Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPapp Renáta 5800 Ft / 60 perc

Papp Renáta angol tanár

Hol tanít: Budakalász

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 7 év

Kor: 29 éves

Bemutatkozás

SZÁMLAKÉPES, nyelvvizsga-és érettségire való felkészítésben tapasztalt, egyetemi végzettséggel rendelkező magántanár vár Téged, saját igényeidhez, tempódhoz és szintedhez igazodva.

Találkozzunk a Budakalászon vagy online!

Oktatás helyszíne

Budakalász

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdasági, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, DExam, Euroexam, ECL, iTolc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Horváth Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Itt az oldalon találtam rá Renire, több éves kihagyás után szerettem volna felfrissíteni az angol tudásomat, hogy merjek beszélni angolul. Nagyon örülök hogy rátaláltam! Reni az első óráktól kezdve bátorított, végtelen türelemmel és kedvességgel fogadott! Életszerű, hasznos, személyre szabott feladatokat és szituációkat gyakorlunk sok-sok beszéddel ami felfrissülés a korábbi iskolás tanulmányok után.Óráinknak köszönhetően újra merek és szeretek angolul beszélni, ráadásul már egy sikeresen B2 üzleti komplex nyelvvizsgán is túl vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerű tanár!

Ézsiás Dorka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Renivel 3 évet dolgoztunk együtt,azóta segített nekem egy B2 es nyelvvizsgát megszerezni,illetve az érettségire felkészülni. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, mindenben segítőkész volt és nagyon színvonalas órákat tartott. Reni nem csak az angol tanárom volt, hanem a barátom is egyben amit nagyon szépen köszönök neki! Nem csak szakmai segítséget kínált nekem, hanem lelki támogatást is adott és így segítette a céljaimat elérni. Reninek köszönhetően rendkívül sokat fejlődtem és ezért hálás vagyok! A húgomnak és több ismerősömnek is ajánlottam,akik mostmár szintén órákat vesznek Renitől. Másoknak is csak ajánlani tudom nem fog benne csalódni!!!

Kriston Szilárd értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2021. Augusztustól jártam hozzá, decemberben sikeres nyelvvizsgát tudtam tenni és 22-ben ötös érettségit. Lehető legjobb volt a hangulat és bármikor megakadtam segített. Nagyon szerettem az óráit.

Deák Erzsébet értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy éve kezdtem Renivel angolt tanulni és azóta megszereztem a B2 üzleti nyelvvizsgámat a segítségével. Előtte évekig nem használtam az angol nyelvet, így nagy szükségem volt az ismétlésre, amihez Reni jó hangulatú, személyre szabott órái tökéletes segítségnek bizonyultak.

Király Emese értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2019 szeptemberétől járok Renihez, 2020 decemberében sikeres B2 nyelvvizsgát tettem. Felkészülve, nagy türelemmel tartja személyre szabott óráit, melyek nagyon jó hangulatban telnek. Renit jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Nemes Angéla értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

C1 nyelvvizsgára szerettem volna felkészülni, és nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam Renit. Úgy érzem a pár hónap alatt, amíg órákat vettem, rendkívül sokat fejlődtem. Az órák mindig személyre szabottak voltak, igazodtak a tudásszintemhez, és nagyon hatékonyan sikerült felhozni a hiányosságaimat. Reni nagyon lelkiismeretes és precíz tanár, rendkívül sok hasznos tanáccsal látott el, és a bátorítása megadta a kellő magabiztosságot, hogy félelmek nélkül neki tudjak ugrani a vizsgának. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, élveztem őket, mindig öröm volt menni. A segítségével könnyen fel tudtam készülni a nyelvvizsgára, amin végül szép eredménnyel át is mentem. Csak ajánlani tudom!

Farkas Szilárd értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én már legalább két éve vagyok Reni diákja, és ez idő alatt megszereztem mind a közép (B2) és a felsőfokú (C1) nyelvvizsgámat! Azóta is rendszeresen veszek tőle órákat hogy fenn tudjam tartani a szintemet, sőt, büszkén mondhatom hogy a felsőfok után is tud nekem mindig valami újat tanítani! Ami viszont nagyon fontos számomra - és hálás vagyok Reninek, hogy ez a mai napig is így van - hogy személyre szabva és odafigyelve tartja az óráit. Tudom, hogy tanárként sok diák fejlődését kell fejbentartani, Reni mégis különlegessé tette az összes órát!

Sági Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Renivel tavaly nyáron kezdtem el tanulni és egy fantasztikus angoltanár! Neki köszönhetem a középfokú nyelvvizsgám, aminek hála megszerezhettem a diplomám! Reni nem csak az angol tudásomat fejlesztette, de lelkileg is felkészített a nyelvvizsgára. Bár specifikus vizsgafeladatokkal készített engem a nyelvvizsgára, ezt mégis olyan módon tette, hogy kedvet és önbizalmat adott az angol nyelv használatára a bizonyítvány megszerzésén túl is!

Zsakáy Ferenc értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Renátát csak ajánlani tudom mindenkinek! Sokáig féltem az angoltól mert számomra egy hatalmas kihívás volt elkezdeni egy idegen nyelvet. Majd megismertem Renátát, akinek a türelmének és bátorításának köszönhetően sokkal magabiztosabban kommunikálok és használom az angolt. Az órák vidámak és jó hangulatúak, mindemellett profin vannak megtartva! Kezdőként nagyon elégedett vagyok az eddigi fejlődéssel Renátának hála!