Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHaszonics Gábor 6000 Ft / 45 perc

Haszonics Gábor angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: bölcsész (angol és spanyol szakos) - London; tanárképző (másod diploma) - Nottingham

Foglalkozás: angol-spanyol szakos tanár

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

Vizsga felkészítést (IELTS, First Certificate, CAE), társalgási spanyol és angol online oktatást vállalok.

Végzetségek/tapasztalat: BA- London Metropolitan University, PGCEi - University of Nottingham, 15 év tapasztalat - ESL, HoS, IB MYP.

Már közel 20 éve külföldön tartózkodom. A bölcsész /pedagógiai diplomámat és a tapasztalatomat is Angliában és Spanyolországban szereztem. Jelenleg egy IB MYP iskolában tanítok angol/spanyol pedagógusként.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A tanítás és a nyelvek mindig is fontos szerepet játszottak az életemben. Ezt figyelembe véve állítom össze a magánórákat is, amelyekkel a díjkáim céljaikat elérik (legyen az kommunikációs képességfejlesztésé vagy vizsga felkészítés).

Az órák a kommunikációra épülnek.

Kapsz tőlem szöveges és hanganyagokat (a Google drive-on keresztül) amelyek az órák alapjául szolgálnak. Ez az első fázis (szókincs/listening).

Utána amikor élesben tanulunk együtt, akkor egy PowerPoint segítségével az óra vizuálisan van levezetve.

3 fő részből állnak az órák: 1, warm up 2, follow-up questions majd 3, expressions (ez mind a comprehension-re dolgozik rá). Ez a három lépés több oldalról okoz változást, amit kb. 1-2 hónap után veszek észre a diákok tudásán/képeségein.

Érdekes és változatos témákkal fogunk foglalkozni. Ez által a téma ismeretben sem fogsz lemaradni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Várom jelentkezésed egy 30 perces próba órára. Hívj bizalommal, hogy egy személyes tantervet tudjunk kidolgozni! 06/50/109-12-59

kérdőív/angol szintfelmérő: https://bit.ly/3ncvoKV

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

20 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 4500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Origó, IELTS, TOEIC

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Balla Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A 16 éves fiamat tanítja Gábor már egy éve. Korábbi rossz tapasztalatok miatt a fiam önbizalma igencsak megcsappant az angol terén. Gábor nagyon megértően és elfogadóan állt hozzá, és segített újból felépíteni az önbizalmát. Struktúrált módszertanjával pedig a korábban meg nem értett nyelvtani szabályok is világossá váltak számára. Nagyon hálás vagyok Gábornak, mert végre nem nyűg a fiamnak az angoltanulás, hanem szívesen vesz részt az órákon. Bárcsak minden tanár ilyen lenne!

Dr. Kaszai Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2,5 éve tanulok Gábornál megszakítás nélkül heti 2-3 órában, a szóbeli kommunikációra helyezve a hangsúlyt. A héten ORIGO C1 felsőfokú angol nyelvvizsgát szereztem, ahol a szóbeli rész 97%-os elképesztően jó eredményt hozott, míg a teljes átlag 87% lett. Ha Gábort választod, és emellett megfelelően motivált vagy, garantált a nyelvvizsga megszerzése. A legfontosabb azonban, hogy élő nyelvi és használható angol tudást fogsz kapni.

Dr. Kaszai Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Másfél éve kezdtem Gábornál újrakezdőként heti 2-3 órában. Az egyébként kiváló hangulatú óráknak és persze a szorgalomnak köszönhetően IELTS felsőfokú nyelvvizsgát tettem le egy hete (overall 7.5). Kétségtelenül kell a személyes erőfeszítés az angoltanuláshoz, de ehhez én jelentős támogatást és motivációt kaptam. A szókincs fejlesztés mellett folyamatosan a kommunikációra helyeztük a hangsúlyt, ami miatt úgy érzem, nem csak papírom van arról, hogy beszélek angolul. Mivel van még hova fejlődni, és a gondosan összeállított órai anyagok terjedelme szinte végtelen, még sokáig tervezem a tanulást mellette és mindenkinek őszintén ajánlom.

Imre Szijj értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gàbor tinèdzser fiúnk sokadik agoltanàra, de màr 1 ève kitartanak, ami kiemelkedő a koràbbiakhoz kèpest. Jól felkèszült, lelkiismeretes tanàrnak tartjuk, aki jól tud motivàlni. Làtvànyos eredmènyt làtunk a fejlődèsben, amit sajàt módszere segítsègèvel tud elèrni. Egyfajta èlettapasztalatot, vilàglàtàst is àtad, köszönhetően kalandos életènek, ami a sokszor unalmas nyelvtanulàshoz a fiataloknak is meghozza a kedvèt. A tanítàsa közben túlmutat a nyelvvizsgàn, mint célon, ès ràvilàgít a nyelvtanulàs valódi hasznàra. Ajànljuk!

Szentpéteri Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábort a választékosabb kifejezésmód és a folyékonyabb beszéd elsajátítása miatt kerestem meg. Egy nagyon kedves, barátságos embert és kiváló tanárt ismertem meg benne. Az órák nagyon jó hangulatúak és érdekesek voltak, külön tetszett, hogy nem ragaszkodott szigorúan az adott témákhoz és nagyon érdekes-értékes beszélgetések is kialakultak. Maximálisan megkaptam, amiért megkerestem és amire számítottam. Mindenkinek szívből tudom ajánlani.

Zara Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gáborhoz főként a kommunikáció fejlesztése miatt jelentkeztem. Számomra teljesen új módszerrel tanítja az angolt. Az órákat érdekes, izgalmas cikkekel dobja fel és a nyelvtani részeket is könnyen érthetően magyarázza. Nagyon szeretek hozzá járni és mindenkinek csak ajánlani tudom!

Posteiner Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor nagyon jó tanár. Kifejezetten a kommunikácót szerettem volna fejleszteni az angol órákon és kicsit feléleszteni a sokáig nem használt tudásomat. Az elmúlt pár hónapban sokat fejlődtem. Sokkal bátrabban beszélek, érezhetően fejlődött a kommunikációm. Gábor által összeállított anyagok változatosak, érdekesek, naprakészek. Önálló haladásra is alkalmasak. A nyelvtani összefoglalók érthetőek, nagyon jó áttekintést adnak.

Fuchs Agnes értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Màr lassan 1 éve tanulok Gäbornäl és nagyon sokat segítenek az òràink. Gàbor egy türelmes ès segítőkész tanàr, aki több évet töltött angol nyelvterületen. Ez nekem nagyon fontos volt a vàlasztäsnäl. Töb bször kellett segítség a munkahelyi (business english) angolban és Gäborra mindig szàmíthattam. Én nagyon elegédett vagyok a döntéssemmel és tényleg csak ajänlani tudom.

Bukodi Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor kiváló tanár, úgy tanul tőle az ember angolul, hogy szinte észre sem veszi. Kezdetben meglepett szervezettségével és az alkalmazott on-line eszközökkel, illetve előre elkészített anyagaival, kreativitásával. Az oktatóanyagok több olyan elemet is tartalmaznak, amelyek segítik az órákat oldott hangulatúvá és mégis hatékonnyá tenni. Mindennek ellenére, ha ad-hoc igénye van az embernek (pl. állásinterjú felkészülés), gond nélkül vált és alkalmazkodik, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa. Minden párbeszéd során érezni, hogy napi szinten aktívan használja az angolt 20+ éve és pontosan tudja, hogy mik okoznak nehézséget a nyelvtanulóknak. Nehéz lenne negatívumot találni, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Dr. Kaszai Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fél éve tanulok heti két órában Gábornál, a cél az angol C1 szint elérése úgy, hogy kezdéskor a 15 éves kihagyás miatt jóval középfok alatt éreztem magam. Fél év alatt visszanyertem a régi dolgokat, és rengeteget bővült a szókincsem is. Az órák mindig pontosan, az előre leegyeztetettek szerint történnek, és a lehetőségekhez képest rugalmasak, ha pl. ütközés van nálam. Gábor saját, szintekre tagolt anyagának tematikája mellett bármikor leragadhatunk egy témakörnél, és kötöttség nélkül végigbeszélhetjük, végiggyakorolhatjuk a témát. A beszélt nyelvi szókincse elképesztően jó, a kifejezésekre külön hangsúlyt fektet, az általam választott IELTS gyakorló fogalmazásaimat együtt végigbeszéljük. Az anyagok jók, és mindig van aktualitás. Feleségem szerint robbanásszerű az órák miatt a speaking-em, még akkor is, ha nyelvtanilag kell még a kontroll. Nyelvet tanulni az egyik legjobb befektetés, a nyelvvizsga megszerzése mellett magas szinten használható nyelvtudást szeretnék. Ehhez Gábor a legjobb választás, kiváló hangulatúak az órák, a beszéden van nálunk a hangsúly, nyugodt szívvel ajánlom.

Töreki Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Január közepén kezdtem el Gábortól angol órákat venni. Közel egy hónap után, már jóval magabiztosabban kezdtem magam érezni, amikor a nyelvet kellett használnom. Most pedig már közel 3 hónap után pedig még jobban. Szívből tudom ajánlani Gábort, aki egy közvetlen, segítőkész személyiség, és őszintén megmondja, hogy szakmai szemmel ő mit lát egy-egy ember tudásán. Csak ajánlani tudom! :D

Tóth Rebeka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Férjemmel mindketten Gábor segítségével készülünk az IELTS nyelvvizsgára. Gábor által összeállított kreatív és gyakorlatias nyelvtani tananyag rendkívül érthető és könnyen tanulható. A nyelvtudást a nyelvtannal alapoztuk meg és ezt követően a kommunikációra helyeztük a hangsúlyt. Tanítási módszere nagyon hatékony és aktuális, érdekes témákat érintve mindig jó hangulatban telnek az órák. Rendkívül segítőkész és támogató, ami nagyon ösztönzőleg hat ránk. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Gáborra és nála tanulhatunk. Mindenkinek szívből ajánljuk! :)

Bálint Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 2
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor az IELTS nyelvvizsgára segített felkészülni, az órái rendkívül informatívak voltak. Rögtön rámutatott a hiányosságokra kertelés nélkül és mindig adott küldött anyagot. Természetesen meg is lett a kívánt nyelvvizsga eredményem :) Mindenkinek ajánlom!

Molnár Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 11
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor kommunikáció orientált óráival és gyakorlatias nyelvtani tananyagával gyorsan és hatékonyan fejlődök. Csak ajánlani tudom, nagyon jó a hozzáállása és meggyőző a hozzáértése.

Berki Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egyszerűen fantasztikus Gáborral tanulni. Mindig nagyon felkészült, pontos, precíz, segítőkész. Jól érzed magad az óráján, és nagyon hatékony a tanítási módszere. Mindenkinek ajánlom, kiváló Tanár!

Antal Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 6
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak pár órát vettem, de Gábor remekül felkészített a szóbeli nyelvvizsgámra lényegretörő, hasznos tanácsokkal és tananyagokkal, így sikeres vizsgát tettem.

Czirle Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gáborral nagyon meg vagyok elégedve. Pontos, precíz, felkészült és remekül oktat. Örülök, hogy rátaláltam! Mindenkinek ajánlom!

Anikó Rigó értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fiamnak kerestem nyelvvizsgára felkészítő tanárt a nyári szünetben. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk Gáborra, a fiam a szünetben is szívesen vett részt az órákon, nem a hagyományos oktatásban volt része. Gábor órái kreatívak, a lényegre és az életre, a vizsgára koncentrál, minden téren segítőkész, ő maga kutatta fel a nyelvvizsgára felkészítő anyagokat . Sikerült a fiam vizsgája, csak ajánlani tudom őt mindenki számára.

Kocsárdi Annamária értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Jól összeállított, kreatív feladatokkal tarkított órák jellemzik Gábor óráit. A tananyagok könnyen érthetőek. Felkészülten vár minden órán. Nagy szerencse, hogy nála tanulhatok. :)

Nyírő Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor az IELTS nyelvvizsgára segített felkészülnöm az utolsó három hónapban. Nagyon segítőkész volt mind az órák időpontjaiban mind a tananyagot illetően. Magasra helyezi a lécet de ez motiváló is, és érezhetően rengeteget fejlődtem.

Tersztyánszky Zsombor értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szuperül tanít, az anyagokat amit minden órára készít elképesztően érdekesek nagyon szeretek hozzá járni mindenkinek ajánlom. Nagyon kedves és jó a humorérzéke is, mindent megold és mindent megcsinál azért, hogy megértsd a nyelvtant. :D

Bélteki Adrián értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor nagyon jó tanár! Az órák nagyon felkészülten, és izgalmasan telnek, ugyanakkor roppant baráti hangulatban, ami számomra nagyon sokat jelentett! A rengeteg háttér munkát a diákjainak nagyon lelkesen, és érthetően készíti. Mindenkinek csak ajánlani tudom.😊

Kajtár Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 16
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor felkészült és rugalmas tanár. Pár órát vettem tőle, hogy IELTS nyelvvizsgára felkészítsen. Maximálisan elégedett voltam vele és a nyelvvizsga eredménye is kíváló lett (Band 8).

Ráth Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor szuper tanár, laza, rugalmas, mégis nagyon felkészült szakmailag. Nagyobbik fiam, Marci szóbeli felkészítésében segített, az összes vizsga kiválóan sikerült, és ami a legfontosabb, hogy láttam Marcin, hogy az óra után mindig fel volt dobva, jó kedve volt! Úgyhogy innen is köszönünk minden segítséget Gábor, remélem még lesz lehetőségünk együtt dolgozni😊☝️

Léner Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Maximálisan elégedett vagyok Gábor tanítási módszerével, csak ajánlani tudom! A személyreszabott szöveges- és hang-anyagokat lelkiismeretesen állítja össze minden egyes órara. A figyelmem soha nem hagyhja lankadni, kellő humorral és érdekes feladatokkal spékeli meg az órákat. Vegyetek órát Tőle, amíg még van hely Nála! :)