Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLabancz Eszter 10000 Ft / 60 perc

Labancz Eszter angol tanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Nyelvtanár

Foglalkozás: nyelvtanár, nemzetközi referens

Kor: 41 éves

Bemutatkozás

Ha az üzleti kiteljesedésednek és a szakmai profizmusodnak elengedhetetlen eleme az angol, ugyanakkor azt érzed, van mit fejlődni tudásban és magabiztosságban, velem garantáltan gyorsan fogsz fejlődni!

15 éve kísérek sikeres szakembereket és üzletembereket azon az úton, melyen minden alkalommal örömmel figyelem a kibontakozó magabiztos angolnak köszönhető fejlődést és az üzleti, szakmai előrelépéseket, sikereket.
Nálam konkrét kommunikációs technikákat fogsz tanulni meghatározott tematika szerint haladva, a szokásos nyelvi ismeretek mellett megtanulod majd, hogy hogyan bízz magadban, tanulási technikákat mutatok neked, és magad is meglepődsz majd a látványos fejlődésen.

Minden találkozót követően egy csak neked elkészített, az órai munkán alapuló angol-magyar kifejezéslistát kapsz interaktív tanulókártyákkal, így egyedül is tudsz gyakorolni, magadat is tudod tesztelni, ahol es amikor csak szeretnéd.
Amellett, hogy a felszabadult hangulatú alkalmakon nem fogsz izgulni és személyre szabok neked minden tartalmat, a kommunikációt, beszédkészséget nagyon hatékonyan fejlesztjük, a szókincs látványosan bővül, az elsajátított anyagot rád szabva teszteljük. Az óra menetét is a személyes igényeidre szabom, még akkor is, ha magad sem tudod, mik ezek, mert hamar ráérzünk együtt.

Amit tudnod kell:
- Személyre szabott, jó hangulatú, célorientált alkalmakon hétről hétre látványosan fejlődni fogsz,
- Ha üzleti környezetben szeretnéd megállni a helyed (adatkezelés, branding, döntéshozatal, hatékony kommunikáció, marketing, networking, online meeting, prezentáció, tárgyalástechnikák, teljesítményértékelés, ügyfélkezelés, üzleti kapcsolatok, víziók és tervek) angolul, nálam már néhány hónapon belül jelentős fejlődést fogsz tapasztalni.
- A nyelvismeret összes elemét (kommunikáció, fogalmazás, hallott és írott szöveg értése, nyelvtan) gyakoroljuk és hatékonyan fejlesztjük
- Ha nem készülsz semmire, de nem szeretnéd elfelejteni az angolt, a szintentartó alkalmakon is elkerülhetetlenül fejlődni fogsz,
- Nálam nem kell izgulnod, ha félsz megszólalni, vagy bátortalan vagy,
- Állásinterjúra nyelvileg és magabiztosság terén is felkészítelek.
- Az órákat online, hétköznapokon, munkaidőben tartom.

Üzleti referenciáim:
ATV
Budapest Főváros Önkormányzata
Central Media
Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet
Grow csoport
IKEA
Jelen Média
K&H Bank
Meta
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Opus Global
Thyssenkrupp
TV2

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás

Szaknyelv: irodai, marketing, média és kommunikáció, social media, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Krug Emília értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 11
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter a legjobb angoltanár, akivel valaha találkoztam. Száz százalékban a személyes igényeknek, céloknak, felkészültségnek megfelelően tervezi meg a fejlődési ívet, miközben gyorsan és hatékony reagál az aktuálisan felmerülő kérdésekre is. Mindenre van egy jó feladatsora, összefoglaló táblázata, hatékony alkalmazása, digitális segítsége. Jó érzékkel állítja össze a feladatokat úgy, hogy legyen sikerélménye az embernek, de már egyben challenge is érje. Ösztönösen érzi, mikor érdemes javítani az elhangzó hibát, és mikor később jelezni, mert svungban van a beszélő. Mindehhez elengedhetetlen a nyitott, érdeklődő személyisége, akinek az ember amúgy is szívesen elmeséli a napját, hogy mit kap a gyerek a karácsonyra, vagy hova megyünk nyaralni, hogy aztán áttérjünk az üzleti angolra, s szisztematikusan építsük fel az ehhez szükséges szókincset és nyelvtant. Ilyen hangulatot teremtve észrevétlenül bontja le a megszólalással kapcsolatos félelmeket, teszi magabiztos megszólalóvá az embert üzleti környezetben is. Ajánlom Esztert mindenkinek, aki gyorsan és görcsök nélkül szeretne fejlődni!

Pungor András értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter nagyon felkészült, profi tanár, hihetetlenül türelmes, hiányosságaim feltárásában és eltüntetésében segít. Beszédcentrikus módszere segít abban, hogy angol nyelven magabiztosabb legyek. Jókedélyű, alapos, jó vele beszélgetni, nála tanulni. Nagyon ajánlom mindenkinek!

Vígh Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Évekig jártam hozzá, nagyon jó tanárnak és remek személyiségnek tartom. Meggyőződésem, hogy csak egy dolog a tanár megfelelő szintű tudásanyaga, legalább olyan fontos, hogyan képes átadni az ismereteket. Azt is szerettem az órákon, hogy szívesen beszélgetett velem az engem érdeklő témákról, így a "pszichoangolom" (is) remekül fejlődött.

Siményi Vilmos értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idősebbeknek is szívesen ajánlom, 60+ korom ellenére Eszternek köszönhetem a sikeres középfokú nyelvvizsgát, melyre kezdő szintről készített fel. Óráin szerzett tudásomat munkám során is sikeresen alkalmazom.

Balázs Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Donka egy nagyon jó angol tanár. De én nem emiatt járok hozzá. Az a plusz, hogy teljes lelkesedéssel próbálja megérteni a prezentációimat, majd segít úgy összeállítani hogy az tartalmas, kerek, egész, logikus és élvezhetö elöadás legyen - ez az amihez kevesen értenek. Amikor pedig vicces képeket keresünk egy adott diához, olyankor garantált a jó hangulat :)

Vári Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idén év elején kezdtük a közös tanulást és az óráknak köszönhetően jelentősen fejlődött az angolom. Felkészült, üzleti angolból is kiváló, rugalmas, az órákat az igénynek megfelelően nagyon jól alakítja. Bátran ajánlom!

dr. Angyalosi Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több dolog miatt is szeretem az óráit. Nagyon jó hangulatúak az órák, figyel arra, mik a hiányosságok a nyelvtudásodban, miket lenne jó fejleszteni. A tudása magas szintű, a beszédcentrikusság mellett a nyelvtanra is nagy hangsúlyt fektet, de remekül használható, "élő" nyelvtudást kapsz tőle. Jól motivál, pontos, és figyelmes, pozitív szemléletével megfelelő magabiztonságot ad a nyelvben bátortalanoknak is.

Pásztor László értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Évek óta csak hozzá járok. A tudása rendkívül magas szintű, emellett hihetetlen türelemmel, és empátiával rendelkezik. Mióta nála tanulok, magabiztosan beszélek, és egyre többet olvasok angolul. Őszintén ajánlom!