Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Útmutató angol magántanárok munkájának értékeléséhez

Kérjük annak tudomásulvételét, hogy értékelésed mellett megjelenik majd neved is, azonban e-mail címed nem.

Az oldalunkon hirdető angol tanárokról azok a diákok írhatnak értékelést, akik legalább egy órát már vettek az adott oktatótól. Ahhoz, hogy értékelést tudj beküldeni, az értékelő űrlap minden mezőjét ki kell töltened. 

A név mezőbe kérjük, hogy teljes nevedet írd. Csak olyan értékeléseket jelentetünk meg, melyek teljes valós névvel lettek beküldve. Ennek ellenőrzése a következőképpen történik: Ha gmail, yahoo, hotmail, outlook e-mail címek valamelyikét használod, akkor amennyiben az e-mail cím tartalmazza vezetéknevedet, vagy annak egy részét, akkor azt valószínűleg elfogadjuk névazonosításként. Amennyiben más e-mail címet használsz, vagy neved nincs benne e-mail címedben, akkor kérjük, hogy azonosításként küldj nekünk egy üzenetet a facebook oldalunkra:

angoltanarok.com

E-mail címedre küldjük az értékelés megerősítéséhez szükséges linket. Ha a megerősítés megtörtént, értékelésedet hamarosan elolvassuk. Elképzelhető, hogy kérdéseink lesznek az értékeléssel kapcsolatban, ekkor e-mailben megkeresünk. Ez azt a célt szolgálja, hogy csak pontos infomációk jelenjenek meg az oldalon. Az angoltanarok.com fenntartja a jogot bármely értékelés mellőzésére, melyről nem küldünk külön tájékoztatást. Ha az értékelés megfelel irányelveinknek, megjelentetjük a tanár adatlapja alatt. A megjelenésről téged is, és az értékelt tanárt is értesítjük. Az oktató írhat választ, amit az értékelés alatt megjelentetünk, erről értesítünk téged.

Hogyan töltsem ki az angol tanár értékelő lapját?

Az értékelésnél 1-5-ig pontozhatod angol magántanárod különböző tulajdonságait. Értékelheted például a felkészültségét, a segítőkészségét és az órái hangulatát. Az 5-ös mindig a legjobb, a 1-es a legrosszabb véleményt jelenti. Ezeket kérjük az űrlap melletti megfelelő csillagra kattintva állítsd be.

Minél bővebben szövegesen is jelezd, mit gondolsz az angol oktatásról, a szöveget az alábbi szabályok figyelembevételével készítsd el:

Az angol tanár szöveges értékelésének szabályai