Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVass Tamás 5000 Ft / 60 perc

Vass Tamás angol tanár

Hol tanít: Szentendre

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36-20-519-8951

Oktatási tapasztalat: 28 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: angoltanár

Kor: 50 éves

Bemutatkozás

Ha gyermekének keres angoltanárt, vagy saját maga számára fontos, hogy valaki külön feladatokkal folyamatosan gyakoroltassa, forgassa a tananyag szókincsét, és egységes rendszerben magyarázza el a kurzuskönyvek által általában darabokra szabdalt nyelvtant, és azt szisztematikusan, a frissen előkerült szókinccsel együtt segítsen elsajátítani, akkor ebben nagy segítségére lehetek. A szentendrei Ferences Gimnáziumban az elmúlt 25,5 évben rengeteg diákot tanítottam meg angolul, készítettem fel őket különféle közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, és dolgoztam emellett nyelvvizsgáztatóként. Rengeteg háttéranyaggal és szókincstanító programmal teszem a tanulást változatossá és hatékonnyá. 12 éves kortól 99 éves korig várom a tanulni vágyókat, legyen szó akár korrepetálásról, érettségire, nyelvvizsgára való készülésről, beszédkészség-fejlesztésről vagy átfogó, hatékony, rendszeres tanulásról. Az első megbeszélés, szint- és igényfelmérés természetesen ingyenes.

Oktatás helyszíne

Szentendre

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 1800 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 1600 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.