Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNagy Peter 3000 Ft / 45 perc

Nagy Peter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Telefon: 06.70.312.6169

Oktatási tapasztalat: 10 év

Weboldal: http://www.angol-tanar.net

Bemutatkozás

Nyelvtanári diplomámat az USA-ban szereztem miután gyerekkorom óta New York ban éltem és tanultam (általános iskola, gimnázium és egyetem)


Nálam az első óra ingyenes, melyen máris gyakorlati tanácsokat kap. Óráim beszédcentrikusak melyek mind egyénileg személyre szabott magánórák - csak Ön van jelen. A tanmenetet közösen alakítjuk ki kérésének megfelelően, nem sablonok alapján. Folyamatos visszajelzést kap haladásáról, minden órán sok új ismeretet fog szerezni. Az optimális tanulási idő - egy egy alkalommal - a kutatásaim szerint 90 perc (másfél óra). Ennyi idő alatt tud leghatékonyabban tanulni egy szeánsz alatt: mérsékelt áraimat is erre optimalizáltam. Tanulóim 99% nagy sikerrel ment át a nyelvvizsgán, érettségin, felvételin valamint sikerrel vették az állásinterjúk próbáit is.

Vállalok: mindenfajta nyelvvizsgára, érettségire felkészítést, kommunikáció fejlesztést, beszédcentrikus órák tartása. Ezenkívül matematikát tanítok angol nyelven, valamint magyar nyelvet külföldieknek.

Extra: angol gazdasági nyelv oktatása, állásinterjúra való felkészítés nagy sikerrel – közgazdasági másoddiplomám van szintén az USA-ból.

Várom jelentkezését, amennyiben valódi, gyakorlati nyelvtudást szeretne!

Oktatás helyszíne

Otthon 5. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.