Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFriedrich Réka 5500 Ft / 45 perc

Friedrich Réka angol tanár

Hol tanít: Pécs

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Logisztikai Ügyintéző

Foglalkozás: Egyetemi Hallgató

Kor: 26 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/reka.friedrich

Bemutatkozás

A PTE Közgáz karának vagyok hallgatója, jelenleg turizmus és vendéglátást tanulok angol nyelven. 24 éves vagyok, rendelkezem felsőfokú illetve üzleti angol nyelvvizsgával. Angolul 4 éves korom óta tanulok (közel anyanyelvi szinten vagyok).

Óráim célja hogy segítsek elsajátítani az angol nyelv fontos és lényeges szabályait mindezt úgy hogy mellette jól érezd magadat.

Áraim tájékoztató jellegűek, adott szinttől függően változnak!

Oktatás helyszíne

Pécs

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 5 főig.
2 fő részére 4400 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3800 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő
5 fő részére 2500 Ft / 45 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: üzleti

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Török Erika értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középkorú fejjel döntöttem úgy, hogy belevágok az angol tanulásba. Nem tökéletesen csak annyira, hogy elboldoguljak külföldön és ne érezzem magam butának, ha valaki hozzám szól angolul. Olyan tanárt kerestem,aki fiatal és rugalmas. Nem a 12 igeidőt akarja a fejembe verni és magoltatja velem a szavakat. Természetesen van nyelvtan is, de csak az én szintemen. Mindig azt gyakoroljuk,amit én szeretnék, mert nehezebben megy. Beszélgetünk angolul és feladatokat oldunk meg. Kapok házi feladatot is, amit együtt ellenőrzünk le. Nyitott, vidám, türelmes. Nagyon jó az órák hangulata. Egyre több pozitív élményt ad az angol tanulás. Örülök, hogy egymásra találtunk. Csak ajánlani tudom Rékát.

Raffai Barna értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 15
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvvizsgára készülés miatt jártam hozzá.Nagyon segítőkész, a beszédben nem voltam magabiztos, de nagyon sokat segített és már néhány alkalom után érezhető volt a fejlődés a beszédkészségemen. Érthetően, jól elmagyarázott mindent amit nem értettem és végül, de nem utolsó sorban az órák nagyon jó hangulatban teltek. Online voltak az órák amik teljesen zökkenőmentesek voltak, de az órákon kívül is segített, ha volt rá szükség. Bárkinek ajánlom, hiszen könnyen meg lehet vele találni a közös hangot.

Dohány Gréta értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nekem jelenleg a nyelvvizsgára segít felkészülni. Mióta vele tanulok nagyon sokat fejlődtem. Réka kedves, nyitott, vidám, figyelmes, mindent szuperül elmagyaráz. Az órái mindig jó hangulatban telnek. Mindenkinek őszintén ajánlom.

Koncz Dorka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Végzős tanuló vagyok. Nagyon sokat ségített a nyelvvizsga felkészülésben és az érettségiben is. Az órák nagyon jó hangulatban telnek. Figyel a tanítványaira. Kedves és rugalmas is. Bátran ajánlom bárkinek akinek angol tanárra van szüksége!!

Németh Iza értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Réka nagyon alapos, felkészült, kedves és nagyon jól magyaráz. Nagyon szeretek nála tanulni. Mindenkinek nagyon ajánlom.

Véghelyi Angelika értékelése

Értékelés időpontja: 2020 december 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kicsit későn, és abszolút a nulláról indultam, így nagy kihívás voltam/vagyok számára. Rékának köszönhetően már rövid idő elteltével nagy változást/fejlődést tapasztalok magamon. Nagyon rugalmas, segítőkész, és hihetetlenül jól magyaráz. Sajnos későn találtam rá, és a negatív élmények a nyelvvel, illetve a tanárokkal kapcsolatban csak gyűltek az évek során. A tanulás mellett, megszerettette velem az angolt, ami eddig elképzelhetetlen volt számomra. A biztos tudás átadása mellett, az órák szuper hangulatban telnek. Nagyon jó tanár, én mindenkinek ajánlom!

Illa Melinda értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 20
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó tanár, remekül magyaráz. Kedves és segítőkész. Többet tanultam tőle pár óra alatt mint 2 év alatt a középiskolai tanáromtól.

Arató Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 20
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Most kilencedikes vagyok.Az angol gyakran nehézséget okoz.Ilyenkor a Rékától kérek segítséget. Jó mert házhoz jön és tök érthetően magyaráz. Előtte nem izgulok és még a beszéd is megy Vele.