Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Annie 5800 Ft / 60 perc

Szabó Annie angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Mesterdiplomák

Foglalkozás: Számlaképes Angol / Spanyol magán nyelvtanár, óraadó

Kor: 38 éves

Bemutatkozás

Kedves Angolt Tanulni vágyó!


Szeretettel köszöntelek. Engedd meg, hogy felajánljam a segítségemet, a nyelvtanulási céljaid elérése érdekében.

Ha mailen írsz nekem, kérlek nézd meg a válasz emailemet, hogy nem a Spam mappádba ment-e.!

Jelenleg fogadok új diákokat.
Elérhető időpontokkal kapcsolatban írj nekem.(H-P,Vas:9h-21h)


Online formában tanítok, nálam fontos az, hogy haladjunk az órán, miközben mindent átbeszéljünk, megtanuljunk. Óráimon oldott hangulatban, barátias légkörben tanulunk együtt.


Milyen órákat tartok?
Alaptól felsőfokig:
Beszédfejlesztés
Kommunikációs tréning
Nyelvvizsga felkészítés
Érettségi felkészítés
Felvételi felkészítés
Állásinterjú felkészítés
Nyelvtani rendszerezés
Általános szintfejlesztés (kommunikáció fejlesztéssel)

Nálam minden óra más, hiszen minden tanuló egy külön személyiség. Maximálisan személyre szabottak az óráim. Modern tanítási technikával dolgozom. Nem kell magolni, és a beszédfejlesztés is fontos szerepet kap!

Minden esetben az első órán beszéljük meg, és mérjük fel azt, hogy mi az amire szükséged van, Te hogy szeretnél tanulni, és honnan tudunk kiindulni. Óráinkhoz saját segédleteket, tananyagot biztosítok.

H-Pig és Vasárnap tartok órákat. 9h-21h között. Az aktuális órarendemtől függ, hogy mikor tudok adni időpontot, érdeklődj bátran.
Az angol mellett spanyolt is tanítok, mind a két nyelvből felsőfokú komplex C nyelvvizsgám, és mester
diplomám van, 10 év oktatási tapasztalattal. 3 évet éltem anyanyelvi környezetben Angliában és Spanyolországban.

Várom rövid bemutatkozódat mailen, hogy milyen órát szeretnél, mit szeretnél elérni a nyelvtanulással, mikor alkalmas neked az óra, és heti hány alkalommal szeretnél jönni.
Segítek mindenben :)

Üzenetek tanulóktól:
P.K.:Szia Annie, az érettségim végeredménye 93%os lett, ötös!?Mégegyszer köszönöm a felkészítésed!

W.L.:Szió! 82% lett az emelt érettségim. A szobelim 30/25 pont lett. Nagyon köszönöm a felkészítést, sokat tanultam tőled, és meg is lett az eredménye.

Sz.B: Jó reggelt! Örömhírrel indítjuk a napot! ? Sikerült a nyelvvizsga, a szóbeli és az írásbeli is.Nagyon szépen köszönöm, mind a gratulációt, mind a befektetett időt és energiát, úgy tűnik, nem volt felesleges.

Sz.B.: Szia, sikerült a komplex! Osszehoztuk! Köszönöm mégegyszer a segítséget.

Mottóm: ,,Akkor tudod, amikor biztos vagy benne, hogy hogyan kell használni." Erre törekszem az óráim során is.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítás, Íráskészség fejlesztése, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi mentorálás, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, Pannon, ECL, Origó, társalKODÓ, iTolc, telc, PTE General

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, gazdálKODÓ üzleti, gazdálKODÓ idegenforgalmi, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gyarmati Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 28
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Annie szuper tanár, szóbeli felvételire készítette fel a lányomat. Hatékony, kedves és segítőkész, jól használható fordulatokat tanított és jó hangulatú órákat tartott. Időbeosztás során rugalmas a hozzáállása. Ajánlom mindenkinek.

Takáts Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Annie egy nagyon kedves tanárnő, a szinte nulla angol tudásomból 5 hónap alatt középfokú nyelvvizsgára készített fel, amin közel 80%ot értem el. Nagyon hatékony, haladós, ám mégis laza hangulatú órák. Bárkinek ajánlom.