Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPapp Renáta 5000 Ft / 60 perc

Papp Renáta angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 6 év

Kor: 26 éves

Bemutatkozás

SZÁMLAKÉPES, nyelvvizsga-és érettségire való felkészítésben tapasztalt, egyetemi végzettséggel rendelkező magántanár vár Téged, saját igényeidhez, tempódhoz és szintedhez igazodva.

Találkozzunk a 13. kerületben vagy online!

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Nemes Angéla értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

C1 nyelvvizsgára szerettem volna felkészülni, és nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam Renit. Úgy érzem a pár hónap alatt, amíg órákat vettem, rendkívül sokat fejlődtem. Az órák mindig személyre szabottak voltak, igazodtak a tudásszintemhez, és nagyon hatékonyan sikerült felhozni a hiányosságaimat. Reni nagyon lelkiismeretes és precíz tanár, rendkívül sok hasznos tanáccsal látott el, és a bátorítása megadta a kellő magabiztosságot, hogy félelmek nélkül neki tudjak ugrani a vizsgának. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, élveztem őket, mindig öröm volt menni. A segítségével könnyen fel tudtam készülni a nyelvvizsgára, amin végül szép eredménnyel át is mentem. Csak ajánlani tudom!

Farkas Szilárd értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én már legalább két éve vagyok Reni diákja, és ez idő alatt megszereztem mind a közép (B2) és a felsőfokú (C1) nyelvvizsgámat! Azóta is rendszeresen veszek tőle órákat hogy fenn tudjam tartani a szintemet, sőt, büszkén mondhatom hogy a felsőfok után is tud nekem mindig valami újat tanítani! Ami viszont nagyon fontos számomra - és hálás vagyok Reninek, hogy ez a mai napig is így van - hogy személyre szabva és odafigyelve tartja az óráit. Tudom, hogy tanárként sok diák fejlődését kell fejbentartani, Reni mégis különlegessé tette az összes órát!

Sági Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Renivel tavaly nyáron kezdtem el tanulni és egy fantasztikus angoltanár! Neki köszönhetem a középfokú nyelvvizsgám, aminek hála megszerezhettem a diplomám! Reni nem csak az angol tudásomat fejlesztette, de lelkileg is felkészített a nyelvvizsgára. Bár specifikus vizsgafeladatokkal készített engem a nyelvvizsgára, ezt mégis olyan módon tette, hogy kedvet és önbizalmat adott az angol nyelv használatára a bizonyítvány megszerzésén túl is!

Zsakáy Ferenc értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Renátát csak ajánlani tudom mindenkinek! Sokáig féltem az angoltól mert számomra egy hatalmas kihívás volt elkezdeni egy idegen nyelvet. Majd megismertem Renátát, akinek a türelmének és bátorításának köszönhetően sokkal magabiztosabban kommunikálok és használom az angolt. Az órák vidámak és jó hangulatúak, mindemellett profin vannak megtartva! Kezdőként nagyon elégedett vagyok az eddigi fejlődéssel Renátának hála!