Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLőrincz Dorottya 6000 Ft / 60 perc

Lőrincz Dorottya angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 23 év

Végzettség: főiskola

Foglalkozás: angoltanár

Kor: 46 éves

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Diplomás angoltanár vagyok, 23 éves tanítási tapasztalattal.Tanítottam nyelviskolában, cégeknél, mégis leginkább a magántanítást kedvelem, mert ebben nyílik a lehető legtöbb lehetőség az egyéni kibontakozásra.

Angol mellett magyar szakos voltam, ami nagy segítségemre van az idegennyelv tanításában.

Felkészítek érettségire, nyelvvizsgára, pótvizsgára és korrepetálást is vállalok.

Jelenleg csak online tanítok.

Megbeszélés szerint 45, 60 és 90 peres órákat tartok.

Az első órán megismerkedünk egymással, megbeszéljük az elérendő célt, egyúttal felmérem a szintet, ahol tartasz, hogy ezután elkezdhessük a közös munkát.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Horvath Csilla értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretem az órákat Dórival, főleg mert nem érzem, hogy kötelezően haladnom kell, mint egy tanfolyamon vagy iskolai órán. Beszélünk az aktuális hírekről és minden egyébről is az órákon, így minden témában bővül a szókincsem szinte észrevétlenül. Soha nem szerettem megszólalni angolul, de neki köszönhetően már ez is sokkal jobban megy. Bár nem volt célom a nyelvvizsga, az alapfokút már sikerült letenni és haladunk tovább. Bevallottan lusta vagyok a nyelvtan tanulásban, de Dóri angyali türelemmel elmondja újra a nyelvtani szabályokat, ha elakadok és bátorít. Jó szívvel ajánlom Dóri óráit minden korosztálynak, minden szinten!

Korpa Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Dóri nyelvvizsgára készített fel. A tanulás során folyamatosan odafigyelt egyéni képességeimre, gyorsan felismerte hiányosságaimat, s ennek megfelelően állította össze a tananyagomat. Nagy hangsúlyt fektetett nemcsak a nyelvtanra, hanem a beszédkészség fejlesztésére is. Aminek nagy hasznát vettem a nyelvvizsgán. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, napról-napra éreztem, hogy fejlődik a tudásom. Folyamatos biztatása, pozitív hozzáállása növelte az önbizalmamat. Minden tanulni vágyónak nyugodt szívvel ajánlom, Dóri nagyon tartalmas, sokszínű, vidám óráit.

Ginyovszky Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2019. áprilisban kezdtuk a tanulást, alapfokhoz közeli nyelvtudással. Az átfogó felkészítést a B1 Origo alapfokú írásbeli nyelvvizsgához itt kaptam meg. 79 %-os vizsgát tettem 2020 február elején. Folytatjuk a tanulást a következő célig. Nagyon jó, rendszerezett nyelvtani felkészítés.

Török Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szinte örök újrakezdőként találtam Dórira, aki maximális profizmussal, rugalmassággal és kiváló gyakorlatorientált oktatással segített abban, hogy simán le tudtam tenni az angol középfok komplex vizsgámat. Ajánlom Dórit minden tanulni vágyó figyelmébe!!!

Gyárfás Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már négy éve járok hozzá angolórára, eredetileg nyelvvizsga-felkészítés miatt, de jelenleg az érettségire készülünk. Nagyon szeretem az óráit, mert nem unalmasok de ugyanakkor nagyon jól elmagyaráz mindent. Nagyon rugalmas, ha mégsem jó egy időpont könnyen tudunk találni egy másikat.

Zelenák Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mérhetetlenül kedves és közvetlen, ami sokat segìtett a társalgási részeknél. Óráira rendszeresen, célirányosan készül. Rövid időn belül nyelvvizsgára volt szükségem, amit az órái után könnyedén letettem. Ajánlom, ha olyan tanárra van szükséged, aki az igényeid alapján foglalkozik veled és nem csak egy anyagot akar ledarálni.