Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKZana Zoltán 3500 Ft / 45 perc

Zana Zoltán angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36 30 314 5155

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Egyetem, MA

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Óráimon pozitív, megerősítő, kötetlen légkör biztosítja a gyorsabb nyelvi fejlődést. A humort fontosnak tartom a magánéletben és a nyelvórán is, meggyőződésem, hogy eredményesebben lehet információt átadni, ha az humoros kontextusban történik. Az órák haladási ütemét a nyelvtanulók egyéni tanulási sajátosságaihoz igazítom, így mindenki a számára legkedvezőbb intenzitásban tanulhatja a nyelvet akár tanulás/munka mellett is. A nyelvoktatás mellett vizsgáztatói feladatokat látok el akkreditált nyelvvizsgákon, érettségi vizsgákon. Az alábbiakban felsorolt nyelvi feladatokkal kapcsolatban bizalommal fordulhat hozzám:

- nyelvvizsgákra történő felkészítés

- szakmai nyelvvizsgákra történő felkészítés

- érettségi vizsgákra felkészítés: közép- és emelt szint

- külföldi tanulmányokra, munkavállalásra történő nyelvi felkészítés

- kommunikációs, prezentációs készség fejlesztése

- nyelvtani rendszerezés

- szókincsbővítő társalgás

- felzárkóztatás, korrepetálás

- túlélő angol (külföldre utazóknak)

Óradíj:
3.500 Ft / 45 perc
7.000 Ft / 90 perc

Egyéb vállalások:
fordítás, tolmácsolás, angol nyelvű munkák elkészítése, lektorálása

Oktatás helyszíne

Otthon 1. kerület
Otthon 6. kerület

Egyéb

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Szaknyelv
Szaknyelv: európai uniós, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Mészáros Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idén nyáron kerestem fel Zoltánt. A fő célom az eddig megszerzett passzív angol nyelvtudásom "aktiválása" volt, szerettem volna folyékonyabban és magabiztosabban beszélni. Az első alkalommal megbeszéltük, hogy pontosan mit is várok a különóráktól, illetve miben szeretnék fejlődni, majd ehhez kaptam személyreszabott útmutatást. Az órák jó hangulatban teltek, szerencsére egyáltalán nem emlékeztettek az iskolapadban eltöltött száraz élményekre. A jól felépített és változatosan előkészített menetrend miatt minden alkalommal észrevétlenül repült el az a bizonyos másfél óra. Elégedett vagyok a fejlődésemmel, igazából csak azt sajnálom, hogy nem korábban találtam rá. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlalni Zoltánt.

Szilágyi Csaba értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi tanulmányaim megkezdése előtt szerettem volna nyáron a szóbeli kommunikációt gyakorolni. Minden alkalomra kaptam egy témát amiből fel kellett készülnöm olyan szinten, hogy tudjak róla folyamatosan beszélni. Az órán volt egy “meglepetés” téma is, amiről szintén beszélgettünk. A BBC, CNN, TED témák aktuálisak, érdekesek, vitára indítóak voltak. Szívesen járnék továbbra is ha nem lenne a külföldi szemeszter. Köszönöm az órákat!

Dobos Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A tanár úrhoz nyelvvizsgára való felkészítés céljából jártam. Az órái nemcsak hasznosak, de érdekesek és humorosak is. Igaz, hogy megköveteli azt amit lead, de szerintem ez nem baj, a tanuló saját érdeke ez lenne. Használja a modern infokommunikációs eszközöket, így érdekesebbek az órák. Egy percet sem unatkoztam, minden alkalmat kb fele annyinak éreztem, de persze nem azért mert rövidebb lett volna az óra. Jó döntés volt őt választanom, fontolóra veszem, hogy szeptembertől folytatom az angolt és felkészülök a felsőfokra is.