Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLövétei Orsolya 4000 Ft / 45 perc

Lövétei Orsolya angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: angol nyelvtanár

Kor: 34 éves

Bemutatkozás

Magamról:
Angol nyelvtanári diplomával és nemzetközileg elismert Cambridge CELTA képesítéssel rendelkezem. Budapesten főállásban dolgoztam nyelviskolákban (International House, Business Class, Katedra), és cégeknél tanítottam csoportos és egyéni tanfolyamokat kezdő, közép- és felsőfokú szinten. Jelenleg Franciaországban élek.

Az órák:
-Az óráim változatosak és az egyéni igényekhez igazodnak, külön figyelmet fordítva a kommunikációra.
-Modern, beszédközpontú könyveket (New English File/ English File) és anyagokat használok, amik a mindennapi élet és a munka során előforduló témákat, helyzeteket dolgozzák fel.
-Személyre szabott programot alakítok ki, figyelembe véve, hogy mi a tanuló fő célja (beszéd fejlesztése/ nyelvtan átfogóbb megértése/ prezentációk tartása, stb).
-Zoom programot használok, ami tapasztalatom szerint interaktívabb, mint a többi tanítási platform, így a tanulók jobban bevonódnak a tanulási folyamatba, ugyanúgy, mint egy "élő" órán.

Az első óra 45 perces, ami szintfelmérésből, a célok meghatározásából és a személyre szabott tananyag megbeszéléséből áll.
A további óráim 60 percesek vagy másfél órásak.

Elérhetőségem: lovetei.orsi@yahoo.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Kommunikációs készség fejlesztése, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.