Balázs nem egy tipikus tanártípus, aki csak leadja az anyagot és kész. Sokkal többet adott ennél az órákon. Humort, nevetést és sok vidámságot, pozitív élményt.

Bereczki Dorina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 április 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2022 nyarán kezdtem el Balázzsal felkészülni a komplex C1-es angol nyelvvizsgámra. Az órák mindig jó hangulatban teltek és szakmai tudásának köszönhetően könnyen és sokat tudtam fejlődni időről időre. Az órák színvonalasak és változatosak voltak, bátran tudom ajánlani mindenkinek Balázst aki online szeretne tanulni. :)

Pákozdi Miklós értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 nyelvet is tanulok Balázzsal (spanyol és angol), már, bőven nem ő az első tanár, akivel ezt a nyelvet is elsajátítom. Tőle, az - általam eddig tapasztalt - egyik legjobb tanítási színvonalat kaptam. Amit szívesen emelek most ki, közös "munkánkból": következetes számonkérés az elmúlt órák anyagából, megfelelő tananyag és lelkiismeretes előkészület az ő részéről, minden alkalomra. Bár nyelvvizsgás ambícióim nincsenek, de úgy érzem, hogy egy életre szóló tudást sajátíthatok el, mert számomra a tanulás ővele nem munka, hanem lelkesedés. Ehhez persze, bárcsak több szorgalmam és energiám lenne... :-)

Bodrogi Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tavaly év elején kezdtem el Balázzsal on-line formában tanulni. Többszörös újrakezdő vagyok, aki több nyelvtanárt is próbára tett már. Balázs rendkívül felkészült és nagyon ügyesen viszi végig az órákat velem, így Ő az első nyelvtanár, akinél élvezem az angol órákat. Mindig becsempész az órákba személyes dolgokat is, így nagyon sok mindent tudunk egymásról, ami még jobban segíti a tanulást. Ha olyan tanárt keresel, aki tényleg élvezetesen és eredményesen tanít, akkor mindenképp vedd fel Balázzsal a kapcsolatot!

Rákosy József értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szeptember óta tanulok Balázsnál. Nagyon figyelmesen, türelmesen tanít. Mindig pontos és időben kezdődnek az órák. Bátran tudok vele beszélgetni. Fontos, hogy folyamatosan csiszolja a tanultakat, segítőkészen áll hozzá bármilyen témáról is tanulunk. Számomra külön eredmény, hogy eddig szinte meg sem mertem szólalni, de Balázs óráin bátrabban tudok megnyilvánulni. Köszönöm Balázs a segítségedet!

Hahn-Keresztesi Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy éve tanulok Balázstól online, akit már alapvetően az egyik ismerősöm ajánlására kerestem fel. Az órák fesztelenek, miközben célirányosak, Balázzsal pedig sok témán keresztül könnyű kapcsolódni. Bár már hamarosan nyelvvizsgázom, de utána is szívesen járok majd hozzá, mert az órái érezhetően hozzásegítenek a hosszú távú fejlődéshez.