Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVarga Veronika 4000 Ft / 45 perc

Varga Veronika angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36 30 5984243

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: egyetemi diploma

Foglalkozás: angol- és magyartanár, tréner, coach

Bemutatkozás

Jó hangulatú, beszédcentrikus, interaktív angolórákat tartok 3-99 éves korig ;), kezdőtől proficiency szintig, a Margit híd budai hídfőnél.

- Anyanyelvközeli, proficiency szinten beszélem a nyelvet.

- Éltem (és tanítottam is) külföldön (Anglia, Tajvan), ezért a valódi, élő nyelvet tanítom.

- Tanári diplomával rendelkezem és több mint 15 év tanítási tapasztalattal külföldön és itthon, angol tannyelvű óvodákban, iskolákban is tanítottam, ezért minden korosztály számára képes vagyok logikusan, jól érthető lépésekre lebontva tanítani a nyelvet.

- A nyelvtudás minden aspektusára odafigyelek: a beszédcentrikusság nálam nem zárja ki, hogy a nyelvtant is rendszerezetten átvegyük, és kigyakoroljuk interaktív, beszélgetős feladatokon keresztül.
Végre a kiejtés se lesz elhanyagolva, hiszen ahhoz, hogy megértsenek és te is megérts másokat (és meg tudd csinálni a szövegértési gyakorlatokat) elengedhetetlen, hogy tudjad hogyan kell helyesen kiejteni a hangokat, szavakat. Nem csak a ’th’-t kell megtanulni, az angolban egyetlen hangot sem ejtenek pont ugyanúgy mint a magyarban! De szerencsére a kiejtésben semmi misztérium nincs, ha valaki meg tudja tanítani neked egyszerűen, hogy hogyan képezd az egyes hangokat...

- Rengeteg segédanyagot használok, interaktív feladatokat, ahol lehet élő szövegeket (zenét, videós anyagot) is beleszövök az órákba.

- Nem számoltam hány :) , de eddig minden tanítványom minden létező nyelvizsgát sikeresen letett, amit kitűzött magának (IELTS, EURO, Origo, stb.)

- Nagy örömmel készítek fel állásinterjúra, külföldi munkavégzésre is!

További infóért nyugodtan hívjatok, légyszi, telefonon, sokkal hatékonyabb az egyeztetés mint emailben... 30-5984243
H-Vas.-ig este 9-ig hívhattok, ha ráérek felveszem.

Az első alkalom egy beszélgetős, ismerkedős, szintfelmérő óra.

DÉLELŐTTI IDŐPONTOKRA KEDVEZMÉNY

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Takács Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 30
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Vera nagyon-nagyon nagy hangsúlyt fektet a hangok kiejtésének helyességére, ami élőbeszédben nagyon fontos. Már sok tanárnál tanultam, de eddig elsiklottunk felette. Az órák tök jó hangulatban telnek. Én online "járok hozzá". Először tartottam az online óráktól, feltételezve, hogy az "nem olyan", de Vera maximálisan fenn tudja tartani az érdeklődésemet. Szóval hajrá! 😉🙂

Somogyi Borbála értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó tanárnak tartom, mert egyrészt rugalmas, és alkalmazkodó az órák ütemezését illetően. Másrészt nagyon jó hangulatú órákat tart, beszédcentrikus és ügyel arra, hogy életszerű, aktuális dolgokat tanítson. Előre készül és jól felépíti az órákat. Különös figyelmet fordít a kiejtésre, amit eddig más tanárnál nem tapasztaltam.

Laczkó Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 26
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Veronika kedves, közvetlen, vidám természetű tanár, jó hangulatú órákat tart. Szakmailag, módszertanilag jól felkészült tanár. Ajánlom mindenkinek, aki valódi tudást szeretne.

Kovács Ferenc értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Vera két gyermekemet tanítja. Korrekt, felkészült és segítőkész oktató. Ért a gyermekek nyelvén, tuja őket motiválni. Csak ajánlani tudom!