Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDénes Balázs 4000 Ft / 60 perc

Dénes Balázs angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +447829737767

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) angol tanár, plusz történelem tanár és újságírói egyetemi diploma

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 48 éves

Bemutatkozás

Főként beszédértésre és aktív beszédre épülő, angolul folyó órákat adok, ahol a kiejtés és a nyelvtan komoly szerepet kap. Óráimon elsősorban angolul kommunikálok a tanítványokkal, igen, a nyelvtant, a fonetikát, az új szavakat, a kulturális nüanszokat, mindent! Természetesen bármely szinten lehetőség van az elhangzottak, leírtak anyanyelven (magyar) történő ellenőrzésére is.

Az órákon jelentős szerep jut az audióvizuális eszközöknek, számos Youtube csatorna kínál erre lehetőséget, valamint szívesen alakítom az órákat olyan irányba, amely felé a nyelvtanuló(k) érdeklődése vezeti (filmek, dalszövegek, egyéb online tartalmak megértése, állasinterjúra való felkészülés). Az alábbi videókat teleszerkesztettem kérdésekkel, ezekkel (is) motiváltam a tanulóimat. Ebből láthatod hogy körülbelül milyen audióvizuális tartalmakra gondoltam: Check out Star Wars Galaxy's Edge – First Look (https://en.islcollective.com/video-lessons/star-wars-galaxys-edge-vocabulary-building). Vagy itt ez a másik The Matrix Escaping from the Office Scene (https://en.islcollective.com/video-lessons/matrix-escaping-office-using-phone). Kérdezz bármit, bármiről, ami érdekel!

Emellett iskolai előadásokkal is jöhetsz, ha ez motivál, Az élet iskolája (The School of Life) vagy a Biblial történetek pszichológiai jeltősége (Biblical Series: The Psychological Significance of the Biblical Stories), és minden, ami a hullámszorfözésről szól!

Tizenegy éve élek Jerseyn, amely a brit Csatorna-szigetek legnagyobbika, így az élő nyelvvel szoros napi kapcsolatban vagyok. Öt éve tettem le a TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) Level 5 vizsgát, és azóta tanítok a British Council által ellenőrzött St Brelade's College nyári táborában. Illetve 2017-től tanárasszisztensként dolgozom különböző állami, közép- illetve általános iskolákban.

Az árakról még annyit, hogy az alapfokú illetve a kezdő szintű oktatás díja 4000 Ft/fő/60 perc, a középfokúé 5000 Ft/fő és a felsőfokúé 6000 Ft/fő.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

11 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Külföldi munkára való felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.