Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBruce Dribbon 6000 Ft / 60 perc

Bruce Dribbon angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 23 év

Végzettség: Főiskola

Foglalkozás: Angol tanár

Bemutatkozás

Amerikai angol tanár vagyok, 23 év tanítási tapasztalattal Budapesten minden szinten. Magyarul is beszélek elfogadható szinten. Sokévi tapasztalatom van a mindennapi és az üzleti Angol nyelv használatának oktatásában. Erősségem a beszédcentrikus oktatás, a kiejtés helyes megtanulása és a szókincs bővítése.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Akcentus javítás énekeseknek, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.