Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

Az angoltanárok.com célja, hogy angol magántanároknak és angolt tanuló diákoknak segítsen megtalálni egymást.

Néhány ok, amiért angol tanárként érdemes nálunk hirdetnie:

  • Oldalunk az egyik leglátogatottabb angol magántanár site. A legtöbb ember interneten úgy keres angoltanárt, hogy a google keresőbe beír valamilyen vonatkozó kifejezést. Rengeteg ilyen kulcsszóra, mint például az angol tanár, angol tanár Budapest, angol magántanár, angol oktatás, angol tanítás, angol korrepetálás stb, a legelső helyek egyikén jelenik meg oldalunk, ahogyan ezt ön is bármikor ellenőrízheti. Ezért az interneten angoltanárt keresők nagy része meglátogatja oldalunkat, így hirdetését sokan látják.
  • Mivel ez a honlap csak angol oktatással foglalkozik, eleve a tantárgy speciális igényeinek megfelelő hirdetést készíthet.
  • A hirdetésfeladási űrlap kialakítása olyan, hogy az minél inkább segítsen a hatékony hirdetés elkészítésében, és a rendszer minél pontosabb választ adjon az angol magántanárt keresők legfőbb kérdéseire. Így mind az angol tanárok, mind az itt kereső diákok időt takaríthatnak meg, hiszen a tanulni vágyók a listázott hirdetések alapján könnyen el tudják dönteni, hogy a nálunk hirdető angol magántanárok közül kik felelnek meg az igényeiknek. A személyes adatokon túl beállítható, hogy mit, hol, kiket, és mennyiért oktat.
  • Minél jobb, annál több tanítványa lesz. A tanulói e-mail címükkel és nevükkel azonosítva magukat értékelést írhatnak önről az oldalon, a jó értékelések révén pedig nagyobb eséllyel választják önt az új tanítványok.
  • Miután feladta hirdetését, rendszerünkbe belépve Személyes Oldalán menedzselheti azt - módosíthatja, szüneteltetheti (ez nem jár a hirdetési határidő meghosszabbításával), vagy akár törölheti is. Kérhet kiemelést, előrehelyezést, vagy a hirdetési idő meghosszabbítását. Reagálhat a diákok értékeléseire, feltölthet oktatási anyagokat, valamint az angol oktatáshoz kapcsolódó linkeket.
  • Oldalunk a hirdetések között keresők számára jól kezelhető, a szűrési paraméterek segítségével gyorsan megtalálhatják a számukra megfelelő angol tanárokat.
  • Ügyfélszolgálatunk hétközben általában néhány, de legkésőbb 24 órán belül válaszol az oldallal kapcsolatos bármilyen kérdésére.

Tájékoztató az oldal működéséről

Az  angoltanárok.com oldalon angolt oktató magántanárok hirdetéseit jelentetjük meg. Az angol magántanárt kereső felhasználók különféle keresési szempontok alapján szűkíthetik le az összes hirdetést tartalmazó listát azokra a hirdetésekre, amelyek megfelelnek számukra. A beállításoknak megfelelően jelenik meg a szűkített találati lista az angol tanárok hirdetéseivel.

Angol oktatás – kezdje nálunk!

Kétféle módon adhat fel hirdetést nálunk: kiemelt vagy normál hirdetésként. Normál hirdetésnél csak a hirdetési díjat, kiemelt hirdetésnél emellett a kiemelési díjat kell fizetnie. A kiemelt hirdetések a legjobban látható helyeken, a találati lista elején jelennek meg (max. 10 darab), és minden oldalbetöltésnél véletlenszerű sorrendben listázódnak. Ha kiemelése lejár, akkor hirdetése átkerül a normál hirdetések közé az első pozícióba, illetőleg ha eredetileg normál hirdetést adott fel és később kérte kiemelését, akkor abba a pozícióba, ahol kiemelés előtt volt.

A normál hirdetések a kiemelt angol tanári hirdetések alatt, azoktól elkülönítve jelennek meg, és mindig az utoljára feladott kerül a normál hirdetési lista elejére. Vagyis idővel a normál hirdetések fokozatosan hátrébb tolódnak. Minél előbb szerepel egy hirdetés a találati listában, annál nagyobb valószínűséggel kattint rá, aki angol magántanárt keres, így érdemes figyelemmel kísérnie, hogy hirdetése hol szerepel a listában, és időnként kérnie, hogy helyezzük előre

Regisztrációját követően kap egy e-mailt, erre kattintva erősítheti meg jelentkezését. Ezt követően egy másik e-mailben küldjük el önnek a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat. A hirdetési, kiemelési díjakat bankszámlánkra való átutalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel tudja rendezni. Hirdetését a díjak kiegyenlítése után 24 órán belül aktiváljuk.

Regisztrációját követően felhasználó nevével és jelszavával beléphet Személyes oldalára, ahol bármikor módosíthatja feladott hirdetését. Itt kérheti hirdetése meghosszabbítását, további kiemelését, illetve amennyiben szükségesnek látja, hirdetése előrehelyezését a találati listában. Amennyiben később hirdetését meghosszabbítja, azt automatikusan a hirdetési lista elejére helyezzük.

A diák értékelheti az angol magántanárt

Az ön által oktatott tanulók értékelhetik angol tanári munkájá. Ehhez nevükkel és e-mail címükkel kell azonosítaniuk magukat, így írhatnak önről értékelést, ez biztosítja a véleményezés hitelességét. Bátorítsa diákjaidat erre, hiszen a pozitív értékelések megnövelik az esélyét, hogy az angoltanárok oldalon kereső új diákok önt választják.

Az angoltanárok.com a Tanárok Oldalcsoport tagja, mely különböző tantárgyakat oktató magántanároknak biztosít lehetőséget a hirdetésre. Amennyiben az angol oktatás mellett más tantárgyakat is tanít, az azokra vonatkozó hirdetéseit további díj nélkül jelentetheti meg az oldalcsoport honlapjain.

Az Angol Tanárok honlap társoldalai:

Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Ha itt már adott fel hirdetést, hogyan tud a többi oldalon is hirdetni?

A regisztrációkor itt megadott felhasználónévvel és jelszóval léphet be az adott oldalon, és adhat fel ott is hirdetést. Ezért már nem kell külön fizetnie, egyszerűen kattintson a Hirdetés szerkesztése menüpontra, töltse ki az űrlapot és hirdetése azonnal megjelenik. Minden új hirdetése ugyanakkor fog lejárni, mint a már korábban feladottak.

Ha az angoltanárok mellett másik oldalunkon is hirdet, minden hirdetésében megjelenik többi hirdetésének linkje is, így mindenütt látható, milyen tantárgyakkal foglalkozik még az angol oktatás mellett. Hirdetései meghosszabbítását bármelyik oldalon kezdeményezheti. A hirdetési díj az összes hirdetésének meghosszabbítását tartalmazza, mivel azonban az egyes tantárgyak más-más oldalakon, különböző találati listákban jelennek meg, a hirdetések kiemelését és előrehelyezését tantárgyanként kell végezni és fizetni.

 

 Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   2390 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   4290 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   5990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   9590 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 14990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 1 hétre   1890 Ft
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 2 hétre   3090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 3 hétre   4090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 15 hirdetés közé 1 hónapra   4990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1690 Ft

Amennyiben kéri hirdetése kiemelését, az a hirdetési listában legfelül elhelyezkedő kiemelt hirdetések között fog megjelenni a választott időtartamra. A kiemelt hirdetések sorrendje minden oldalbetöltésnél véletlenszerűen dől el.

Ha nem kér kiemelést, hirdetése aktiválást követően az első helyen fog megjelenni a normál találati listában, mely a kiemelt hirdetések alatt kezdődik.

Előrehelyezést később érdemes kérvényeznie, mikor hirdetése az új hirdetések miatt már hátrébb került.

Hirdetését annak lejárta előtt, vagy után is bármikor meghosszabbíthatja, ekkor előre is helyezzük azt a találati listában, tehát a hosszabbítás díja magában foglal egy hirdetés előrehelyezést is.

A szolgáltatások díjait bankszámlánkra való átutalással, bankkártyája használatával, e-pénzzel, vagy személyes befizetéssel is rendezheti.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatokÓradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/főKérjük, hogy az alábbi listából csak akkor válasszon, ha egy vagy több konkrét nyelvvizsgarendszer sajátságait jól ismeri és ezekre speciális felkészítést tud nyújtani. Hirdetése így meg fog jelenni abban a listában, ami nyelvvizsga aloldalunkon a megfelelő nyelvvizsgarendszernél található. A nyelvvizsgarendszer(ek) kiválasztása mellett a Speciális nyelvtanulás fajtája menüből az alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés lehetőségek közül is válassza ki azokat, melyeket vállal. Ha csak általánosan tud segítséget nyújtani nyelvvizsga felkészítésben, akkor csak a Speciális nyelvtanulás fajták közül jelölje be a megfelelőeket.


Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.