Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNémeth Barbara 6000 Ft / 45 perc

Németh Barbara angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: Anglisztika szakos angol tanár

Foglalkozás: Angol magán tanár

Kor: 31 éves

Bemutatkozás

Angol nyelvoktatás az alapoktól felsőfokig - általános iskola felső tagozattól egészen felnőttkorig.

Személyre szabottan készülök az órákra, attól függően alakítom ki a tanmenetet, hogy mik az erősségeid és miben kell még fejlődnöd (találkoztam már olyan tanulóval, aki írásban B2-es szinten volt, és csak a beszédkészségén kellett javítani a nyelvvizsgához, de ugyanez fordítva is előfordulhat).

Magamról: 30 éves vagyok, és van két kisgyerekem. Születésük előtt tanítottam gyerekeknek kis csoportokban, és felnőtteknek egyénileg angolt.
Fél évet éltem Hollandiában, és még az egyetem alatt fél évet pedig Belgiumban - mindkét helyen hollandul tanultam közben, így én is emlékszem még a kezdő nyelvtanulás nehézségeire. :)
Régebbi időkre visszaemlékezve, már általános iskolában korrepetáltam az osztálytársaimat angolból, amikor megkértek, hogy írjam meg nekik a házijukat, úgyhogy az angol tanár szerep közel áll hozzám. 13 éves koromban töltöttem egy nyarat Kanadában egyedül, az ott élő rokonaimnál, ez nagyon sokat segített a nyelvtudásomban.
A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, anglisztika szakon 2014-ben.

Mielőtt "elköteleződnél', felajánlok neked egy ingyenes, kb. 30 perces beszélgetést, amiben (itt még magyarul, maximum a végén egy rövid beszélgetés angolul!) megbeszéljük, hogy pontosan mire lenne szükséged, mikor és mit tanultál, illetve egyeztetünk, hogy milyen időpontokban tudnánk együtt dolgozni. Ezek után még mindig dönthetsz úgy, hogy inkább mással szeretnél tanulni.

A 60 perces óra díja 7000Ft, a 90 perces óra 9000Ft.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Korrepetálás, Nyelvhasználat a mindennapokban, Személyre szabott oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.