Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVéry Dalma 7000 Ft / 60 perc

Véry Dalma angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: PhD

Foglalkozás: magántanár, fordító, szerkesztő, korrektor

Weboldal: dalmavery.com

Bemutatkozás

2019-ben doktoráltam az ELTÉ-n, modern angol irodalomból. 2010-ben angol nyelv és irodalom szakon végeztem. Angol nyelvi felkészítést vállalok középtől felsőfokig, de szívesen segítek az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülésben is. Ugyancsak fontosnak tartom az írás- és beszédkészség fejlesztését, valamint a nyelvtani rendszerezést, ezek is az órák fontos részét képezik. Az órákat mindenkinek személyre szabom a tanulási céljának, a nyelvismeretének és az érdeklődésének megfelelően.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Fordítástudomány, Fordítói felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Szakdolgozat tanácsadás és korrektúra, Személyre szabott oktatás, Tudományos szövegírás

Szaknyelv: irodalmi, IT, művészeti, nyelvészeti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Lipták Alíz értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 30
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Dalma készített fel engem a Cambridge felsőfokú nyelvvizsgára, csupán 1,5 hónapunk volt, de nagyon hatékonyan tudtunk dolgozni és sok órán kívüli energiát is köszönhetek neki.

Dalma reakciója: Rövid idő alatt, nagy mennyiségű információt gyorsan átlátsz, ezért szerintem a felkészülés is hatékonyan ment. Örülök, hogy részese lehettem ennek, mert a személyiséged a vizsgára való felkészítést is érdekessé tette, és a vizsgakérdések kapcsán lehetőségünk volt fontos témák megvitatására is. Köszönöm!
 

Badacsonyi Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Dalma nagyon élvezetes órákat tart, abszolút figyelembe veszi az egyéni igényeket és kéréseket. Az órákon felvetett témák érdekesek, a nyelvtani rész is kiváló.

Dalma reakciója: Nagyon szívesen dolgozom együtt veled, mindig érdekes gondolatokat fogalmazol meg a felvetett témák kapcsán, igényes szókinccsel, gördülékenyen. Jól alkalmazod a tanult fordulatokat és az angol társalgás stílusára jellemző kifejezéseket is. Köszönöm!