Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

Az angoltanárok.com célja, hogy angol magántanároknak és angolt tanuló diákoknak segítsen megtalálni egymást. Bármelyik oldalról vagy is érdekelt az angol oktatás terén, az oldalunkon elérhető információk és anyagok hasznosak lehetnek számodra.

Néhány ok, amiért angol tanárként érdemes nálunk hirdetned:

  • Oldalunk az egyik leglátogatottabb angol magántanár site. A legtöbb ember interneten úgy keres angoltanárt, hogy a google keresőbe beír valamilyen vonatkozó kifejezést. Rengeteg ilyen kulcsszóra, mint például az angol tanár, angol tanár Budapest, angol magántanár, angol oktatás, angol tanítás, angol korrepetálás stb, a legelső helyek egyikén jelenik meg oldalunk, ahogyan ezt magad is bármikor ellenőrízheted. Ezért az interneten angoltanárt keresők nagy része meglátogatja oldalunkat, így hirdetésedet sokan látják.
  • Mivel ez a honlap csak angol oktatással foglalkozik, eleve a tantárgy speciális igényeinek megfelelő hirdetést készíthetsz.
  • A hirdetésfeladási űrlap kialakítása olyan, hogy az minél inkább segítsen a hatékony hirdetés elkészítésében, és a rendszer minél pontosabb választ adjon az angol magántanárt keresők legfőbb kérdéseire. Így mind az angol tanárok, mind az itt kereső diákok időt takaríthatnak meg, hiszen a tanulni vágyók a listázott hirdetések alapján könnyen el tudják dönteni, hogy a nálunk hirdető angol magántanárok közül kik felelnek meg az igényeiknek. A személyes adatokon túl beállítható, hogy mit, hol, kiket, és mennyiért oktatsz.
  • Minél jobb vagy, annál több tanítványod lesz. A tanulóid e-mail címükkel és nevükkel azonosítva magukat értékelést írhatnak rólad az oldalon, a jó értékelések révén pedig nagyobb eséllyel választanak téged az új tanítványok.
  • Miután feladtad hirdetésed, rendszerünkbe belépve Személyes Oldaladon menedzselheted azt - módosíthatod, szüneteltetheted (ez nem jár a hirdetési határidő meghosszabbításával), vagy akár törölheted is. Kérhetsz kiemelést, előrehelyezést, vagy a hirdetési idő meghosszabbítását. Reagálhatsz a diákok értékeléseire, feltölthetsz oktatási anyagokat, valamint az angol oktatáshoz kapcsolódó linkeket.
  • Oldalunk a hirdetések között keresők számára jól kezelhető, a szűrési paraméterek segítségével gyorsan megtalálhatják a számukra megfelelő angol tanárokat.
  • Ügyfélszolgálatunk hétközben általában néhány, de legkésőbb 24 órán belül válaszol az oldallal kapcsolatos bármilyen kérdésedre.

Tájékoztató az oldal működéséről

Az  angoltanárok.com oldalon angolt oktató magántanárok hirdetéseit jelentetjük meg. Az angol magántanárt kereső felhasználók különféle keresési szempontok alapján szűkíthetik le az összes hirdetést tartalmazó listát azokra a hirdetésekre, amelyek megfelelnek számukra. A beállításoknak megfelelően jelenik meg a szűkített találati lista az angol tanárok hirdetéseivel.

Angol oktatás – kezdd nálunk!

Kétféle módon adhatsz fel hirdetést nálunk: kiemelt vagy normál hirdetésként. Normál hirdetésnél csak a hirdetési díjat, kiemelt hirdetésnél emellett a kiemelési díjat kell fizetned. A kiemelt hirdetések a legjobban látható helyeken, a találati lista elején jelennek meg (max. 10 darab), és minden oldalbetöltésnél véletlenszerű sorrendben listázódnak. Ha kiemelésed lejár, akkor hirdetésed átkerül a normál hirdetések közé az első pozícióba, illetőleg ha eredetileg normál hirdetést adtál fel és később kérted kiemelését, akkor abba a pozícióba, ahol kiemelés előtt volt.

A normál hirdetések a kiemelt angol tanári hirdetések alatt, azoktól elkülönítve jelennek meg, és mindig az utoljára feladott kerül a normál hirdetési lista elejére. Vagyis idővel a normál hirdetések fokozatosan hátrébb tolódnak. Minél előbb szerepel egy hirdetés a találati listában, annál nagyobb valószínűséggel kattint rá, aki angol magántanárt keres, így érdemes figyelemmel kísérned, hogy hirdetésed hol szerepel a listában, és időnként kérned, hogy helyezzük előre

Regisztrációdat követően kapsz egy e-mailt, erre kattintva erősítheted meg jelentkezésedet. Ezt követően egy másik e-mailben küldjük el neked a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat. A hirdetési, kiemelési díjakat bankszámlánkra való átutalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel tudod rendezni. Hirdetésedet a díjak kiegyenlítése után 24 órán belül aktiváljuk.

Regisztrációdat követően felhasználó neveddel és jelszavaddal beléphetsz Személyes oldaladra, ahol  bármikor módosíthatod feladott hirdetésedet.Itt kérheted hirdetésed meghosszabbítását, további kiemelését, illetve amennyiben szükségesnek látod, hirdetésed előrehelyezését a találati listában. Amennyiben később hirdetésedet meghosszabbítod, azt automatikusan a hirdetési lista elejére helyezzük.

A diák értékelheti az angol magántanárt

Az általad oktatott tanulók értékelhetik angol tanári munkádat. Ehhez nevükkel és e-mail címükkel kell azonosítaniuk magukat, így írhatnak rólad értékelést, ez biztosítja a véleményezés hitelességét. Bátorítsd diákjaidat erre, hiszen a pozitív értékelések megnövelik az esélyét, hogy az angoltanárok oldalon kereső új diákok téged választanak.

Az angoltanárok.com a Tanárok Oldalcsoport tagja, mely különböző tantárgyakat oktató magántanároknak biztosít lehetőséget a hirdetésre. Amennyiben az angol oktatás mellett más tantárgyakat is tanítasz, az azokra vonatkozó hirdetéseidet további díj nélkül jelentetheted meg az oldalcsoport honlapjain.

Az Angol Tanárok honlap társoldalai:

Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Ha itt már adtál fel hirdetést, hogyan tudsz a többi oldalon is hirdetni?

A regisztrációkor itt megadott felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be az adott oldalon, és adhatsz fel ott is hirdetést. Ezért már nem kell külön fizetned, egyszerűen kattints a Hirdetés szerkesztése menüpontra, töltsd ki az űrlapot és hirdetésed azonnal megjelenik. Minden új hirdetésed ugyanakkor fog lejárni, mint a már korábban feladottak.

Ha az angoltanárok mellett másik oldalunkon is hirdetsz, minden hirdetésedben megjelenik többi hirdetésed linkje is, így mindenütt látható, milyen tantárgyakkal foglalkozol még az angol oktatás mellett. Hirdetéseid meghosszabbítását bármelyik oldalon kezdeményezheted. A hirdetési díj az összes hirdetésed meghosszabbítását tartalmazza, mivel azonban az egyes tantárgyak más-más oldalakon, különböző találati listákban jelennek meg, a hirdetések kiemelését és előrehelyezését tantárgyanként kell végezni és fizetni.

 

 Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   1990 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   3590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   4990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   7990 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 12490 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 1 hétre   1490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 2 hétre   2490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 3 hétre   3290 Ft
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 1 hónapra   3990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1390 Ft

Amennyiben kéred hirdetésed kiemelését, az a hirdetési listában legfelül elhelyezkedő kiemelt hirdetések között fog megjelenni a választott időtartamra. A kiemelt hirdetések sorrendje minden oldalbetöltésnél véletlenszerűen dől el.

Ha nem kérsz kiemelést, hirdetésed aktiválást követően az első helyen fog megjelenni a normál találati listában, mely a kiemelt hirdetések alatt kezdődik.

Előrehelyezést később érdemes kérvényezned, mikor hirdetésed az új hirdetések miatt már hátrébb került.

Hirdetésedet annak lejárta előtt, vagy után is bármikor meghosszabbíthatod, ekkor előre is helyezzük azt a találati listában, tehát a hosszabbítás díja magában foglal egy hirdetés előrehelyezést is.

A szolgáltatások díjait bankszámlánkra való átutalással, bankkártyád használatával, vagy személyes befizetéssel is rendezheted.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvasd el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg a hirdetésedben. A többi mező - amennyiben kitöltöd őket - igen.

Személyes adatok


Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye

Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok

Óradíj 1 főnek: Ft / perc
Óradíj 2 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 3 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 4 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 5 főnek: Ft / perc / fő
Óradíj 6 főtől : Ft / perc / főHirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés

Sajnos nem tudod hirdetésedet kiemelni, mert mind a 15 kiemelt pozíció foglalt.
A legközelebb lejáró kiemelt pozíció: 2019-10-19 09:00

Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy add meg azt a címet, melyre szeretnéd, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.Egyéb

Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy jelzed, hol találkoztál az oldallal.
Ha észrevételed, kérésed van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzésed az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezd. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk neked hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségedre lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudd igénybe venni. Ne ijedj meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk neked, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.