Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács Anita 6500 Ft / 60 perc

Kovács Anita angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 26 év

Weboldal: www.eangoltanar.hu

Bemutatkozás

Diplomáimat a Szegedi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen szereztem angol szakos nyelvtanárként, majd bölcsész és tanárként angol nyelv és irodalom szakon. Több évig éltem és dolgoztam angol nyelvterületen. A több, mint 25 éves tanítási tapasztalatom során korosztályok egész skáláját tudhattam tanítványomként magaménak. 4-5 éves óvodások, általános és középiskolás diákok, valamint felnőttek tanítása során különböző nyelvi szintekkel, igényekkel és lehetőségekkel találkoztam. Ennek a sokszínűségnek az eredményeként többféle tanítási módszert alkalmaztam és alkalmazok. Biztosíthatlak, hogy az óráim személyre szabottak, érdekesek, jó hangulatúak és természetesen hatékonyak.

Mit vállalok?

Vállalom, …

… hogy érdekesen, következetesen, személyre és igényre szabottan adom át a tudásomat.
… az oktatást kezdőtől felsőfokú szintig.
… hogy őszintén megmondom a véleményemet a tudásodról és a fejlődésedről.
… a pontos órakezdést és órabefejezést.
… Magyarországon és külföldön élő magyarok tanítását, nyelvvizsgára felkészítését.
... általános- és középiskolás diákok korrepetálását.

Egy dolgot azonban nem vállalok: helyetted tanulni! Csak akkor kezdj bele az angol tanulásába, ha őszintén elszántad magad, és kitűztél egy megingathatatlan célt. Csak ebben az esetben fog hatékonyan működni a közös munkánk.
Amennyiben el tudod képzelni, hogy a nyelvi céljaidat közösen érjük el, kérlek írj te is egy bemutatkozást magadról, milyen céljaid, elvárásaid vannak, hetente hány alkalommal szeretnél angolozni.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Augusztin Béla értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 24
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anita nagyon kedves tanár.A feleségemmel páros órákon veszünk részt.Nagyon jól és érthetően magyarázza,tanítja az angolt!Bár én nehéz eset vagyok,de úgy tűnik szereti a kihívásokat. Ja,és együtt örül a sikerünknek!😊

Koren Bálint értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint 2 éve tanulok Anitával,13 éves vagyok és jövőre már készülhetek vele a középfokú nyelvvizsgára. Egy nagyon kedves,segítőkész és motiváló embert ismerhettem meg Anita személyében. Minden eltöltött óra által érzem magamban a fejlődést.Bátran ajánlom bárkinek aki az angol nyelvvel szeretne elérni célokat.

Herboly Domonkos értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bő tizenöt éve vagyok felsővezető, de a munkában a továbblépéshez volt szükséges frissíteni és bővíteni az angolomat, hiszen jól tudjuk, hogy a nyelvvizsga megszerzése egy dolog, a mindennapi életben való boldogulás meg egy másik dolog. Fejlődnöm kellett írásban és szóban egyaránt. Rendkívül hatékony volt a kurzus, jól felépített tematikával, tartalmas órákkal. Mivel a munkaidő-beosztásom elég hektikus, fontos volt, hogy korszerű online eszközök is bevetésre kerültek, így a kieső időmben is tudtam gyakorolni. Szerintem Anita kiválóan felkészült, jelentős tapasztalattal és imponáló minőségű tananyaggal bíró tanár, szívesen ajánlom a hozzám hasonló, fejlődni vágyóknak.

Kajtár Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves, határozott személyisége precíz, alapos tudással, segítőkészséggel és határtalan türelemmel párosul. Bátran ajánlom. 💯

Hajdú Sára értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sok angoltanárral találkoztam már, de Anita tudta számomra a legtöbbet nyújtani tudás szempontjából. Az órák vele nem egy unalmas, "alig várom, hogy vége legyen", hanem jó hangulatú, vicces, de mégis a legnagyobb tudást nyújtó angol órák voltak. Amikor Anitához kerültem csak B1-es szinten voltam. Nem sok idő telt el azóta, de rengeteget tanultam tőle és jelenleg a C1 nyelvvizsgéra készülünk. Személyiségében egy csodálatos, jóindulatú embert ismertem meg, szakmailag meg egy kiváló angoltanárt. Csak azt tudom mondani Anita, hogy KÖSZÖNÖM azt a sok-sok tudást és türelmet, amit kaptam Tőled!