Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHogyinszki Csaba 5000 Ft / 45 perc

Hogyinszki Csaba angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: angol és magyar nyelvtanári

Foglalkozás: tanár

Kor: 46 éves

Weboldal: https://hobanyelvoktatas.hu

Bemutatkozás

18 éves tapasztalattal rendelkező, számlaképes, diplomás nyelvtanárként tartok magyar-, és angolórákat átmenetileg csak online. Nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra, külföldi munkavállalásra is vállalok felkészítést. SZAKNYELVI angolt is oktatok: jogi, gazdasági, üzleti, idegenforgalmi, környezetvédelmi, orvosi, sport. További részletek honlapomon: https://hobanyelvoktatas.hu. Jó hangulatú órák, egyéni igényeknek megfelelően.

Oktatás helyszíne

Iroda 13. kerület, Dagály utca

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Ausztrál angol, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: diplomáciai, értékesítési, európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, irodai, irodalmi, jogi, kereskedelmi, közigazgatási, marketing, média és kommunikáció, nemzetközi kapcsolatok, nyelvészeti, pénzügyi, szociológiai, üzleti, banki

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, Pannon, Origó, LanguageCert, társalKODÓ, telc, TOEFL

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, gazdálKODÓ üzleti, gazdálKODÓ idegenforgalmi, EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment, LCCI EfB üzleti, PROFEX jogi és közigazgatási

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Irmai Blanka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csaba segítségével készültem fel az Euroexam B2-es nyelvvizsgára, nagyjából 4 hónap alatt. Rugalmas volt az órák időpontjának tekintetében, ami nagy könnyebbség volt számomra. Az órák jó hangulatban teltek, de ez nem ment a hasznosan töltött percek rovására. Logikusan felépített tanmenet szerint haladtunk. Csak ajánlani tudom!

Tóth Lukács értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

TOEFL iBT nyelvvizsgára segített felkészülni. Elsőre meglett a kívánt eredmény (100/120, C1-nek felel meg). A hiányosságaim/gyengeségeim pontosan és hamar fel lettek mérve, a tanítást ehhez igazítva tartotta. Az órák jó hangulatúak voltak és tartalmas, értelmes beszélgetésekre is sorra kerültek. Effektív és kellemes tanulás ritka kombinációját tapasztalhattam meg, csak ajánlani tudom.

Gelencsér Senon értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az itteni értékelések alapján válaszottam Csabát, akitől kb. 22-23 óra alatt sikerült eljutni a magabiztos B2 gazdasági szaknyelvig (előtte általános B2 nyelvvizsgával rendelkeztem). Az órák jó hangulatban teltek, különös hangsúlyt fektettünk a nyelvtanár és az olvasásértésre, amely a vizsgán 100% lett, így abszolút ennek tudom be ezt az eredményt! Novemberben sikeres vizsgát tettem 86%-os vizsgaátlaggal. Csak ajánlani tudom! :)

Környei Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gazdálkodási nyelvvizsgára való felkészülés miatt kerestem fel Csabát, akivel rövid időn belül sikerült is elérni a kívánt célt. Az órák jó hangulatban teltek, mindig a számomra megfelelő tempóban tudtunk haladni, és a hiányosságokra nagyobb hangsúlyt fektettünk, így a felkészülés nagyon sikeres lett.

Simon Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sokszor éreztem, hogy a nem megfelelő angoltudás miatt nem kapom meg a kiszemelt munkákat/feladatokat. Sokféleképpen próbáltam már angolul tanulni. Igazi áttörés akkor következett be, amikor Csabánál kezdtem online angolórákat venni. A változást főnököm is észrevette, új lehetőségek nyíltak meg előttem. Végre az angol nem egy mumus az életemben. Végre merek angolul beszélni. Csaba nekem személyre szabottan rakja össze a feladatokat. Türelmes, rugalmas, nagyon sok dologról lehet vele angolul beszélgetni. Már üzleti angolt tanulunk. Az órákra költött pénz már rég többszörösen megtérült.

Nagy Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azért kerestem fel Csabát, mert gyermekem kettesre állt angolból az iskolában. Annyira sikerült a gyermekem hozzáállását Csabának megváltoztatni, hogy 1,5 év elteltével már emelt szintű érettségire készülnek, az iskolában már szinte csak ötöst kap angolból a fiam. Természetesen már a másik gyermekem is Csabánál tanulja az angolt. Mindezt online órák keretében.

Kisteleki Erika értékelése

Értékelés időpontja: 2020 április 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szakmai nyelvvizsgára volt szükségem. Nem gondoltam, hogy egyszerű lesz, de becsülettel jártam Csabához az órákra, végigcsináltam az összes feladatot amit adott. Elsőre meglett, 80 % 🙂. Ezúton is köszönöm!

Jakab Laszló értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csabával az órák soha nem unalmasak. Tárgyi tudása mellett megvan az a képessége, hogy jó hangulatban tartja az óráit. Korábban nem mertem angolul megszólalni, ma már bátran használom ezt a nyelvet is.