Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLabancz Eszter 4000 Ft / 60 perc

Labancz Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: 0670 455 0783

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: Nyelvtanár, szakfordító

Foglalkozás: nyelvtanár, szakfordító, nemzetközi referens

Kor: 36 éves

Bemutatkozás

11 éve tanítok sikeres fiatalokat és felnőtteket üzleti és általános angolra, felszabadult hangulatú, személyre szabott, egyedi, beszédközpontú óráimmal napközben és online is. Saját, egyedi tanterv szerint haladva könnyedén megérted velem a nyelvtant is, amit simán alkalmazol majd az évek során kifejlesztett módszeremnek köszönhetően.

A kommunikációt, beszédkészséget nagyon hatékonyan fejlesztjük, a szókincs látványosan bővül, az anyagot kikérdezem. Az óra menetét személyes igényeidhez szabom, még akkor is, ha magad sem tudod, mik ezek, mert hamar ráérzünk erre együtt.

Nyelvvizsgázóimnak a nyelvvizsga sikeressége eddig 100%-os, mert a vizsgákra nagyon tudatosan, a meghatározott időkereten belül felkészülünk, vizsgatechnikai trükköket tanulunk meg, és alaposan megismerjük a vizsga szerkezetét. (Az ECL nyelvvizsgát szoktam ajánlani)

- Személyre szabott, jó hangulatú, célorientált óráimon hétről hétre látványosan fejlődsz
- A nyelvismeret összes elemét (kommunikáció, fogalmazás, hallott és írott szöveg értése, nyelvtan) gyakoroljuk és hatékonyan fejlesztjük
- Minden óra után emailben megkapod az új szavakat angolul és magyarul is
- Ha nem készülsz semmire, de nem szeretnéd elfelejteni az angolt, szintentartó óráimon is elkerülhetetlenül fejlődni fogsz
- Nálam nem kell izgulnod, ha félsz megszólalni, vagy bátortalan vagy :)
- Online társalgási óráimon kényelmesen, otthonról is tanulhatsz
- Állásinterjúra nyelvileg és magabiztosság terén is felkészítelek
- 4000Ft/60 perc vagy 6000Ft/90 perc - ennyibe kerülnek nálam az egyéni órák. Ha heti egyszer szeretnél járni, a 90 percet szoktam javasolni, de természetesen ez tőled függ.
- Egyéni és kiscsoportos oktatás - gyere a barátaiddal, úgy olcsóbb!


Helyszín:
A 2. kerületben a Tárogató úton, főként hétköznap napközben 9:00 és 15:00 között. Megbeszéljük, hívj bátran!

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, Alsó Zöldmáli út

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2300 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Vígh Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Évekig jártam hozzá, nagyon jó tanárnak és remek személyiségnek tartom. Meggyőződésem, hogy csak egy dolog a tanár megfelelő szintű tudásanyaga, legalább olyan fontos, hogyan képes átadni az ismereteket. Azt is szerettem az órákon, hogy szívesen beszélgetett velem az engem érdeklő témákról, így a "pszichoangolom" (is) remekül fejlődött.

Siményi Vilmos értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idősebbeknek is szívesen ajánlom, 60+ korom ellenére Eszternek köszönhetem a sikeres középfokú nyelvvizsgát, melyre kezdő szintről készített fel. Óráin szerzett tudásomat munkám során is sikeresen alkalmazom.

Balázs Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Donka egy nagyon jó angol tanár. De én nem emiatt járok hozzá. Az a plusz, hogy teljes lelkesedéssel próbálja megérteni a prezentációimat, majd segít úgy összeállítani hogy az tartalmas, kerek, egész, logikus és élvezhetö elöadás legyen - ez az amihez kevesen értenek. Amikor pedig vicces képeket keresünk egy adott diához, olyankor garantált a jó hangulat :)

Vári Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idén év elején kezdtük a közös tanulást és az óráknak köszönhetően jelentősen fejlődött az angolom. Felkészült, üzleti angolból is kiváló, rugalmas, az órákat az igénynek megfelelően nagyon jól alakítja. Bátran ajánlom!

dr. Angyalosi Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több dolog miatt is szeretem az óráit. Nagyon jó hangulatúak az órák, figyel arra, mik a hiányosságok a nyelvtudásodban, miket lenne jó fejleszteni. A tudása magas szintű, a beszédcentrikusság mellett a nyelvtanra is nagy hangsúlyt fektet, de remekül használható, "élő" nyelvtudást kapsz tőle. Jól motivál, pontos, és figyelmes, pozitív szemléletével megfelelő magabiztonságot ad a nyelvben bátortalanoknak is.

Pásztor László értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 23
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Évek óta csak hozzá járok. A tudása rendkívül magas szintű, emellett hihetetlen türelemmel, és empátiával rendelkezik. Mióta nála tanulok, magabiztosan beszélek, és egyre többet olvasok angolul. Őszintén ajánlom!