Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBakó Balázs 2500 Ft / 60 perc

Bakó Balázs angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06306375556

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Jogász

Bemutatkozás

Mottóm: Hálót, ne csak halat.

A nyelvtanulás egy életre szóló kihívás: ez a kihívás viszont sokaknak inkább csak szenvedés. De ez nem kell, hogy így legyen! A tanulás folyamata lehet élvezetes is. Ha úgy érzed, elakadtál, ha az iskolai oktatás nem adott át használható ismereteket, vagy ha egyszerűen csak fejlődni szeretnél, de nem tudod, hogyan, akkor jó helyen jársz. Persze a kitartást és a tanulást nem lehet megspórolni, azt a bizonyos halat nem adják ingyen, de a megfelelő módszerekkel, egy jól felépített ismeretekből álló hálóval bezsebelhető a kívánt nyelvvizsga, érettségi, állás. Ehhez tudom biztosítani a megfelelő szemléletet, melyet az iskolai oktatás hibáinak és a piac elvárásainak tükrében a magamévá tettem, végigjárva a "szamárlétrát" a középfokú nyelvvizsgától a felsőfokún át a Cambridge English: Proficiency (C2) szintig, illetve a sikeres tolmácsvizsgáig. Tudásomat nemzetközi konferenciákon, civil szervezetekben és cégeknél hasznosíthattam, és ezt a tudást szeretném most átadni a kedves érdeklődőknek, illetve Neked.

Budapest területén vagy akár online megbeszélés szerint vállalok tanítást, középiskolás kortól fölfelé. Ingyenes próbaórával (amolyan ismerkedős-szintfelmérő bemutatkozással). Igény esetén adok számlát.

Tel.: 06306375556
Skype: bakobalazs1

Oktatás helyszíne

Otthon 10. kerület, Kozma utca 15
pláza, kávézó, stb. 5. kerület
pláza, kávézó, stb. 6. kerület
pláza, kávézó, stb. 7. kerület
pláza, kávézó, stb. 8. kerület
pláza, kávézó, stb. 9. kerület
pláza, kávézó, stb. 10. kerület
pláza, kávézó, stb. 11. kerület
pláza, kávézó, stb. 13. kerület
pláza, kávézó, stb. 14. kerület
pláza, kávézó, stb. 12. kerület
Házhoz megy 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.