Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFogl Hana 10900 Ft / 60 perc

Fogl Hana angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Facebook oldal: http://www.facebook.com/hintuitive

Weboldal: https://www.hintuitive.com

Bemutatkozás

A ©hint-metódus, egy általam kifejlesztett, intuíció alapján vezetett, angol nyelvi kommunikáció fejlesztésre irányuló coaching program, amiben nincsenek unalmas tankönyvek, monoton nyelvtanozás, és őrült elvárások. Ez egy teljesen egyéni képzés, ami a személyiségedre és az életviteledre van szabva. A tananyag Te magad vagy. TE és a történeteid.

Bővebb információt a honlapomon találsz!

https://www.hintuitive.com

Keress fel és beszélgessünk! :)
--------------------------------------------------------------------------

The ©hint method is a special language coaching program I designed for people who speak English as a second language. Through specific exercises and techniques you will learn to use your intuition to sophisticate your communication skills. There are no boring study books, tedious grammar practices or crazy expectations. This is a unique one-on-one development training designed to fit your personality and lifestyle.

Check out my website for more information!

https://www.hintuitive.com

Get in touch with me, and let's chat it up! :)

Oktatás helyszíne

Otthon 12. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, betegápolási, biológiai, biztosítási, design, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, fogorvosi/dental, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, informatikai, ingatlan, irodai, irodalmi, IT, jogi, katonai, kereskedelmi, közigazgatási, kozmetikai, logisztika, marketing, média és kommunikáció, műszaki, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, nyelvészeti, orvosi, pénzügyi, pszichológiai, rendőrségi, repülési, számviteli, szociológiai, üzleti, vegyészeti, zenei, banki, építőipari, fodrász, légikísérő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Berecz Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A coaching óráink Hanával a napjaim egyik legjobb részei. Hana egy angol kétnyelvi coach, rengeteg tapasztalattal az élet minden területéről, akár szakmai, akár aktuális hírek, akár magánbeszélgetések kapcsán - mindezt angolul...és mindezekhez a személyisége is hozzájárul, ami egyedülálló! A tankönyvszagú angollal falakba ütköztem a munkahelyemen, ezért hónapokkal ezelőtt azzal a kéréssel kerestem meg Hanát, hogy segítsen megállni a helyemet egy nemzetközi vezetői közegben, ahol az angol nyelv és ennek használata top prioritás. Az órák tervezése kapcsán, Hana rendkívül rugalmasan áll a tervezéshez, igazodva az én időbeosztásomhoz. Hanával már teljesítettem a 3 hónapos, Exklúzív coaching programot. Jelenleg pedig a  12 hónapos VIP coaching programban vagyok, amiben napi rendszerességgel fejlesztem az angol nyelvi, leginkább kommunikációs képességeimet. A fejlődésem hétről hétre érezhető, mind a saját megítélésem, mind pedig a nemzetközi kollégák visszajelzései alapján. Azt gondolom a szükséges elköteleződés mellett a program iránt, nincs elérhetetlen Hana támogatásával és eddigi tapasztalataim alapján a legjobb választás a célra.

Troszt Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már az első órán megtaláltuk a közös hangot és ritmust, ami azóta is meghatározza az órákat. Az élő nyelvre és beszédre helyezzük a hangsúlyt, a hibák korrekciója sem zökkent ki a témából, de ezen a téren is megkapom a szükséges visszacsatolást. Egyaránt jól tudunk együtt dolgozni anno a személyes és most már Skype-os órákon is, az alkalmak ütemezésében mindig rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyéb, nem tervezett elfoglaltságokhoz is. Az angoltudásom bővítése mellett fontos számomra, hogy “tudjunk beszélgetni” és legyenek közös témák, amiről elmondhatjuk a véleményünket, megvitathatjuk gondolatainkat, megoszthatjuk tapaszatalatainkat, melyet Hana esetében maximálisan megkapok.

Szilágyi Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

The "Hint” method just simply works since all piece of the method is well constructed and serves efficiency and the continuous improvement. Since I work with American colleagues, besides improving my language skills my goal was to get more familiar with American culture. Sometimes we utilised our sessions to replay and analyse meeting situations which really helped my integration to the team and also made my communication more efficient. Hana is always open for discussing any personal or professional issues and she is great in turning the conversation to a “Hint” lesson. She is just awesome.

Bienek Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számomra az angol nyelv magas szintű elsajátítása azért jelentett mindig kihívást, mert a tanult nyelvtani példák és az új kifejezések – valószínűleg az angol nyelvi környezet hiányában – sosem rögzültek igazán. Hana módszerén érződik, hogy a tanuló egyéniségére és a célok mellett az aktuális élethelyzetére is alapoz, így célzott gyakorlatokkal személyre szabott tudást ad át. Nyitott és pozitív emberként emellett olyan atmoszférát teremt maga körül, amiben eltűnik a frusztráció, és így a kommunikációs készségek kibontakoztatása gyorsabb, hatékonyabb és mellesleg jobb szórakozás is. Örülök, hogy ajánlás úton eljutottam Hanához és bátran ajánlom őt azoknak, akik már megunták a sikertelen nyelvtanulási kísérleteket!

Mózes Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

4 évvel ezelőtt találtunk Hanára egy tanárkereső oldalon. Mindenképp olyan tanárt szerettem volna a fiaimnak, aki anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet, rákényszerítve őket arra, hogy csak angolul beszéljenek. A taktika bevált, mindkettő jól érti és beszéli az angolt. Hana rendkívül alkalmazkodó, mindig ráérez hogy a gyereket mi érdekli, mi motiválja. Az iskolában általában nem jut elég idő a beszélgetésre, sokszor csak a nyelvtannal foglalkoznak. Hana viszont folyamatosan beszél, beszélteti őket. Véleményem szerint csak úgy lehet megtanulni egy nyelvet ha használjuk. Mint amikor egy baba elkezd beszélni: először hallja,utánozza,megérti stb. A nyelvtan pedig előbb-utóbb természetes lesz számára. Mostanában kicsit több időm van, mert a nagyfiam külföldön tanul, ezért én is beszélgetek Hanával. Nagyon élvezem az órákat.