Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Útmutató angol magántanárok munkájának értékeléséhez

Kérjük annak tudomásulvételét, hogy értékelésed mellett megjelenik majd neved is, azonban e-mail címed nem.

Az oldalunkon hirdető angol tanárokról azok a diákok írhatnak értékelést, akik legalább egy órát már vettek az adott oktatótól. Ahhoz, hogy értékelni tudd az angol oktatást, az értékelő űrlap minden mezőjét ki kell töltened. A név mezőbe kérjük, hogy teljes nevedet írd. Kitöltéskor vedd figyelembe, hogy csak olyan e-mail címet fogadunk el, melyben benne van vezetékneved, vagy annak egy része. Ide küldjük az értékelés megerősítéséhez szükséges linket. Ha a megerősítés megtörtént, értékelésedet hamarosan elolvassuk. Elképzelhető, hogy kérdéseink lesznek az értékeléssel kapcsolatban, ekkor e-mailben megkeresünk. Ez azt a célt szolgálja, hogy csak pontos infomációk jelenjenek meg. Az angoltanarok.com fenntartja a jogot bármely értékelés mellőzésére, melyről nem küldünk külön tájékoztatást. Ha az értékelés megfelel irányelveinknek, megjelentetjük a tanár adatlapja alatt. A megjelenésről téged is és az értékelt tanárt is értesítjük. Az oktató írhat választ, amit az értékelés alatt megjelentetünk, erről értesítünk téged.

Hogyan töltsem ki az angol tanár értékelő lapját?

Az értékelésnél 1-5-ig pontozhatod angol magántanárod különböző tulajdonságait. Értékelheted például a felkészültségét, a segítőkészségét és az órái hangulatát. Az 5-ös mindig a legjobb, a 1-es a legrosszabb véleményt jelenti. Ezeket kérjük az űrlap melletti megfelelő csillagra kattintva állítsd be.

Minél bővebben szövegesen is jelezd, mit gondolsz az angol oktatásról, a szöveget az alábbi szabályok figyelembevételével készítsd el:

Az angol tanár szöveges értékelésének szabályai