Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLudanyi Orsolya 7000 Ft / 50 perc

Ludanyi Orsolya angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Kor: 31 éves

Bemutatkozás

Hi there :) Sziasztok!

Orsi vagyok, egy 2014 óta Londonban élő, londoni diplomával rendelkező, tapasztalt tanár. Angol nyelvű közegben élek, tanultam es dolgozom 2014 óta.
Területeim (mind angolul):
korrepetálás bármilyen szinten, kiejtés javítás, kötetlen beszélgetés, szép angol akcentus, interjú felkészítés, önéletrajz írás, prezentációra való felkészülés, munkakörnyezetben/irodai közegben alkalmazott nyelv, egyetemi jelentkezés, motivációs levél írás, hétköznapi nyelv, tanulás „csak úgy”, stb.
Az órák barátságos és laza hangulatúak, szórakoztatóvá és személyre szabottá teszem őket. Minden diákot örömmel várok :)
Keress fel emailen:
orsolya.ludanyi@gmail.com
vagy mobilon:
+3620 412 4327 – ha nem tudsz felhívni, kérlek írj SMST vagy emailt
vagy WhatsAppon:
+44 7710 571556

Várlak szeretettel, see you later!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

9 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Akcentus javítás énekeseknek, Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Íráskészség fejlesztése, Kiejtés javítása, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tóth Levente értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Orsi kedves, türelmes, még a késői órákon is. Rajong az angol nyelvért. A "valós" (nyelvterületen szerzett) tapasztalata miatt választottam; minden elvárásomat felülmúlta. Mindig érdekes témákat hoz az órára, melyek könnyed, szórakoztató hangulatban telnek, nyomás nélkül. Az időpontokkal rugalmas, ajánlom!

Pócs Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Négy hónapja járok Orsihoz elsősorban szinten tartás és Egyetemi beadandók elkészítésének segítségére kerestem fel, de emelet mind nyelvtani hibák és mind kiejtési fejlesztésébe is segít. Mindig felkészülten fogad az óráira saját maga által összeállított tananyagokkal, emelet órákon kívül a hét bármely napján áll rendelkezésemre, ha valami kérdésem lenne a házival kapcsolatba vagy az órán vett tananyaggal. Nagyon rugalmas és alkalmazkodó az időpont egyeztetéssel mivel én is változó munkarendbe dolgozom emiatt legtöbbször mindig óra előtt 3-4 nappal egyeztetünk időpontot és mindig tudunk számomra megfelelő időpontot találni. Csak ajánlani tudom bárkinek!

Vereckei Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Orsi nagyon segitokesz, kedves es motivalo tanar. Kozephalado szinten tanitott, az orai mindig jo hangulatban teltek. Eletszeru peldakat hoz es a tanulo celjaihoz, motivacioihoz alakitja az orakat. Csak ajanlani tudom, mert tenyleg megszeretteti veled az angolt!

Kiss Erika értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Munkám során nagyon sokat kell angolul tárgyaljak. Középhaladó szinten voltam amikor itt kezdtem dolgozni, ezt kellett felfejleszteni tárgyalási szintre. Orsi rögtön megtetszett, a próbaórán azonnal éreztem hogy tökéletes kiejtésével, hatalmas tudásával, tapasztalatával, kedvességével és türelmével hamar tudok fejlődni és gyorsan elérem a célom. Nagyon segítőkész és felkészült volt és nagyon jó tanácsokkal látott el. Az órákkal kapcsolatban is rugalmas volt és tetszett, hogy nem erőltette rám, hogy szerinte hány órát vegyek és mennyit foglalkozzak a nyelvvel, hanem elmagyarázta, hogy igazából minden rajtam áll, ő azért van itt hogy segítsen. Nem szeretem az erőszakos tanárokat és ez a hozzáállás nekem nagyon bejött. Örülök hogy rátaláltam és köszönöm neki a sok segítséget, mostmár magabiztosan tárgyalok a munkahelyen! Ajánlom nektek, tanuljatok tőle, nem fogjátok megbánni! :)

Virág Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2022-ben vettem Orsitól órákat, nagyon hatékonyak és szórakoztatóak voltak. Személyre szabott tananyagával pont azt tanította amire szükségem volt. Állásinterjúkhoz kértem a segítségét főleg a beszédem és a nyelvtan volt hiányos. Segítségével sikerült egy olyan állást kapnom amire vágytam. Csak ajánlani tudom!

Kárpáti Donát értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon felkészült és igyekszik mindig szórakoztatóvá tenni az órát. Több éve él angliában, így releváns tapasztalata van arról, hogy hogyan is beszélnek az "igazi" angolok. Ebből adódóan mikor tanított, tudott jó tippeket adni az akcentusommal kapcsolatban, de ezt kedvesen tette, így nem sértődtem meg rajta. A távoktatás nálunk jól működött. Nyugodt szívvel tudom ajánlani Orsit másnak is!

Bittera Viktória értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves és aranyos. Jó hangulatban telnek az órák. A nulláról kezdtem és vele nagyon sokat tanultam. Motiváló személyiség. Gördülékenyen átsegít a tanulási nehézségeken is. Bátorító, lelkesítő! Csak ajánlani tudom mindenkinek!