Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFogl Viktória

Fogl Viktória angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Foglalkozás: Angol Nyelvi és Kommunikációs Coach

Weboldal: https://www.hintuitivecoaching.com

Bemutatkozás

Élettelennek és szürkének érzed az társalgási angolod? Szeretnél több színt vinni a beszélgetéseidbe? Fedezd fel holisztikus megközelítésű, egyéni coaching programjaimat, ahol megkapod azt a személyre szabott figyelmet és útmutatást, amit egy átlagos nyelvtanfolyam vagy mesterséges intelligencia nem adhat meg neked.

Egy beszélgetés elindíthatja az utazásodat...

Lépj velem kapcsolatba itt vagy a weboldalamon keresztül, és kezdjük el az utazást együtt! A linkeket a bemutatkozásomban találod.

Szeretettel várom a jelentkezésed!

** And here is a bit about me in English **

Hi there, I'm Viktoria. I am known to be a charismatic English language communication coach with a deep passion for languages, cultures, and connection. Across the past 30 years, I've lived and worked in vibrant cities from Los Angeles and New York to London, Budapest, and Tel Aviv, from the Alps in Switzerland and Austria to the jungles of India, enriching my understanding of various cultures and refining my skills in cross-cultural communication.

I've been running HINTuitive Coaching, my own English Language & Communication coaching brand and practice since 2018, drawing from my broad experience in sales and communication roles in multinational companies and my love for people and coaching.

I am bilingual, native in English and also in Hungarian, which gives me a lot creative freedom to relate better to my clients' journey of mastering a their English. I'm especially committed and believe in a holistic coaching approach that encourages non-native English speakers to find their authentic voice naturally and effortlessly.

When I'm not coaching, you might find me writing my upcoming book 'Authentically Speaking - The Role of Intuition in Language Learning', exploring new hiking trails with my dog, or cooking up a storm with homegrown veggies from my garden. I'm also keen on intercultural studies, spirituality, design, and brand building. I love comedy and I think I like to make people laugh. From my clients' positive feedback, I take joy in knowing my coaching truly supports personal and professional growth.

Are you ready to take your English from functional to inspirational?

Talk to me! Let's do this thing! :)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, betegápolási, biológiai, biztosítási, design, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, fogorvosi/dental, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, informatikai, ingatlan, irodai, irodalmi, IT, jogi, katonai, kereskedelmi, közigazgatási, kozmetikai, logisztika, marketing, média és kommunikáció, műszaki, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, nyelvészeti, orvosi, pénzügyi, pszichológiai, rendőrségi, repülési, számviteli, szociológiai, üzleti, vegyészeti, zenei, banki, építőipari, fodrász, légikísérő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Keresztes Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körübelül fél évet jártam Hanához angolt tanulni, eléggé intenzíven, hiszen minden nap volt óránk. A beszédem, és a nyelvtanom eléggé hiányos volt, viszont az óráinak köszönhetően bátrabb lettem a nyelv használatában. Rávezetett a dolgokra, és hagyta, hogy kibontakozzak. Önbizalomhiányomon is segített és megmutatta, hogy hogyan sajátíthatom el a nekem legmegfelelőbb módon az angol nyelv szépségeit.

Molnár Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy külföldi konferenciára készülve kerestem angoltanárt, így találtam rá Hanára egy angoltarnár- kereső oldalon. Mindig szerettem tanulni az angol nyelvet, de inkább a nyelvtani, és az olvasást-írást fejlesztő feladatokat helyeztem előtérbe. A fentiek miatt szinte egyáltalán voltam képes megszólalni angolul. Hana nyelvóráin kizárólag angolul beszélgettünk, a személyes történeteim, érdeklődési köröm felől fokozatosan tágítva az érintett témaköröket. Hana rendkívül türelmes és mindig gondoskodik arról, hogy az óra ne csak fejlesztő, hanem jó hangulatú és változatos is legyen és pontosan megérzi, hogy egy adott beszélgetésben mikor és mennyi segítséget kell adnia ahhoz, hogy a tanuló a tudás- vagy bátorságbeli hiányosságain továbblendüljön.

Berecz Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A coaching óráink Hanával a napjaim egyik legjobb részei. Hana egy angol kétnyelvi coach, rengeteg tapasztalattal az élet minden területéről, akár szakmai, akár aktuális hírek, akár magánbeszélgetések kapcsán - mindezt angolul...és mindezekhez a személyisége is hozzájárul, ami egyedülálló! A tankönyvszagú angollal falakba ütköztem a munkahelyemen, ezért hónapokkal ezelőtt azzal a kéréssel kerestem meg Hanát, hogy segítsen megállni a helyemet egy nemzetközi vezetői közegben, ahol az angol nyelv és ennek használata top prioritás. Az órák tervezése kapcsán, Hana rendkívül rugalmasan áll a tervezéshez, igazodva az én időbeosztásomhoz. Hanával már teljesítettem a 3 hónapos, Exklúzív coaching programot. Jelenleg pedig a  12 hónapos VIP coaching programban vagyok, amiben napi rendszerességgel fejlesztem az angol nyelvi, leginkább kommunikációs képességeimet. A fejlődésem hétről hétre érezhető, mind a saját megítélésem, mind pedig a nemzetközi kollégák visszajelzései alapján. Azt gondolom a szükséges elköteleződés mellett a program iránt, nincs elérhetetlen Hana támogatásával és eddigi tapasztalataim alapján a legjobb választás a célra.

Troszt Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már az első órán megtaláltuk a közös hangot és ritmust, ami azóta is meghatározza az órákat. Az élő nyelvre és beszédre helyezzük a hangsúlyt, a hibák korrekciója sem zökkent ki a témából, de ezen a téren is megkapom a szükséges visszacsatolást. Egyaránt jól tudunk együtt dolgozni anno a személyes és most már Skype-os órákon is, az alkalmak ütemezésében mindig rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyéb, nem tervezett elfoglaltságokhoz is. Az angoltudásom bővítése mellett fontos számomra, hogy “tudjunk beszélgetni” és legyenek közös témák, amiről elmondhatjuk a véleményünket, megvitathatjuk gondolatainkat, megoszthatjuk tapaszatalatainkat, melyet Hana esetében maximálisan megkapok.

Szilágyi Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

The "Hint” method just simply works since all piece of the method is well constructed and serves efficiency and the continuous improvement. Since I work with American colleagues, besides improving my language skills my goal was to get more familiar with American culture. Sometimes we utilised our sessions to replay and analyse meeting situations which really helped my integration to the team and also made my communication more efficient. Hana is always open for discussing any personal or professional issues and she is great in turning the conversation to a “Hint” lesson. She is just awesome.

Bienek Ildikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számomra az angol nyelv magas szintű elsajátítása azért jelentett mindig kihívást, mert a tanult nyelvtani példák és az új kifejezések – valószínűleg az angol nyelvi környezet hiányában – sosem rögzültek igazán. Hana módszerén érződik, hogy a tanuló egyéniségére és a célok mellett az aktuális élethelyzetére is alapoz, így célzott gyakorlatokkal személyre szabott tudást ad át. Nyitott és pozitív emberként emellett olyan atmoszférát teremt maga körül, amiben eltűnik a frusztráció, és így a kommunikációs készségek kibontakoztatása gyorsabb, hatékonyabb és mellesleg jobb szórakozás is. Örülök, hogy ajánlás úton eljutottam Hanához és bátran ajánlom őt azoknak, akik már megunták a sikertelen nyelvtanulási kísérleteket!

Mózes Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

4 évvel ezelőtt találtunk Hanára egy tanárkereső oldalon. Mindenképp olyan tanárt szerettem volna a fiaimnak, aki anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet, rákényszerítve őket arra, hogy csak angolul beszéljenek. A taktika bevált, mindkettő jól érti és beszéli az angolt. Hana rendkívül alkalmazkodó, mindig ráérez hogy a gyereket mi érdekli, mi motiválja. Az iskolában általában nem jut elég idő a beszélgetésre, sokszor csak a nyelvtannal foglalkoznak. Hana viszont folyamatosan beszél, beszélteti őket. Véleményem szerint csak úgy lehet megtanulni egy nyelvet ha használjuk. Mint amikor egy baba elkezd beszélni: először hallja,utánozza,megérti stb. A nyelvtan pedig előbb-utóbb természetes lesz számára. Mostanában kicsit több időm van, mert a nagyfiam külföldön tanul, ezért én is beszélgetek Hanával. Nagyon élvezem az órákat.