Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKWanjala Sakina Namulunda 5000 Ft / 60 perc

Wanjala Sakina Namulunda angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: felsőfokú végzettségű angol tanár

Foglalkozás: angol tanár

Kor: 37 éves

Bemutatkozás

Valódi angol anyanyelvű vagyok. Angol nyelvtanár szakon végeztem. A nyelv tanítás az életem. Ha szeretnél igazán jó hangulatú, beszéd centrikus órákon részt venni, szívesen állok rendelkezésedre.
Számíthatsz rám, akár külföldi munka kereséshez, akár itthon munkádhoz kell az angol tudás.
Megoldás vagyok számodra akkor is, ha magyarokkal már elbeszélgetsz angolul de egy külföldivel még zavarban érzed magad.
Tanulj velem és hamarosan magabiztosan és örömmel fogod tudni kifejezni magad.
Telefon számom: 06(70)275-0821. ezzel a számmal Viberen és WhatsApp-on is el tudsz érni.

Hétközben és hétvégén is tudlak tanítani.
Online oktatás: 5000Ft/60perc
Házhoz megyek: 6500Ft/60perc

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Fogyatékkal élők oktatása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Straus Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A gyerekeknek kerestem angol tanár, és nagyon elégedettek vagyunk Sakinával. A gyerekekre mindig mosolyog, nagyon pozitív velük, akik ezért imádják és várják az óráit. Szépen fejlődnek is. Nálunk egy alkalmat online tanít egyet pedig személyesen. Ez kényelmes és bevált. Részemről örülök neki.

Nagy Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 éve tanulok Sakinánál. És ha visszagondolok milyen voltam, hát nagyon sokat fejlődtem. Végtelenül kedves, türelmes és közvetlen. Ezzel az attitűdjével sokat segített a kommunikációm fejlesztésében. Mert egyszerűen merek beszélni, nem csak vele most már bárkivel. Emlékszem első hónapban 100-szor mondtam neki, hogy: "Légyszíves lassabban" :) Ő pedig nekem azt, hogy: "Én nem beszélek gyorsan. Meg akarsz tanulni kommunikálni?" És neki lett igaza, szép lassan megszoktam a folyamatos beszélgetést. Nagyon sokszor mondtam neki azt is, hogy: De ezt a szót nem úgy ejtjük ki. Aztán utána néztünk és persze mindig neki lett igaza. Ajánlom, ha olyan tanárt szeretné, aki az igényeid alapján foglalkozik veled. Akinek van érzéke és türelme. Akivel megszokod helyes kiejtést. És akivel önbizalmat nyersz, hogy angolokkal amerikaiakkal (szóval anyanyelvűekkel) is beszélgess.