Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVoronova Krisztina 3500 Ft / 60 perc

Voronova Krisztina angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: +36703446735

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Egyetem, MA; CELTA

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Eleged van az unalmas angol órákból, amelyeken csak elálmosodsz? Hatékony és lebilincselő tanulást akarok kínálni neked a kommunikációs megközelítés segítségével. Főképp csak angolul fogunk kommunikálni és mind a 4 nyelvi készséget (beszéd, írás, olvasás és megértés) természetes és barátságos légkörben fejlesztjük ki. Az optimális programot választom, pontosan a Te számodra, kiváló, korszerű oktatási anyagokat kínálok, amelyek segítenek nekünk együttesen a kívánt eredmény elérésében. Pontosan tudom, hogy mit jelent a diák bőrében lenni, tudlak támogatni és segítek abban, hogy folyékonyan beszélj angolul! Részedről csak a munka iránti akarat és hajlandóság szükséges. Lépj kapcsolatba velem és megbeszéljük a részleteket.

*Ingyenes próbaóra írás és szóbeli szintfelmérővel!!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Tárgyalásra felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.