Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBlack Lea 4500 Ft / 60 perc

Black Lea angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Bemutatkozás

Az angol nyelv egész életem során meghatározó szerepet játszott, így rengeteg formában találkoztam már vele. Egyetemi tanulmányaim során nyelvészetre specializálódtam, így ebben is tudok segíteni vagy ebből az irányból is meg tudjuk közelíteni a tanulást.
Óráimat igyekszem mindig gördülékenyen és a tanuló érdeklődési köreinek megfelelő alakítani. Legyen szó beszédcentrikus, írásbeli fejlődésről vagy akár egy nyelvvizsgára, érettségire való felkészülésről.

Ezen oldalon több értékelést is találhatsz rólam:https://www.meetnlearn.hu/358209-magantanitas-anglisztika-diplomas-angol-anyanyelvu

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.