Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKAdorján Imola 4000 Ft / 60 perc

Adorján Imola angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36306397953

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: Angol-magyar szakfordító

Foglalkozás: egyéni vállalkozó, angol nyelvoktató, fordító

Kor: 29 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/

Weboldal: https://mollingua.hu/

Bemutatkozás

Adorján Imola (Molly) vagyok, angol-magyar szakfordító, magyar nyelvészet doktorandusz hallgató. Emellett a nyelvi magánoktatásban is több éves tapasztalattal rendelkezem.

Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Frissítenéd vagy szintentartanád a nyelvtudásodat? Csak a beszédet szeretnéd valakivel gyakorolni? Elvesztél a nyelvtani szabályok között? Vagy esetleg valamilyen speciális célod van az angol nyelvvel? Személyre szabott óráinkon egyiknek sincs semmi akadálya!
A közös munka előtt egy ingyenes, nagyjából félórás konzultációt tartunk, melynek során megismerkedünk egymással, és megbeszéljük a célokat. Ezután elkészítem Neked a személyre szabott tantervedet, és már kezdhetjük is!
A tanulás során minden anyagot én szolgáltatok számodra, így nem kell tankönyveket vásárolnod sem! :)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítástudomány, Fordítói felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról

Szaknyelv: gazdasági, irodalmi, média és kommunikáció, művészeti, nyelvészeti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.