Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJuhász Ágnes 7000 Ft / 45 perc

Juhász Ágnes angol tanár

Hol tanít: Békéscsaba

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 33 év

Végzettség: diplomás angoltanár, MA

Foglalkozás: angol szakos nyelvtanár, akkreditált nyelvvizsgáztató

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló!

Tapasztalt angol szakos nyelvtanárként, akkreditált nyelvvizsgáztatóként, mentortanárként vállalom magánszemélyek egyéni és csoportos nyelvoktatását, érettségi és nyelvvizsgákra felkészítését, külföldre költözők angol nyelvi kompetenciájának megalapozását illetve céges, valamint senior nyelvtanfolyamok szervezését online formában, illetve Békéscsabán és könyékén, személyes jelenléttel is, kezdőtől felsőfokú szintig.

Egyetemi, MA végzettségemet a diplomás angoltanár szakképesítéssel ,a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán szereztem, miután a JGYTF -n angol szakos nyelvtanári oklevelemet sikeresen teljesítettem.
Tanítványaim az elmúlt évek során az óvodáskorú gyermekektől, a felnőttekig (felnőttoktatás), minden korosztályból voltak -, kezdő nyelvtanulói szinttől a felsőfokig.

Tapasztalatot szereztem céges nyelvtanfolyamok szervezésében is, több évig vettem részt két helyi vállalat munkatársainak nyelvoktatásában, illetve munkanélküliek nyelvi átképzésében.

Szakmai munkám során kiemelt figyelmet fordítottam a nyelvoktatás módszertanára-, 3 hónapos kanadai ösztöndíjamat is az e téren végzett munkám eredményeként értem el. Manapság mentortanárként és szaktanácsadóként is segítem a pedagógus-jelöltek szakmai munkáját.

2003 óta vagyok akkreditált nyelvvizsgáztató alap, közép és felsőfokon, illetve készítek fel nyelvtanulókat a nyelvvizsgákra.

Az online oktatás a ZOOM felületen történik.

Jelenleg nem vagyok főállású magántanár, ha megkeres telefonon vagy e-mailben, kérem a türelmét, visszahívom vagy válaszolok a tanóráim után.

Szóval, ha Ön úgy gondolja, hogy szívesen dolgozna velem, jöjjön el egy próbaórára, és eldönti....

Köszönöm, hogy megtisztelt azzal, hogy elolvasta a fentieket.

Oktatás helyszíne

Békéscsaba

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Origó, telc

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.