Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTünay Tímea 6500 Ft / 60 perc

Tünay Tímea angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 15 év

Bemutatkozás

Meglévő tudásodat szeretnéd fejleszteni vagy teljesen kezdő vagy? Megtaláljuk a számodra megfelelő módszert. Óráimat konkrétan nem egy módszerrel, hanem a neked megfelelő módszereket kombinálva állítom össze. Egy számodra kidolgozott hatékony módszerrel garantált lesz fejlődésed.

15 éves tanári tapasztalattal és 12 év anyanyelvi közegben nyert munkapasztalattal rendelkezem. Cambridge CELTA és American TESOL nyelvtanári képesítésem van.

Óráim beszédcentrikusak és arra koncentrálunk ami neked fontos a munkád, üzleti és magánéleted vagy tanulmányaid során. Aktuális, mindennapi témákkal foglalkozunk. Kötetlen, jó hangulatban tanulunk, de a gyors eredmény érdekében a komoly munkát elvárom a tanulóimtól.

Kedvezményes első órámon felmérjük tudásod, meghatározzuk célodat és névre szóló tervet készítünk neked.

Szeretettel várom jelentkezésedet.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

12 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvi coaching, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tálos Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 13
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Timit szakfordítói vizsgafelkészítés miatt kerestem meg. Nagyon szimpatikus volt már a kép és a felsorolt tapasztalatai alapján is, ezért is választottam részben, ill. mert minden szinten tanít, így a felsőfokú szinten lévőknek is van keresnivalójuk nála. Az órákon sem csalódtam, és a sok nyelvi elemzésnek hála, ami a vizsgámhoz szükséges volt, végül sikeres vizsgát tettem, amire nem is számítottam. Nagyon köszönöm még egyszer! :)