Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVeres Attila 5000 Ft / 45 perc

Veres Attila angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Egyetem

Bemutatkozás

Külföldi munkavállalásra, állásinterjúkra, korrepetálásra, pótvizsgára, iskolai és munkahelyi felvételikre, érettségire, nyelvvizsgára alapfoktól a szakmai felsőfokig vállalom a felkészítést online vagy Csepelen, a 21. kerületben.

Veres Attilának hívnak. Elkötelezett tanulókat várok korosztálytól függetlenül. Saját gyermekeimet is én készítettem fel a nyelvvizsgákra, így tudom, szorgalom esetén nem marad el a sikerélmény.

Ismétlésekre épített, a fokozatos tanulásra alapozott, beszédcentrikus órákat ígérek. Sok tanulómat korrepetáltam, illetve készítettem már fel vizsgákra, állásinterjúkra, felvételikre. Különösen sokat tudok segíteni az üzleti, gazdasági/ turisztikai/kereskedelmi/ marketing fókuszú nyelvtudás bővítésében.

Kiejtése, intonációja fejlesztéséhez ajánlom az általam összeállított Accent Mastermind Komplett Angol Videó Tudástárat.
https://www.youtube.com/watch?v=TCi1ZwC2R2Y
Német nyelvet is oktatok minden tudásszinten.

Oktatás helyszíne

Otthon 21. kerület, Csepel, 148-as busz vonalán

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: diplomáciai, gazdálkodási menedzsment, HR, idegenvezetés, irodai, kereskedelmi, közigazgatási, marketing, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyi, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, Pannon, Origó, Corvinus, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, Corvinus nemzetközi kapcsolatok, Corvinus gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, gazdálKODÓ üzleti, gazdálKODÓ idegenforgalmi, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.