Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZana Zoltán 9000 Ft / 45 perc

Zana Zoltán angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 24 év

Végzettség: egyetem, MA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Óráimon pozitív, megerősítő, kötetlen légkör biztosítja a gyorsabb nyelvi fejlődést. A humort fontosnak tartom a magánéletben és a nyelvórán is, meggyőződésem, hogy eredményesebben lehet információt átadni ha az humoros kontextusban történik. Az órák haladási ütemét a nyelvtanulók egyéni tanulási sajátosságaihoz igazítom, így mindenki a számára legkedvezőbb intenzitásban tanulhatja a nyelvet akár tanulás/munka mellett is. A nyelvoktatás mellett vizsgáztatói feladatokat látok el akkreditált nyelvvizsgákon, illetve közép- és emelt szintű érettségi vizsgákon. Az alábbiakban felsorolt nyelvi feladatokkal kapcsolatban bizalommal fordulhatsz hozzám:

- általános és szaknyelvi nyelvvizsgákra történő felkészítés

- érettségi vizsgákra történő felkészítés (közép- és emelt szint)

- külföldi tanulmányokra történő nyelvi felkészítés

- külföldi munkavállalásra történő nyelvi felkészítés

- kommunikációs, prezentációs készség fejlesztése

- nyelvtani rendszerezés

- szókincsbővítő társalgás

- felzárkóztatás, korrepetálás

- túlélő angol (külföldre utazóknak)

ÚJDONSÁG!
Cambridge Proficiency C2 nyelvvizsgára felkészítés! A Cambridge Assessment English által kiadott legmagasabb szintű nyelvi bizonyítványt nyújtja, mely az angol nyelv kivételesen magas szintű elsajátítását igazolja, az egész világon elismerik. Szintje: a Közös Európai Referenciakeret szerint C2 (Mesterszint)

SZAKNYELVI VIZSGÁK
A vizsga azt méri, hogy a vizsgázó szakmai háttérismereteinek birtokában hogyan képes a szakmai nyelvhasználatra, illetve munkája során a szakmai terminológia alkalmazásával milyen színvonalon képes megoldani írásbeli és szóbeli szakmai feladatokat. A témakörök NEM lexikális vagy tárgyi tudás számonkérésére irányulnak.

NYELVVIZSGA, ÉRETTSÉGI INFORMÁCIÓ
https://www.angoltanarok.com/angol-nyelvvizsgak/
+36 30 314 5155
zanazoltan.contact@gmail.com

ÓRADÍJ
- 9.000 Ft/óra
- 8.000 Ft/óra (heti 2 vagy több óra esetén)
- 6.000 Ft/óra/fő (2 fő - páros óra)
Csoportos nyelvoktatás esetén kérj kedvezményes árajánlatot!

ONLINE OKTATÁS
Az online oktatási módszer hatékonysága gyakorlatilag megegyezik a személyes óráéval. A nyelvórán lehetőség nyílik a kommunikációs készség, a nyelvhelyesség, a hallás utáni szövegértés, az olvasott szövegértés és az íráskészség fejlesztésére is, tehát gyakorlatilag minden ugyanúgy működik, mint a személyes órán. A nyelvtanuláshoz elegendő egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép / laptop / tablet / okostelefon és a következő applikációk egyike: pl. Skype, Zoom, FaceTime, stb. Az online tanulás során nem kell felesleges időt eltölteni utazással, illetve utazási költségek sincsenek, a szolgáltatás bárhonnan elérhető, valamint rugalmas időpontok is igénybe vehetők.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 6 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Akcentus javítás énekeseknek, Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állampolgársági vizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Ausztrál angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Fordítás, Fordítástudomány, Fordítói felkészítés, Ír kultúra, Íráskészség fejlesztése, Kanadai kultúra, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Mindfulness a nyelvtanulásban, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvelsajátítás tudomány alkalmazása, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi mentorálás, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Szakdolgozat tanácsadás és korrektúra, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Tolmács technika, Tudományos szövegírás, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, befektetési, betegápolási, biológiai, biztosítási, design, diplomáciai, egészségügyi, egyházi, értékesítési, európai uniós, fegyvertechnológiai, filozófiai, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, fogorvosi/dental, gasztronómiai, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, informatikai, ingatlan, irodai, irodalmi, IT, jogi, katonai, kereskedelmi, közigazgatási, kozmetikai, logisztika, marketing, média és kommunikáció, műszaki, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, nyelvészeti, orvosi, pénzügyi, projekt menedzsment, pszichológiai, rendőrségi, repülési, social media, sport, számviteli, szociológiai, történelmi, ux, ui, üzleti, vegyészeti, zenei, banki, építőipari, fodrász, légikísérő

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, DExam, Euroexam, Pannon, ECL, TIT-iXam, Origó, LanguageCert, társalKODÓ, iTolc, telc, IELTS, TOEIC, PTE General, TOEFL, ECCE, ECPE, Oxford Test of English, Zöld Út

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, gazdálKODÓ üzleti, gazdálKODÓ idegenforgalmi, EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment, Zöld Út agrár- és környezettudományi, Zöld Út műszaki, LCCI EfB üzleti, PROFEX orvosi, PROFEX jogi és közigazgatási, ARMA katonai, NATO STANAG 6001 katonai, NKE közigazgatási, LforS rendészeti, Theolingua egyházi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Mészáros Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idén nyáron kerestem fel Zoltánt. A fő célom az eddig megszerzett passzív angol nyelvtudásom "aktiválása" volt, szerettem volna folyékonyabban és magabiztosabban beszélni. Az első alkalommal megbeszéltük, hogy pontosan mit is várok a különóráktól, illetve miben szeretnék fejlődni, majd ehhez kaptam személyreszabott útmutatást. Az órák jó hangulatban teltek, szerencsére egyáltalán nem emlékeztettek az iskolapadban eltöltött száraz élményekre. A jól felépített és változatosan előkészített menetrend miatt minden alkalommal észrevétlenül repült el az a bizonyos másfél óra. Elégedett vagyok a fejlődésemmel, igazából csak azt sajnálom, hogy nem korábban találtam rá. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlalni Zoltánt.

Szilágyi Csaba értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi tanulmányaim megkezdése előtt szerettem volna nyáron a szóbeli kommunikációt gyakorolni. Minden alkalomra kaptam egy témát amiből fel kellett készülnöm olyan szinten, hogy tudjak róla folyamatosan beszélni. Az órán volt egy “meglepetés” téma is, amiről szintén beszélgettünk. A BBC, CNN, TED témák aktuálisak, érdekesek, vitára indítóak voltak. Szívesen járnék továbbra is ha nem lenne a külföldi szemeszter. Köszönöm az órákat!

Dobos Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tanár úrhoz nyelvvizsgára való felkészítés céljából jártam. Az órái nemcsak hasznosak, de érdekesek és humorosak is. Igaz, hogy megköveteli azt amit lead, de szerintem ez nem baj, a tanuló saját érdeke ez lenne. Használja a modern infokommunikációs eszközöket, így érdekesebbek az órák. Egy percet sem unatkoztam, minden alkalmat kb fele annyinak éreztem, de persze nem azért mert rövidebb lett volna az óra. Jó döntés volt őt választanom, fontolóra veszem, hogy szeptembertől folytatom az angolt és felkészülök a felsőfokra is.