Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVeress Orsolya 5000 Ft / 60 perc

Veress Orsolya angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: 06208021994

Oktatási tapasztalat: 21 év

Végzettség: egyetemi diploma

Foglalkozás: nyelvtanár

Bemutatkozás

Két évtizedes nyelviskolai-vizsgáztatói tapasztalattal rendelkező magántanár vagyok. Angol és német B2, C1 (közép és felsőfok) nyelvvizsgákra, közép és emelt szinű érettségire vállalok felkészítést. Modern tankönyvekkel, munkafüzetekkel, feladatlapokkal, kiváló minőségű hanganyagokkal oktatok, alapos nyelvtani rendszerezést és hiteles kommunikáció fejlesztést végzek célirányosan, a nyelvvizsgák és érettségi szóbeli vizsgák aktuális követelményeinek megfelelően.
Rugalmas időbeosztásban, igényes, oktatásra felszerelt környezetben várom minden kedves tanítványomat, aki komolyan akar tanulni egy tapasztalt, szigorú és precíz nyelvtanárral. Igény szerint, SKYPE-on is tanítok ! Gyerekoktatást és teljesen kezdőket NEM vállalok.
Oktatás helyszíne: 14.-dik kerület, Zugló
további részletekért hívható vagyok a 06208021994-es számon vagy az orsolyaveresss@gmail.com mail címen válaszolok az érdeklődőknek.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.