Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLövétei Orsolya 8000 Ft / 50 perc

Lövétei Orsolya angol tanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: angol nyelvtanár

Kor: 38 éves

Weboldal: https://www.angol-online.com/

Bemutatkozás

MAGAMRÓL:

Angol nyelvtanári diplomával és nemzetközileg elismert CELTA oklevéllel rendelkezem.

Felnőtteket tanítok angolra sok év magán és nyelviskolai tapasztalattal (International House, Business Class, Katedra). Minden szinten oktatok, a legnagyobb fejlődést azoknál érem el, akik beszédkészségüket szeretnék fejleszteni.

Türelem, empátia és sok kommunikáció jellemzi az óráimat.

Éltem külföldön több országban, és az angoltanítás mellett más munkakörökben is dolgoztam (utazásszervezés, turizmus, ügyféltámogatás), így tudok azonosulni azzal, hogy milyen minden nap egy másik nyelven élni vagy azt különböző munkákban használni.

Egyéni és csoportos óráimon a saját otthonod kényelméből vagy bárhonnan tanulhatsz.
Olvasd el a tanulóim véleményét!

EGYÉNI ÓRÁK:

-Az óráim változatosak és az egyéni igényekhez igazodnak, külön figyelmet fordítva a kommunikációra.
-Modern, beszédközpontú könyveket és anyagokat használok, amik a mindennapi élet és a munka során előforduló témákat, helyzeteket dolgozzák fel.
-Személyre szabott programot alakítok ki, figyelembe véve, hogy mi a tanuló fő célja (beszéd fejlesztése/ nyelvtan átfogóbb megértése/ prezentációk tartása, stb).
-Zoom programot használok, ami tapasztalatom szerint interaktívabb, mint a többi tanítási platform, így a tanulók jobban bevonódnak a tanulási folyamatba, ugyanúgy, mint egy "élő" órán.

Az első óra egy ingyenes 30 perces próbaóra, ami szintfelmérésből, a célok meghatározásából és a személyre szabott tananyag megbeszéléséből áll. A következő órák 50 percesek.

CSOPORTOS ÓRÁK:

Következő 8 hetes tanfolyam május 28-án indul, középfokon.

-Csoportban látod, hallod a többieket, amiből sokat lehet tanulni. Kipróbálhatod magad különböző helyzetekben, biztonságos közegben
-30 perces ingyenes próbaóra, ahol felmérem a szintedet. A csoportbeosztást ez alapján készítem el, hogy hasonló szinten legyenek a csoport tagjai
-Minden héten új témát járunk körbe, előre megadott anyag alapján. Mindennapi élethez és munkához hasznos témákról beszélünk.

Több információ a honlapomon: www.angol-online.com
Elérhetőségem: lovetei.orsi@yahoo.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Mindfulness a nyelvtanulásban, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Zolnai Enikő értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 9
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónapja kezdtem Orsival angolul tanulni. Előtte próbálkoztam más tanárokkal is, de már az elején kiderült, hogy közel sem elég felkészültek ahhoz, hogy minőségi nyelvoktatást tudjanak biztosítani. Orsinál már az első órán tudtam, hogy jó helyen vagyok. Nagyon kedves, türelmes, rugalmas, érthetően magyaráz és figyelembe veszi a tanuló igényeit. Az iskolában angolul tanultam, de azóta nem használtam a nyelvet, ezért kezdő/újrakezdő szintről indultam, az eltöltött órák alatt fejlődtem, sok minden visszajött, és magabiztosabban használom a nyelvet. Tetszik hogy Orsi végig angolul beszél, ami az elején lehet komfortzónán kívűli, de nagyban hozzájárul a nyelvtanulás sikerességéhez. Nagyon elégedett vagyok, és ezután is együtt tanulunk tovább. :)

Nemes-Takács Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 15
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az angol nyevvel kapcsolatos szóbeli magabiztosságomon akartam fejleszteni, így elsősorban a beszédcentrikus órák érdekeltek. Orsitól mindezt maximálisan megkaptam. Már ezalatt a rövid időszak alatt is érezhetően fejlődtem, s ezt Orsi lelkismeretes, kedves hozzáállásának, s felkészült, célzott tanításának köszönhetem.

Ruzicska Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon nagyon régóta küzdöttem az angol nyelvtanulással. Elsősorban, mint sokan mások, beszélni nem tudtam, vagy nem mertem. Szerencsémre megtaláltam a legjobb tanárt, aki segíteni tud nekem abban, hogy leküzdjem azt a bizonyos démont. Az órák nagyon beszédcentrikusak, rengeteget mesélek az életemről, megvitatunk fontos dolgokat, elmondja a véleményét, igazi oda vissza kommunikáció, amire szükségem volt. Először megijedtem, hogy nem fogom érteni egyrészt a beszédtempó, másrészt a saját szókincsem hiánya miatt az elhangzottakat, de nagyon gyorsan kiderült, hogy ezt pontosan így kell csinálni. Néhány óra elteltével észrevettem, hogy bátrabb vagyok, mondom, amit gondolok és ha kellő odafigyeléssel értem a válaszokat is. Minden óra felét beszélgetéssel, a másik felét feladatokkal, nyelvtannal töltjük szintén beszélgetős formában. Szerencsére nincs a klasszikus leckeírás, de mindig kapok testhezálló feladatokat, vagy az órai anyag folytatás, vagy saját fogalmazás, amit átküldök és aztán együtt megnézünk. Nagyon jó hangulatú minden óra, mindig várom, hogy meséljek mi történt velem, most már egyre sikeresebben megy. Örülök, hogy őt választottam, szívből ajánlom mindenkinek.

Jávor András értékelése

Értékelés időpontja: 2023 április 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Angol beszédkészség fejlesztése céljából kerestem angoltanárt, és nem is választhattam volna jobban!
 Előzőleg nyelviskolában próbáltam javítani az angol tudásomon kevés sikerrel, de az ottani órák össze sem hasonlíthatóak az Ő angol óráival. Egy fesztelen, baráti hangulatú ingyenes első órán megbeszéltük a célokat s az órák tematikája ez alapján épül fel. A választott tananyag mellett hétköznapi témákról aktualitásokról is beszélünk, így a szókincs fejlesztése is széles témakört lefedve fejleszthető. Az órák időpontjai rugalmasak, így könnyen szervezhetőek akár munka, tanulás mellett is. Nekem nagyon sokat segített hogy merjek beszélni angolul, kezdeményezően fellépni akár az angol nyelvű céges meetingeken is, amihez külön köszönöm a tippeket és tanácsokat. Nagyon kedves, jól felkészült és kiváló tanár, bátran ajánlom mindenkinek.

Kata Kovacs értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves es felkeszult tanar. Minden orara egyedileg keszul, az egyeni igenyeket figyelembe veszi es alkalmazkodik hozzajuk. En C1 angora keszultem vele es nagyon hasznos volt. Csak ajanlani tudom.

Csepely Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lövétei Orsolyát szakmailag minden esetben felkészült nyelvtanárnak ismertem meg, aki több éves tapasztalatának köszönhetően, hamar felméri a tanuló tudásszintjét és egyénre szabott, megfelelő technikát választva, nagyon gyorsan jelentős fejlődést ér el nála. Órái könnyen követhetőek, produktívak és élvezetesek. Az általa biztosított tananyag mennyisége megfelelő és minősége kiváló. Lelkiismeretes és egyben rugalmas tanár, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!

Galbicsek Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Céges, kiscsoportos, középhaladó óráink voltak Orsival. Változatos, beszédközpontú órákat tartott, sok gyakorló feladattal. Szívből ajánlom/ajánljuk őt.