Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSabina Leise 7000 Ft / 50 perc

Sabina Leise angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 19 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Angol tanár

Kor: 41 éves

Bemutatkozás

Szia!

Szabina Leise vagyok, 41 eves angol magántanár. Magyarorszagot 21 evesen hagytam el. Képesitésemet 15 éve Londonban szereztem a Teacher Training College-on és azóta rengeteg diákot tanítottam, nyelvvizsgára, állásinterjúra készítettem fel Angliában, majd Írországban, illetve jelenleg Hollandiában.

Nincs több időhúzás, velem GARANTÁLTAN meg fogsz tanulni angolul! Óráimon a főszerep a tied. Rengeteget fogsz beszélni, aktuális témákat feldolgozni, illetve házifeladat formájában a következő órara felkészülni. Minden egyes órára én is ugyanúgy felkészülök, mint te.

Két óra között a 'kezedet fogom', mindig elérhető vagyok ha elakadtál valahol, nagyon szívesen segítek.

Havonta egyszer minden egyes tanulómat meghívok egy online csoportos meeting-re, ami annyit jelent, hogy többen vagyunk online - ahol egy adott témát kötetlenül átbeszélünk, lehet gyakorolni, beszélgetni másokkal is.
Átlagban, ha tényleg komolyan veszed az órákat, nulláról középfok 6-10 hónap, középről - felsőfok 6-12 hónap.

Minden egyes érdeklődőnek egy INGYENES konzultációt biztositok, ahol online videón 'találkozunk' és átbeszéljük, hogy mi a célod, hogyan jutunk el odáig, mennyi időnk van felkészülni, te mennyi időt tudsz bele tenni , stb.

Minden tankönyvet, óra végén jegyzeteket stb biztositok.

Továbbá nagyon szívesen segítek még angol - állasinterjú, angol - marketing, UX and UI felkészülésben!

BÁRMELYIK nyelvvizsga, gyakorlás, külföldi munka, felvételi, angol állásinterjú, munkahelyi előrelépés, stb legyen a célod, szeretettel várom megkeresésed!

Gyerekeket is szívesen vállalok!

7,000 HUF / 50 perc / per fő

Természetesen számlázok.

Lemondást 24 órán belül nem tudok elfogadni.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

20 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Szakdolgozat tanácsadás és korrektúra, Személyre szabott oktatás, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: marketing, social media, ux, ui

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Corvinus, LanguageCert, társalKODÓ, telc, IELTS, TOEFL, Oxford Test of English

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Illés Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 21
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szabina a bemutatkozásában győzött meg és nem kellett csalódnom! A többiek már mindent leírtak, azzal maximálisan egyet tudok érteni. Amit kiemelnék, hogy a mellett, hogy jó tanár, megfelelően tud motiválni, kedvet hoz az angol tanuláshoz, a készüléshez. Köszönöm!

Kapás Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 7
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szabinát a félközépszintű korábbi tanulmányaim felélesztése, a szóbeli kommunikációm, valamint az angol nyelvtani tudásom fejlesztése céljából kerestem meg. Az órák jó hangulatban telnek, sok kommunikációval, részletes és jól érthető nyelvtani magyarázatokkal. Nagyon kedves, minden órára felkészült, a feladatok változatosak és személyre szabottak. A hibáimat finomat javítja, pozitív visszajelzéseket is mindig ad. Szívből ajánlom Szabinát mindenkinek, aki egy jól felkészült, profi tanártól szeretne tanulni, támogató, jó hangulatú órákon.

Turcsik Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Majdnem 10 évet hagytam ki az angol nyelv tanulásából, amit előtte aktívan használtam. Amikor elkezdtem angol tanárt keresni, mert gyorsan és hatékonyan szükségem volt fezárkózni újra angolból, akkor Szabina bemutatkozása és tapasztalata nagyon szimpatikus volt számomra. Szinte azonnal válaszolt nekem, és azóta is bármikor ha kérdésem van nagyon hamar ragál. Szeretem vele a közös angol órákat, mert mindig változatos, hogy éppen milyen témával foglalkozunk. Évek óta nem beszéltem ennyit angolul és a nyelvtant sem volt egyáltalán száraz, unalmas átvenni, sőt! :) Nagyon ajánlom Szabinát, ha egy felkészült, kreatív és profi szakemberrel szeretnéd tanulni a nyelvet jó hangulatban.

Pápai Rozália értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 2
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sabina a legtehetsègesebb tanárok egyike,akikkel eddig találkoztam . Szemèlyre szabottan oktat,minden óra után tudást ès nyelvbeli magabiztosságot nyersz. Kèpessègeidhez mèri a feladatokat,így hatèkonyabb az eredmèny.Szigorú ès mègis kedves,írásos ès beszedgyakorlatai nagy szakmai tapasztalatra utalnak .Szereti amit csinál,szereti a diákjait, kellemes hangulatban telnek órái.Ugyanakkor folyamatosan csiszolva tudásod terhel, amíg észre sem veszed ès máris folyèkonyan beszèlsz.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Fodor Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 25
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szabinát egy egyetemi vizsgám teljesítése céljából kerestem fel, ami a Cambridge típusú nyelvvizsga alapjaival egyezik. Az órák mindig jó hangulatban zajlanak, kommunikációorientáltak. Szabina mindig felkészült, törekszik arra, hogy a tanuló számára minél inkább érthető legyen az aktuális tananyag magyarázata. Minden anyagot megoszt online formában, így nincs szükség minden könyv megvásárlására. Mindenki számára ajánlom, aki gyorsan szeretne fejlődni, illetve biztos tudásra szert tenni.