Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHaszonics Gábor 4500 Ft / 45 perc

Haszonics Gábor angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: bölcsész (angol és spanyol szakos) - London; tanárképző (másod diploma) - Nottingham

Foglalkozás: angol-spanyol szakos tanár

Kor: 39 éves

Bemutatkozás

Vizsga felkészítést (IELTS, First Certificate, CAE), társalgási spanyol és angol oktatást vállalok.


Már közel 20 éve külföldön tartózkodom. A bölcsész /pedagógiai diplomámat és a tapasztalatomat is Angliában és Spanyolországban szereztem. Jelenleg egy IB MYP iskolában tanítok angol/spanyol pedagógusként.

A tanítás és a nyelvek mindig is fontos szerepet játszottak az életemben. Ezt figyelembe véve állítom össze a magánórákat is, amelyekkel a díjkáim céljaikat mindig elérik (legyen az kommunikációs képességfejlesztésé vagy vizsga felkészítés).

Végzetségek/tapasztalat: BA- London Metropolitan University, PGCEi - University of Notthingham, 11 év tapasztalat - ESL, HoS, IB MYP.

Hétfőtől péntekig vagyok elérhető.

JELENLEG CSAK ONLINE OKTATÁST VÁLLALOK!

Várom jelentkezésed egy 30 perces próba órára. Hívjon bizalommal,hogy egy személyes tantervet tudjunk kidolgozni! 06/70/520-57-52

kérdőív/angol szintfelmérő: https://bit.ly/3ncvoKV

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

20 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Bélteki Adrián értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor nagyon jó tanár! Az órák nagyon felkészülten, és izgalmasan telnek, ugyanakkor roppant baráti hangulatban, ami számomra nagyon sokat jelentett! A rengeteg háttér munkát a diákjainak nagyon lelkesen, és érthetően készíti. Mindenkinek csak ajánlani tudom.😊

Kajtár Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 16
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor felkészült és rugalmas tanár. Pár órát vettem tőle, hogy IELTS nyelvvizsgára felkészítsen. Maximálisan elégedett voltam vele és a nyelvvizsga eredménye is kíváló lett (Band 8).

Ráth Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor szuper tanár, laza, rugalmas, mégis nagyon felkészült szakmailag. Nagyobbik fiam, Marci szóbeli felkészítésében segített, az összes vizsga kiválóan sikerült, és ami a legfontosabb, hogy láttam Marcin, hogy az óra után mindig fel volt dobva, jó kedve volt! Úgyhogy innen is köszönünk minden segítséget Gábor, remélem még lesz lehetőségünk együtt dolgozni😊☝️

Léner Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Maximálisan elégedett vagyok Gábor tanítási módszerével, csak ajánlani tudom! A személyreszabott szöveges- és hang-anyagokat lelkiismeretesen állítja össze minden egyes órara. A figyelmem soha nem hagyhja lankadni, kellő humorral és érdekes feladatokkal spékeli meg az órákat. Vegyetek órát Tőle, amíg még van hely Nála! :)