Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVeres Attila 4200 Ft / 60 perc

Veres Attila angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 0036-30-695-0972

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Egyetem

Bemutatkozás

Külföldi munkavállalásra, állásinterjúkra, iskolai és munkahelyi felvételikre, érettségire, nyelvvizsgára alapfoktól a szakmai felsőfokig vállalom a felkészítést Csepelen. Szívesen segítek gyermekének az iskolai nyelvtanulásban is.

Veres Attilának hívnak. Elkötelezett tanulókat várok korosztálytól függetlenül. Saját gyermekeimet is én készítettem fel a nyelvvizsgákra, így tudom, szorgalom esetén nem marad el a sikerélmény.

Ismétlésekre épített, a fokozatos tanulásra alapozott, beszédcentrikus órákat ígérek. Sok tanulómat készítettem már fel vizsgákra, állásinterjúkra, felvételikre. Különösen sokat tudok segíteni az üzleti, gazdasági/ kereskedelmi/ marketing fókuszú nyelvtudás bővítésében.
Honlapom: - www.profiangolkiejtes.hu
Kiejtése, intonációja fejlesztéséhez ajánlom az általam összeállított Accent Mastermind Komplett Angol Videó Tudástárat.
https://www.youtube.com/watch?v=TCi1ZwC2R2Y
Német nyelvet is oktatok minden tudásszinten.

Oktatás helyszíne

Otthon 21. kerület, Csepel, 148-as busz vonalán

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: diplomáciai, gazdálkodási menedzsment, irodai, kereskedelmi, közigazgatási, marketing, nemzetközi kapcsolatok, üzleti

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.