Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLövétei Orsolya 4500 Ft / 45 perc

Lövétei Orsolya angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: angol nyelvtanár

Kor: 35 éves

Bemutatkozás

Magamról:
Angol nyelvtanári diplomával és nemzetközileg elismert Cambridge CELTA képesítéssel rendelkezem. Budapesten főállásban dolgoztam nyelviskolákban (International House, Business Class, Katedra), és cégeknél tanítottam csoportos és egyéni tanfolyamokat kezdő, közép- és felsőfokú szinten. Jelenleg online órákat tartok.

Az órák:
-Az óráim változatosak és az egyéni igényekhez igazodnak, külön figyelmet fordítva a kommunikációra.
-Modern, beszédközpontú könyveket (New English File/ English File) és anyagokat használok, amik a mindennapi élet és a munka során előforduló témákat, helyzeteket dolgozzák fel.
-Személyre szabott programot alakítok ki, figyelembe véve, hogy mi a tanuló fő célja (beszéd fejlesztése/ nyelvtan átfogóbb megértése/ prezentációk tartása, stb).
-Zoom programot használok, ami tapasztalatom szerint interaktívabb, mint a többi tanítási platform, így a tanulók jobban bevonódnak a tanulási folyamatba, ugyanúgy, mint egy "élő" órán.

Az első óra egy ingyenes 30 perces próbaóra, ami szintfelmérésből, a célok meghatározásából és a személyre szabott tananyag megbeszéléséből áll.
A további óráim 60 percesek vagy másfél órásak.

Elérhetőségem: lovetei.orsi@yahoo.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Kommunikációs készség fejlesztése, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kata Kovacs értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves es felkeszult tanar. Minden orara egyedileg keszul, az egyeni igenyeket figyelembe veszi es alkalmazkodik hozzajuk. En C1 angora keszultem vele es nagyon hasznos volt. Csak ajanlani tudom.

Csepely Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lövétei Orsolyát szakmailag minden esetben felkészült nyelvtanárnak ismertem meg, aki több éves tapasztalatának köszönhetően, hamar felméri a tanuló tudásszintjét és egyénre szabott, megfelelő technikát választva, nagyon gyorsan jelentős fejlődést ér el nála. Órái könnyen követhetőek, produktívak és élvezetesek. Az általa biztosított tananyag mennyisége megfelelő és minősége kiváló. Lelkiismeretes és egyben rugalmas tanár, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!

Galbicsek Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Céges, kiscsoportos, középhaladó óráink voltak Orsival. Változatos, beszédközpontú órákat tartott, sok gyakorló feladattal. Szívből ajánlom/ajánljuk őt.