Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKAknai Zita 4500 Ft / 45 perc

Aknai Zita angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 23 év

Végzettség: angol nyelvtanár, közgazdász

Foglalkozás: angol nyelvtanár, szakfordító

Bemutatkozás

Szeretem az angol nyelvet, és arra törekszem, hogy a tanítványaimmal is megszerettessem. Igyekszem stresszmentes, támogató légkört kialakítani az óráimon. Az évek alatt nagyon sok tananyagom gyűlt össze, melyeket minden diákom saját igényei és tudásszintje szerint alakítok és használok fel. Nem egy tankönyvből, hanem számos könyv válogatott anyagából készítem fel a tanítványaimat, legyen az vizsga, érettségi vagy a mindennapi nyelvhasználat, céljai eléréséhez. Miért engem válasszon? Tanítottam középiskolában, nyelviskolában, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Érettségiztető angol tanár voltam, tehát tudom mit vár el egy vizsgáztató a diáktól. Jelenleg online, Skype-on keresztül tanítok, így az egész országból várom az új tanítványaim jelentkezését.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvtani rendszerezés, Személyre szabott oktatás, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, Origó

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.