Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVoronova Krisztina 4500 Ft / 60 perc

Voronova Krisztina angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetem, MA; CELTA

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Kor: 36 éves

Bemutatkozás

Eleged van az unalmas angol órákból, amelyeken csak elálmosodsz? Hatékony és lebilincselő tanulást akarok kínálni neked a kommunikációs megközelítés segítségével. Főképp csak angolul fogunk kommunikálni és mind a 4 nyelvi készséget (beszéd, írás, olvasás és megértés) természetes és barátságos légkörben fejlesztjük ki. Az optimális programot választom, pontosan a Te számodra, kiváló, korszerű oktatási anyagokat kínálok, amelyek segítenek nekünk együttesen a kívánt eredmény elérésében. Pontosan tudom, hogy mit jelent a diák bőrében lenni, tudlak támogatni és segítek abban, hogy folyékonyan beszélj angolul! Részedről csak a munka iránti akarat és hajlandóság szükséges. Lépj kapcsolatba velem és megbeszéljük a részleteket.

*Ingyenes próbaóra írás és szóbeli szintfelmérővel!!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Török Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint fél éve tanulok Krisztinával, nagyon jó órákat tart, melyeket teljes mértékben a tudásomhoz igazít. Ha van bármilyen kérésem, hogy mit szeretnék gyakorolni, akkor felkészül belőle és mindig jó a légkör az órán.

Ko Zsofia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én már lassan 2 éve tanulok Kristinával nagyon szeretem az óráit, jó hangulatban telnek. Minden órára felkészül és az igényeimhez tudásomhoz igazítja az órákat, végig csak angolul beszélünk. Nagyon sokat tanultam es fejlődtem ez idő alatt. Mindenkinek bátran ajánlom! :)